Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

j22bulfas

לא האשמתי עו"ד ולא כתבתי שטויות על עו"ד

כנראה שהבנת הנקרא זה לא החלק החזק אצלך.

וכאשר תענה לעיניין אשמח להגיב !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לטעמי, כל הרעיון בפורום מסוג כזה הוא לשתף את המשתתפים, ביידע/חויות וכולי, לטוב ולרע.

הרעיון שכל משתתף ייקח לעצמו מה שהוא בוחר.

אישית, בסופו של יום, איני רואה פגם במה שהמתלונן כתב, וגם לא בחברת לובינסקי.

לכל צד זוית-הראיה שלו, ולדעתי 2 הצדדים "צודקים", ואין בכך כל סתירה.

המתלונן צדק בתלונתו, נגרמה לו עוגמת-נפש, השחתת זמנו וכולי..

חברת לובינסקי, הודתה בטעותה, ובמקביל הציעה פתרון כולל פיצוי מה [חיישני הרווברס], למתלונן.

מי שלא עושה לא טועה, אמרו חכמים, ומכיוון שאין כל סיבה להאמין, לדעתי, שהדבר מכוון מראש, אין צורך לנטור איבה וכולי לחברת לובינסקי, ומצד שני אי גילויי אמפטיה הבוטים כלפי המתלונן, כפי שהובעו במספר תגובות אינם ראויים לדעתי.

פורסם

למנהלי הפורום:

תגובה שכתבתי כאן נמחקה, מבלי לשלוח לי לכל הפחות הודעה פרטית.

אם כבר אתם מוחקים תגובות, לפחות הייתם צריכים למחוק גם תגובה של מישהו אחר שלא אנקוב בשמו, על מנת לערוך איזון.

זה שלא עשיתם זאת- מצביעה על צנזורה חד-צדדית, לטובת מישהו אחד.

הדבר לא מכובד ולא מוסיף נקודות כבוד לאחראים כאן על הפורום.

לידיעת ציבור הגולשים כאן בפורום.

מקווה שהודעה זו לא תצונזר.

פורסם

טוב מי שבעניין עידכון:

אתמול רכשתי את הרכב לאחר שקיבלתי טופס בקשה להסרת מישכון והבטיחו לי (מקווה שיקיימו) שברגע שהמישכון יוסר ישלחו אלי בדואר רשום מכתב המוכיח הסרת המישכון.

התהליך אתמול של העברת התשלום מצידי והמתנה עד שנציג החברה יבצע העברת בעלות ארך סה"כ 4 שעות. תקלות טכניות וכו'...

ולכן לפני שאמשיך מילה למצדדים בלובינסקי: תקלות קורות לכולם, כולנו אנשים) אף אחד לא עשה לי כלום בכוונה. יופי. ועכשיו המסקנה שלי אם יורשה:

בעתיד אעשה כל שביכולתי להימנע מלהיכנס למגרש של סוחרי רכב, קטנים או גדולים כאחד.

סה"כ ביזבזתי על הרכב הנ"ל (מאזדה 6 אגב, יד ראשונה מליסינג שנת 2008, 95.000 ק"מ 64.500 ש"ח)

10 שעות מצטברות במגרשי לובינסקי.

250 ש"ח בדיקת רכב במכון

ואוטו בספק או לא ממושכן

הרכב לרוחי ומוצא חן בעיני אבל לא שווה את הטרחה.

אם יום אחד יציעו לי רכב בחינם אולי אבדוק את הנושא אך לא בשום מחיר אחר.

לילה טוב

פורסם

צחי שלום,

קודם כל - תתחדש!

דבר שני - קניית רכב היא תמיד תהליך שלוקח מס' שעות, יש להצטייד בסבלנות בתהליך הקניה.

בקבוצת המכוניות המדוברת כמעט כל המכונות הן יוצאות ליסינג, ולכן הדרך הכמעט-יחידה לרכוש אותן היא באמצעות סוחרים.

אני בספק רב אם היית קונה רכב עם הנתונים של הרכב שלך במחיר הזה מאדם פרטי - ובלי אחריות.

בברכת הנאה מלאה מהרכישה :-)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני תמיד בודק, ואת הפעמים שמצאתי שהרכב רשום כממושכן אפשר לספור על יותר מאצבעות יד אחת.

אף פעם זה לא מנע ממני לרכוש את הרכב נשוא הבדיקה (כמובן לאחר שקבלתי התחייבות כתובה שהמשכון יוסר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

התחייבות כתובה להסרת משכון היא חסרת ערך. משכון אומר שהרכב משועבד לצד שלישי, וכל זמן שהצד השלישי לא מוותר על ההתחייבות הזו כלפיו, לא משנה מה מבטיח לך בעל הרכב. יבטיחו לך עד מחר - אם הצד השלישי ירצה לממש את המשכון - הוא יוכל.

המקום היחיד שבו יש משמעות לרישום של משכון הוא אצל רשם המשכונות. הרישום במשרד הרישוי הוא חסר תוקף משפטי. כלומר, כשאתה מסכים לקנות רכב שמשועבד לצד ג', אתה בעצם נותן מתנה למוכר. כי הוא לא צריך לסדר בטחון אחר לטובת צד ג', ואם הוא נוכל, הוא ירקוד כל הדרך אל החופש שנתת לו מהחוב לצד ג'.

זה כמובן לא אומר כלום לגבי הצדדים המעורבים כאן. אבל כאשר אדם זהיר קונה כל נכס, ובכלל זה רכב - הוא קונה אותו נקי משעבודים ומשכונות, הוא קונה אותו שהחוזה מבהיר בצורה מסודרת כיצד השעבודים והמשכונות יוסרו והכסף שלו יוגן עד לאותה הסרה, או שהוא לא קונה אותו בכלל.

ומי שסומך - גם אם אלף פעמים לא יקרה לו דבר, זה לא אומר שלזה שלידו זה לא יקרה מחר.

• תוכן חדש...