Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה שהמוצר שנותן את הכי הרבה תמורה לכסף, הוא וילונות לחלונות האחוריים. אני מאמין שוילונות יהיו יותר יעילים מכל מדבקה שתציעו.

פעם וילונות היו יותר פופולרים, היום כמעט ואי אפשר למצוא אותן עם מחיר סביר, מניסיון אישי, שלא צלח.

וילונות אחוריים אומנם מכערים את המכונית, אבל מצד שני, גם השחרת החלונות האחוריים בלבד, לא מוסיפה יופי במיוחד.

דווקא אם אתה שם את הוילונות בצורה יפה, לא עקומה ומקפיד, אז זה לא ממש מכער וביחד עם וילון אחורי בשמשה האחורית זה דווקא נשמע פתרון חוקי וטוב גם כן. מצד שני, באמת התחלתי להיגעל גם מחלונות אחוריים שרק הם שחורים.אבל עדיין זה תורם.

CAR4FUN, אם הדבר הזה לווה באזהרה רק ולא קנס, אלא להוריד במקום ואזהרה לפעם הבאה, דווקא יצאו בסדר השוטרים. אני גם הכרתי מישהו שנתנו לו רק אזהרה והוא הוריד את החלונות מקדימה.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עשיתי השחמה בלייזר (בתנור) לשמשה האחורית + שתי שמשות קטנות + שני החלונות האחוריים של הרכב, במחיר של 1500 ש"ח אצל אילן זגגות בפתח תקוה. הוא הציע לי לעשות גם את שתי החלונות הקדמיים, ולשלם בסך הכל 1700!

לא רציתי כי לדעתי זה מטופש, זה מפחית את אור השמש ביום אבל בלילה זה הורס את העיניים. חוץ מזה שלא נוח לנסוע ברכב עם תחושה של פחד מכל ניידת שעוברת לידך.

עוד רכב FRV עמד לידי, והוא עשה חלונות כהים לכל הרכב (כמובן חוץ מהשמשה האחורית). זה היה ממש מיותר. ישבתי ברכב שלו ושמחתי על ההחלטה שלי, לא להשחיר את החלונות הקדמיים. החלונות ברכב שלי עם בצבע ירקרק, כמו משקפי ריי באן, וזה מספיק. ממש לא צריך יותר. והבן אדם הזה עכשיו הולך להסתבך סתם.

לגבי החוקיות: משרד התחבורה אישר רק השחרה של שתי החלונות האחוריים (מדבקה או לייזר, לא משנה). עם זאת, בוחני הטסט מעלימים עין מהשחרה של השמשה האחורית, אם יש שתי מראות צד תקינות.

אבל השחרה של שתי החלונות הקדמיים, תלויה ברצון הטוב של הטסטר / השוטר שפוגש אותך. העובדים של אילן זגגות סיפרו לי שהרבה אנשים חוזרים על מנת להוריד את ההשחמה בלייזר (זה מתאפשר ע"י חומרים מיוחדים, וכמובן בתשלום נוסף) אחרי שהסתבכו עם החלונות הקדמיים.

כל זה חוץ מהעובדה שזה ממש לא נוח כשמתחיל להחשיך או ביום מעונן.

לגבי השאלה - לייזר או מדבקה - כמובן שמדבקה יותר זול, זה ממש חצי מחיר. אבל לדעתי, זה פוגע בעיניים. לייזר זה כמו משקפי שמש מושחרות, מדבקה זה כמו מדבקה שחורה על המשקפיים הרגילות.

בכל מקרה ההשחמה של המדבקה היא יותר חזקה - הלייזר 100% לא מומלץ כי זה הופך את השמשה לראי, ונותן מראה עברייני וזול, והלייזר 80% שאני עשיתי ורוב האנשים עושים, מפריע לאנשים לראות לתוך האוטו, אבל ממש לא נותן כיסוי מושלם. רק בזוויות של השתקפות שונות. מה שכן, זה יפה.

תמונות של הרכב שלי אחרי השחמה בלייזר - אפשר לראות כאן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=430894&page=3

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

האמת עם יד על הלב, אני חלונות כהים 35% מקדימה ולא סובל מאי נוחות בנהיגה . רואה מצוין ולא גורם לכאבי עיניים.

יש לזכור שאתה רק מעיף מבט מדי פעם לחלונות הצדדים קדמיים וממבטים חטופים כאלה אפילו שיקחו גם 5 דק' שלמות במקרה שאתה חונה (לא בנהיגה כמובן) לא תסבול מהפרעות ומאי נעימות. מנסיון. אם היית מדבר איתי על נגיד.. סתם, כן, זורק, נניח, רעיון.. שמשה קדמית... אז נהיגה ומבט ממוקד וממושך היה עלול לגרום לכאבי עיניים ומאמץ . אבל זה לא .

לסיכומו של עניין הגענו ל 7 עמודים וחייב להבהיר נקודות למחשבה למי ששואל מעוניין או תוהה..

מדבקות לרכב לא גורמות לאי נעימות ולכאבי עיניים

הם לא חוקיות בחלונות הקדמיים (למרות שאם תשים אחוז נמוך ז"א שחור עם שקיפות גבוהה יחסית (כמו אצלי) יתעלמו מזה)

הם נמכרות במחיר שווה לכל כיס ותמיד כדאי לבדוק אצל מי אתה עושה כדי לקבל עבודה מקצועית. עדיין 600 ש"ח זה כסף!

דעתי על כל נושא השדרוגים למניהם כגון ח.שחורים, נורות, פנסים וכו'..

אני בכנות חושב שאם לא תעשו את הרכב שלכם ערבי ערסי ומוקצן לא יתנכלו לכם לובשי מדים.

* בלי שום כוונה להעליב את הערבים או ערסים, פשוט יש להם טעם מזעזע

• תוכן חדש...