Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ואשמח אם מישהו יוכל לעזור במספר נקודות:

הייתי רוצה להחליף את הגנטים הרגילים (פלדה) שיש בפג'ו 107 שלי ל"מגנזיום" (אני לא יודע ממה בדיוק מורכבת הסגסוגת הזו).

אני מתכוון להישאר עם הצמיגים המקוריים מה שאומר שאני מוגבל לג'אנט 14.

מודה שזה בעיקר עניין אסתתי וראיתי כאלו דיי יפים באוטו דיפו ב1200 ש"ח כולל הרכבה ואיזון.

אבל, אני לא יודע אם יש כאן איזשהו שיפור במשקל הגאנט ומה בכלל שווים הג'אנטים הללו.

מה משקל ג'אנט רגיל (פלדה קוטר 14) בפג'ו 107 והאם יש המלצה על ג'אנט קל יותר? אם יש חיסכון במשקל וג'אנט איכותי, אהיה מוכן לשלם עוד כמה מאות בודדות של שקלים.

עוד נקודה: האם קיים ג'אנט שבגלל המבנה שלו (בלי מתאמים ובלי צורך בשינוי ברשיון) מגדיל את מפתח הגלגלים ועוזר קצת ליציבות? אני מדבר על מיקום הגלגל במילימטרים בודדים "החוצה". לא מעבר לזה.

תודה

אשמח אם מישהו יכוון אותי ללינק/ תמונה

איתן

פורסם
ממליץ לך לפנות אל צמיגי ראשון בר דוד מכיוון שיש להם כרגע מבצע על רביעיית גאנטים 15'' ב-1500 ש"ח.

יפה ותודה

אבל לא עוזר לי :)

אני צריך 14 כדי לא להחליף צמיגים.

חוץ מזה שראיתי משהו יפה ב1200 ש"ח אבל מעניין אותי המשקל וגם איכות (אם מישהו יכול להמליץ מנסיון או כי מותג מסויים ידו כאיכותי יותר)

• ספונסר פורום
פורסם

אני ציינתי את המבצע רק שתבין שלמקום יש כרגע הסדר עם חברי הפורום לגבי המבצע.

אם תגיע ו/או תתקשר למקום אולי תגלה שג'אנט 14'' יהיה מעט זול יותר מ-15''.

• תוכן חדש...