Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

140K לצעירים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו שיהיה לו פוזה ולא מאזדה 6 שכל אוטו שני יש על הכביש..

שלאוטו יהיה כח אבל עדיף להתמקד במראה שלו..

יש הצעות מעניינות?? עדיפות להנעה אחורית..אני יודע שיש את ה mx אני לא רוצה בגלל שזה 2 דלתות.

עדיפות מודל 2006+

יש BMW או מרצדס במחירים האלה??

תודה חברים.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטח שיש...

סדרה 3 שנת 2004-2006.

מרצדס מונית בשפע.

חפש לעצמך איזו אלפא GT-רכב עם נוכחות(אלפא..) וגם חזק וכייפי לנהיגה.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

חבר פורום מוכר אלפא GT 2008 ידנית שנראית מהמם.

יישאר לך הרבה עודף מ140.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אבל הוא כתב שהוא לא רוצה 2 דלתות. אם לא הייתה לא בעיה, הGT מתאימה כמו כפפה ליד, גם שירוקו משומשת יכולה להתאים.

אם חובה 4 דלתות, אז סדרה 3 יכולה להתאים.

השאלה היא האם אתה באמת צריך 4 דלתות.

פורסם

יורשה לי לשאול בן כמה אתה?,

כמה זמן יש לך רישיון? האם אתה מודע לעליות הביטוח?.

האם זה רכבך הראשון? שני? על מה נהגת בעבר?

Porsche 944 turbo

פורסם

אני חושב שבתקציב שהוא ציין, הוא יכול לקנות מרצדס מבעלות פרטית ולא מונית.

למשל: סי קלאס 2005-2008 במגוון מנועים ורמות אבזור.

או אי קלאס, ישנה יותר.

פורסם

רכב שני...תכף יש לי 4 שנים רישיון כבר..

לגבי הסי קלאס השאלה אם באמת המנועים הקטנים שווים משהו...אני מכיר את ה c280 היה לחבר וזה אוטו מטורף עם הרבה כח..והיא יקרה לא פחות מ 170 180K והשאלה אם המנועים הקטנים גם הנעה אחורית וגם יש להם כח להחזיק תאוטו.

פורסם

יש לחבר שלי סי 200 קומפרסור, זה אחלה אוטו, מנוע חזק מאוד, רכב שהגיע מאובזר עם צמיגים רחבים, חבילת ספורט.

אחלה אוטו.

נראה לי שיכול להיכנס בתקציב.

פורסם

מה הכוונה "להחזיק את האוטו"?

אל תדאג הרכב לא מתפרק.

וברצינות, ברור שה-C280 תהיה חזקה מה-200. אבל ה-200, נוסעת לא רע(פחות מהירה מהוט האץ' למינהם).

באופן אישי אני לא מתחבר ל-C קלאס (ויש לנו C280 במקרה). הרכב מאד מפנק, נח, מאובזר אבל ספורטיבי הוא ממש לא.

פורסם

אתה מודע לעליות הביטוח האסטורונומיות לנהג בגילך?,האם לקחת בחשבון את עלויות האחזקה?

מחישוב זריז לנהג צעיר אני מניח שאנחנו מדברים על 4-5 בחודש (כולל ירידת ערך כמובן).

Porsche 944 turbo

פורסם

אז מה אתם ממליצים?? אני מחפש אוטו שיהיה כיפי ולא כל רכב שני על הכביש כמו שעכשיו היונדאי ולסטר מתחילה להיות על הכביש..

בקיצור אוטו מיוחד

פורסם

לא יודע על איזה דור אתם מדברים בדיוק, אבל לי הייתה c200 מוגדשת שנת 2010 וגם 2011 למשך די הרבה זמן, ולטעמי מדובר באוטו מעולה. המנוע חזק לא פחות מהוט-האצ׳ים, ואולי תיבת ההילוכים האוטו׳ קצת מסרסת אותו, אבל עדיין זהו רכב מהיר מאוד. בנוסף הוא נוח ושקט מאוד, מאובזר (עור, בלוטוס׳, מולטימדיה, כיוונונים חשמליים), נאה מאוד, וקליל, יציב, ו׳מתנהג׳ מעולה (לאו דווקא לנהיגה ספורטיבית הארד-קור). לשם השוואה, סדרה 3 הקודמת ו-a4 היו לדעתי חבילות הרבה פחות מוצלחות - בעיקר מטעמי נוחות, שקט, ותחושת פרימיום.

פורסם

אתה מבין שC200 מודל 2011 עולה כפול מהתקציב שלו נכון?

ב140 אתה מארגן 159 אלגנטה מבציר 2010.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא יודע על איזה דור אתם מדברים בדיוק, אבל לי הייתה c200 מוגדשת שנת 2010 וגם 2011 למשך די הרבה זמן, ולטעמי מדובר באוטו מעולה. המנוע חזק לא פחות מהוט-האצ׳ים, ואולי תיבת ההילוכים האוטו׳ קצת מסרסת אותו, אבל עדיין זהו רכב מהיר מאוד. בנוסף הוא נוח ושקט מאוד, מאובזר (עור, בלוטוס׳, מולטימדיה, כיוונונים חשמליים), נאה מאוד, וקליל, יציב, ו׳מתנהג׳ מעולה (לאו דווקא לנהיגה ספורטיבית הארד-קור). לשם השוואה, סדרה 3 הקודמת ו-a4 היו לדעתי חבילות הרבה פחות מוצלחות - בעיקר מטעמי נוחות, שקט, ותחושת פרימיום.

לשם השוואה ה-C280 שיש לנו חלשה מהלאון FR שלי(גם בלי סטייג 1).

בכל מקרה ה-C200 ממש לא רכב איטי. רכב מצויין, הגימור יותר איכותי מאשר בסדרה 3, רכב נח מאד ומפנק. אבל ספורטיביות אין

לו בכלל, הוא יותר מדיי רך.

שירוקו יד שניה?

+1

אני לא מבין למה בחור בגיל כזה צריך לקנות רכב מנהלים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...