Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צצה לי הזדמנות לרכוש פולו GTI מודל 2000 במחיר אטרקטיבי, עם התחייבות למנוע גיר ושלדה.

אשמח לשמוע על עלויות אחזקה, חוויות של הנאה מנהיגה, כדאיות רכישה, וסחירות בשוק.

שוקל אם לרכוש פולו ואז לנסות למכור את הקסארה שיש לי(2.0 EXC), או פשוט לא להכנס לזה.

וכן כמובן שניקח אותו לבדיקה אם נשמע ממכם המלצות חמות, אבל בינתיים מתלבט קשות ומהרהר לעצמי האם כדאי להכנס לזה.

תודה :-P

פורסם

^^^ איזה פרטים אתה רוצה לשמוע? אולי נזמין אותך לבוא לראות? אתה צריך שנאסוף אותך?

בגדול פולקסווגן אוטו טוב אבל כמובן שרצוי לקחת למוסך לבדוק מה המצב שלו וגם תלוי כמה מחיר טוב קיבלת עליו.

2010-mazda3-sedan.jpg

MAZDA3 2010 GT 2.5L 170HP

פורסם

kibub התגובה שלך לא מעניינת אף אחד, אתה לא מבין או אין לך מה להגיד פשוט אל תגיב.

וכן, אני בטוח שיש לך MAZDA 3 "GT" .

לסלס,

מזה מחיר אטרקטיבי?, מה הקילומטראז של הרכב.

כעיקרון הרכב מהנה מאוד לנהיגה, מהיר, זריז וקל.

בעניין הבעיות של הרכב הצץ פה http://www.vwforum.com/forums/f57/2000-polo-gti-problems-39863/

לפי דעתי אוטו די משעמם, גם מבחינת איכות הפנים, "דיקט" מידי לטעמי.

פורסם

הרכב ידני, 3 דלתות, 207K ק"מ.

יד 9, אבל על ידיים אף פעם לא הסתכלתי, ובמיוחד ברכב שמתיימר להיות ספורטיבי.

מחר ניקח לבדיקה.

דבר אחד שדווקא כן מדאיג אותי זה נורת כרית אוויר שדולקת שם, זה נראה כמו ביטול כרית אוויר לילדים מקדימה, אבל לא מצאתי אם יש אפשרות כזאת ברכב הזה.

ראיתי ביד 2 מחירים שגבוהים בהרבה מהמחירון, זה מעלה לי תהיות האם הרכב סחיר עד כדי כך?

פורסם

בגדול מדובר ברכב האצ' טוב, זריז, מנוע די טוב 125HP לנפח 1600 סמ"ק.

מאוד בנאלי, איכות הרכבה לוקה בחסר לעומת VAG מאותם שנים ממודלים אחרים.

הרכב נחשב "ספורטיבי" אבל לא באמת עולה על הדרישות.

בד"כ נמצא אצל צעירים, כנראה זו הסיבה שהרכב יד 9.

קח לבדיקה, חזור עם תוצאות.

תתתיעץ עם בוחן הרכב ואם צריך לקח למוסך מורשה של VAG כדי לדעת מה משמעויות הבדיקה ועלויות ליישור קו.

בהצלחה

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

אני לא רואה שום הגיון למכור את הקסארה ולרכוש רכב כזה.

לדעתי אתה מכניס ראש בריא למיטה חולה. סביר להניח שהרכב עבר לא מעט התעללויות בחייו הארוכים וככל שהוא מזדקן כך גובר הסיכוי שאתה תשלם על הנזקים האלה.

אני מתאר לעצמי שהמחיר מפתה ואתה עם תקציב נמוך. קח בחשבון ש VW ידועה בעלויות החלפים השלה והסיכוי שתתיידד עם מוסך רון גבוה מתמיד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השאלה היא האם הרכב מהנה לנהיגה יותר מהקסארה(138 כ"ס)?

חשבתי שGTI אומר שהרכב בעל יומרה ספורטיבית, האם הוא נחות בהשוואה לצרפתיה המתונה שיש לי?

אם הקסרה שלי הייתה ידנית הייתי נשאר איתה עד האספנות, אבל לצערי האוטומט מוריד מהחוויה.

פורסם

פרשתי מהרכב... יותר מדי תקלות, שרף לי אפילו את המטען לCAR DVR. אחרי הנסיעה בפולו הנ"ל הקסרה שלי מרגישה יותר טוב מיגואר.

• תוכן חדש...