Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מחפש תושבות גומי לבולמים לאופל קדט 83. אם מישהו ישיג לי תמונה זה יהיה גם טוב לקניית התושבות הנכונות.

פורסם

בהנחה שאתה מדבר על הבולמים הקדמיים, זאת לא רק תושבת גומי, זהו "בית מיסב" - המיסב יצוק בתוך הגומי, הבולם מסתובב בתוכו בעת סיבוב ההגה. ב- "קדט E" (משנת 85 ואילך) התושבת שונה, ואינה מתאימה (לכן גם זאת של "דייהו רייסר" לא תתאים). זאת למרות שהבולמים עצמם זהים.

ראה תמונות מצורפות - 3 מבטים של "בית המיסב", מספר קטלוגי שלו, וגם תושבת הגומי של הקפיץ. אם תשיג, כדאי להחליף גם אותה באותה הזדמנות.

החלק נקרא באנגלית Bearing Housing,

בגרמנית : Stuetzlager .

קשה לי להאמין שתמצא חלק כזה בארץ (שוה לנסות אצל קלוש...). באתר הבא תמצא את שמות החנויות בגרמניה המוכרות חלקים לאופלים "עתיקים":

http://www.opel-oldtimer.eu/opel-oldtimer-ersatzteile-teile-haendler-adressen.html

שוה לנסות גם באנגליה. שם ה"קדט D " נקרא Vauxhall Astra Mk. I

IMG_0429 (Large).jpg

IMG_0430 (Large).jpg

IMG_0428 (Large).jpg

IMG_0432 (Large).jpg

IMG_0427 (Large).jpg

עודד

פורסם

מדובר בבולמים הקדמיים.תודה על תמונות.

גם הבולמים התבלו,ידוע לך אם אפשר להחליף בולמים ללא המכווץ של הקפיץ.

פורסם
מדובר בבולמים הקדמיים.תודה על תמונות.

גם הבולמים התבלו,ידוע לך אם אפשר להחליף בולמים ללא המכווץ של הקפיץ.

קשה מאד - אבל תצטרך את המכווץ גם להחלפת התושבות (האום המכווצת את הקפיץ נמצאת מעבר למיסב אשר בתושבת). אכן, בהזדמנות של החלפת התושבות, הגיוני מאד להחליף גם את הבולמים...

להחלפת הבולמים צריך, ראשית לכווץ את הקפיצים ולהסיר אותם מ-"רגל" המתלה הקדמי (וזאת אחרי שפרקת את בית המתלה מהרכב, וניתקת את גל ההינע (דרייבשפט) ומערכת הבלימה).

הבולם הוא מסוג "פטרון" (מילוי) הנכנס לתוך בית המתלה. בשביל להוציא את הישן יש לפתוח אום "עקשנית" גדולה - תוך שימוש במפתח גדול (מפתח צינורות, למשל), כשהכל מוחזק במלחציים.

או בקיצור - עדיף למצוא בעל מקצוע המכיר את העבודה.

עודד

פורסם

אם אין לך זמן תפנה למוסך שיעשה את העבודה, זה יקח לך די הרבה זמן להחליף בתנאים ביתיים, חוץ מיזה אתה חייב מכווץ בשביל הקפיץ, והמון זהירות כי זה מאוד מסוכן, המלצה שלי אם אין לך ניסיון ואתה לא כל כך יודע תשאיר את זה לטיפול המוסך.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

לא נראה שיש ב- Ebay.

לא תהיה לך ברירה אלא לפנות - אחד אחד - לספקים אשר ברשימה שצרפתי להודעה #5.

שלח לכולם E-mail באנגלית עם המספר הקטלוגי ושם החלק בגרמנית. אולי יהיה לך מזל. כנראה שיענו בגרמנית, נראה איך להמשיך....

כמו שכתבתי, נסה גם למצוא ספקים של Vauxhall באנגליה (אותו מספר קטלוגי, שם החלק באנגלית....)

ואל תצפה לחלק זול....

בהצלחה

עודד

פורסם

החלטתי סופית.אני אכניס ברגים עם שייבות ואצפה את הגומי בסיליקון מיוחד ונפתרה הבעיה.

אני אחליף את הבולמים בבולמים איכותיים ואני אקבל שקט לעוד 20 שנה.

זה מסובך מדי לתקשר עם חנויות בגרמניה

• תוכן חדש...