Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום צורך בהשקעה של 3 אלף על השחרה.

יש לי על אחד הרכבים השחרה עם 3M שיושבת על הרכב כבר שנתיים בצורה מושלמת כאילו הגיעה מהחברה.

מן הסתם על החלונות האחוריים. מקדימה לא ניתן בשום פנים ואופן להשחיר ואין שום אישור משרד התחבורה או חרטה כזו או אחרת.

שילמתי בזמנו כ500 ש"ח. הלייזר נראה לי זריקת כסף מיותרת.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואחרי יומיים יתקלפו כל המדבקות.

ידידי, גם ברכב שלי יש הדבקה של חלונות כהים. ואני כבר שנה וחצי איתם ולא תמצא אפילו רמז לקילוף.

המחיר שציינתם כאן הוא אסטרונומי להדבקה! נקודה!

גם אני ביצעתי הדבקה אצל יוסי, והנה לך קומץ ציטוטים של אנשים מרוצים מהדבקה של לא יותר מ 700 ש"ח.

אז אל תכתוב שטויות. ובטח אל תחזק מישהו להוציא סכום של קרוב ל3K ש"ח על מדבקה :shock::lol:

גם אני עשיתי השחרה אצל יוסי, וגם מס' חברים שלי, הוא לוקח לכל הרכב 600 ש"ח. ומניסיון של אחד החברים שלי שחזר אליו אחרי שנתיים הוא החליף לו בלי להתווכח.

מצרף תמונה של הפאסאט אחרי השחרה אצל יוסי מנהריה. ממליץ בחום!

מי שאומר שהחומרים אצל יוסי זולים טועה ובגדול, החלונות אצלי מאחורה מושחרים כאילו השחרתי אתמול, רק שלא השחרתי

אתמול אלא לפני כמעט 5 שנים.

גם אני עשיתי אצל יוסי את כל הרכב לפני שנתיים, לא הבחנתי בשום שינוי קיצוני מיום ההתקנה ועדיין נראה מעולה.

למה להגיד סתם?

אני מכיר 4 רכבים שהחלונות שלהם עברו אצל יוסי בנהריה, 2 מהם כל יום רואה פרטיים של המשפחה. כולם מחזיקים כמו שצריך, בצורה מדהימה.

אגב גם גיסי ביצע הדבקה אצל יוסי מנהריה והוא כבר הספיק להחליף 3 רכבים שהיו ברשותו כל אחת לפחות 3 שנים.

אני לא אומר שליוסי הזה יש ידי זהב, אבל אם יודעים לעבוד בסבלנות ועם חומר טוב, אין סיבה לקילופים.

פורסם
ידידי, גם ברכב שלי יש הדבקה של חלונות כהים. ואני כבר שנה וחצי איתם ולא תמצא אפילו רמז לקילוף.

המחיר שציינתם כאן הוא אסטרונומי להדבקה! נקודה!

גם אני ביצעתי הדבקה אצל יוסי, והנה לך קומץ ציטוטים של אנשים מרוצים מהדבקה של לא יותר מ 700 ש"ח.

אז אל תכתוב שטויות. ובטח אל תחזק מישהו להוציא סכום של קרוב ל3K ש"ח על מדבקה :shock::lol:

איש איש באמונתו יחיה. אחריות של 10 שנים, עבודה עם החומר הכי טוב, ועשיה רק בשביל למנוע כניסת קרינת UV לרכב. אגב, אמרתי שהמחיר דומה, לא זהה למה שפותח השירשור כתב, וזה לכל הרכב (פרט לחלון הקדמי).

אגב, בטח שתהיו מרוצים, ככה זה, גם מי שקיבל חרא של מוצר טוען שהוא קנה הכי טוב (זה משפט כללי, לא לגבי המוצרים כאן ספציפת). למה? כי ככה אנחנו בני האדם, לא רוצים להרגיש פראיירים (ע"ע בעלי VW בפורום שהלכו להם גירים ומנועים ועדיין נאמנים למותג בחירוף נפש). אני לא מזלזל ביוסי הזה שלכם, אבל 700 ש"ח לכל הרכב נשמע לי מעט מידי לעבודה לכאורה כה מעולה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר אתה לגמרי טועה,כמה נראה לך עולה מדבקה הכי איכותית שיש?

אצלי ברכב מושחרים החלונות במדבקה ע"י בנאדם מקצועי ביותר,חמש שנים כבר על האוטו וכמה מהטסטים עברו בשקט כי חשבו שככה זה הגיעה מהחברה(הכוונה בחלונות הקדמיים).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

באותו נושא של השחרת חלונות.

מישהו מכיר בנאדם מומלץ מאזור רחובות - נס ציונה?

משהו שכמובן לא יקר ועבודה נורמלית.

רוצה לבצע השחרה בחלונות האחוריים בלבד של המאזדה

(ובקשר לנושא המדובר - מעדיף לשלם 100 שקל לחלון פעם בכמה שנים מאשר לשלם סכום מטורף של 3K בשביל פעם אחת, אני עדיין לא מחזיק את הרכב ל10 שנים)

פורסם

עיקר ההבדל בעלויות נובע מסוג החומר השונה שמשתמשים בו.

החומר האיכותי, שמפחית באופן משמעותי את החום הנכנס לתוך הרכב עולה בערך פי 4 (לעומת המדבקה השחורה הרגילה שהיא בעיקר לצרכי רושם).

בכל אחד ואחד מהמקומות הזולים (של 150 שקל לחלון), מדובר במדבקה הזולה. החומר האיכותי בעצמו עולה הרבה יותר, עוד לפני העבודה.

פורסם
באותו נושא של השחרת חלונות.

מישהו מכיר בנאדם מומלץ מאזור רחובות - נס ציונה?

משהו שכמובן לא יקר ועבודה נורמלית.

רוצה לבצע השחרה בחלונות האחוריים בלבד של המאזדה

(ובקשר לנושא המדובר - מעדיף לשלם 100 שקל לחלון פעם בכמה שנים מאשר לשלם סכום מטורף של 3K בשביל פעם אחת, אני עדיין לא מחזיק את הרכב ל10 שנים)

תקרא מה שרשמתי, יש את אלברט מרמלה. מקצוען אמיתי עבודה זולה מהירה ואיכותית

פורסם

אני יתן עוד שם מעולה ורובם לא מכרים

אלו לא חפרים,מקום משלהם ואחריאות מלאה

הם היו באוטומוטור היה להם סטנד יפה,שזכה בהרבה תגובות טובות.

עשיתי אצלם עבודה וממליץ לכולם.

בדקו וכתבו פה בפורום.

בהצלחה יעקב

http://www.suntek.co.il/service-window.html

פורסם

פותח השרשור בעל קופרה, החלון האחורי ושל הנוסעים מאחור מגיעים כהים מהחברה.

השחרת שאר החלונות היא לא חוקית, אני לא מבין מאיפה יש אישור משרד תחבורה לזה.

• תוכן חדש...