Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונאת מס ענקית בענף הדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היקף ההעלמה לכאורה הוא 600 מיליון "בלבד"... בכותרת כתבו את היקף העסקאות הכולל. טוב שלא כתבו את היקף השוק שבו פעלו המעלימים לכאורה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא יודע אם המחירים בסונול ליד הטכני הולכים להיעלם. מה שבטוח שהטכני הולך להיעלם ולעבור לאיפה שהוא בדרום כחלק מרצון צה"ל למכור בסיסים אשר מהווים אוצר מבחינת נדל"ן אבל גם ארנונה ומיסים יקרים מאוד. ביי ביי טכני.

חרא של מקום.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אם אחוזי המיסים לא היו כ"כ גבוהים, כמות מעלימי המס הייתה קטנה מאוד

IPFIGil- אתה בטח המצאת את: "BBZNOT" :D

מישהו שאני מכיר המציא את זה ומאיפה אתה מכיר את זה?

Detailer.gif
פורסם
איזה באסה ליטר עלה שם השבוע 6.99 בתדלוק מלא. נראה לי חסכתי שם בשנה האחרונה 700-800 שקל..

אני לא מאמין שאני לא ידעתי על זה ואני עברתי שם לפחות 5-6 פעמים בשנה האחרונה :cry:

פורסם
מישהו שאני מכיר המציא את זה ומאיפה אתה מכיר את זה?

אחותי פעם הראתה לי את זה :roll:

אני לא מאמין שאני לא ידעתי על זה ואני עברתי שם לפחות 5-6 פעמים בשנה האחרונה :cry:

אם אפשר לשפר את הרגשתך - מדובר על 60 שקל ש"לא חסכת".. אני מאחל לך שאלה יהיו הצרות שלך:wink:

• תוכן חדש...