Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל הממליצים על יוסי - במידה ואני אעשה הדבקה לחלון האחורי ברכב (206XS), האם אוכל לעבור טסט ללא קומבינות?

Peugeot 206XS

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך אני מקנא כשאני רואה אשכולות כאלה, חלונות שחורים זה אחד הדברים שרציתי לעשות לטויוטה, אבל, מה לעשות, אתה לא ממש הבעלים של הרכב:-(. בעיקרון, אני תומך בהשחרת חלונות, אחורי, אחוריים וקדמיים. רק אציין משהו:חלונות קדמיים מושחריים זה מצויין, זה יפה, זה מגניב, אבל אין מצב שבעולם ששוטר יבליג על דבר כזה. זה משיכת עין מיותרת עם כמה שזה יפה.(אני הייתי עושה גם,אבל מודע לסיכונים של זה). אגב, מי שיש לו פה חלונות שחורים מקדימה, יש לכם אופציה נחמדה:התקינו מגני רוח ופתחו חצי חלון. רעש, מסתבר, ימשיך להיות, היתרון הוא שהאוזניים שלכם ימשיכו לקבל בראש במהירות גבוהה בכביש מהיר\בינעירוני אבל תוכלו לפתוח חצי חלון ולהינות מאוויר נעים שלא מגיע לכם על הפרצוף ולא נעליים וכמובן תוכלו להסתכל במראות הקדמיים טוב יותר. מצטער על החפירות, שבת שלום.:lol:

פורסם
עיקר ההבדל בעלויות נובע מסוג החומר השונה שמשתמשים בו.

החומר האיכותי, שמפחית באופן משמעותי את החום הנכנס לתוך הרכב עולה בערך פי 4 (לעומת המדבקה השחורה הרגילה שהיא בעיקר לצרכי רושם).

בכל אחד ואחד מהמקומות הזולים (של 150 שקל לחלון), מדובר במדבקה הזולה. החומר האיכותי בעצמו עולה הרבה יותר, עוד לפני העבודה.

הינה, לכל המתלהמים למיניהם. כנראה אני לא לבד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מבחינת מראה, יצא שיגעון, אבל מה עם פרקטיות? אתה באמת רוצה להגיד לי, שאתה נוהג בשעות הקטנות של הלילה ומרגיש בטוח לנהוג עם חלונות סגורים?

אצלי החלונות (כולן) מוכהות הכי עדין שיש. לא מפריע לי לנהוג בלילה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

לא מסכים איתכם בכלל,יש לי חברים עם GTI,לאנד קרוזר עם חלונות מושחרים שעוברים טסט ברגיל בלי שום בעיה.

לא מבין מאיפה הבאתם את זה שאין אישור של משרד התחבורה,לא סתם עושים השחרה בלייזר,כל אחד יכול לעשות עם מדבקה לכל הרכב עד מחיר של 1000 שקל וזה גם ייצא מעולה אך ללא אישור.

אין שום סיכוי שמקום כמו אוטוגלס יתנו לי אישור שהוא בעצם סתם חתיכת נייר,תבדקו טוב טוב לפני שאתם סתם זורקים דברים באוויר.

בכל מקרה ביום ראשון אני אבדוק את העניין לעומק ואלך אליהם ואברר קצת יותר על האישור הזה.

לפי דעתי בגלל האמינות של המקום לא יהיה שום סיכוי שהם יתנו לי איזשהו נייר שלא שווה כלום.

יום ראשון אני אחזור עם תשובות.

פורסם

השחרה עם מדבקה מחזיק בשקט ל- 3 שנים.

ולא עולה יותר מ- 600 או 700 ש"ח לכל החלונות!

לשלם 2700 על השחרה בלייזר?? זה שוד לאור יום.

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

פורסם
גם אני עשיתי השחרה אצל יוסי, וגם מס' חברים שלי, הוא לוקח לכל הרכב 600 ש"ח. ומניסיון של אחד החברים שלי שחזר אליו אחרי שנתיים הוא החליף לו בלי להתווכח.

מצרף תמונה של הפאסאט אחרי השחרה אצל יוסי מנהריה. ממליץ בחום!

כמה אחוזים ההשחרה מקדימה?

נראלי יותר מ 40% זה כבר טיפה מסוכן לא?

פורסם
לכל הממליצים על יוסי - במידה ואני אעשה הדבקה לחלון האחורי ברכב (206XS), האם אוכל לעבור טסט ללא קומבינות?

לא. כל מי שעובר עם חלונות משוחרים בלי אישורים עוברים עם קומבינות.

פורסם

קיים פתרון נטול ויכוחים לאלו שמחפשים הגנה מפני קרינה/חום.

מדבקות נאנו ללא הבדל בגוון (כמעט) ובשקיפות, מגינות בפני 70% מהשמש הקופחת ושומרת על פנים הרכב.

הכי מעניין זה להווכח כאשר יש זיות שמש ישירה על חלון הנהג היד כמעט ולא מרגישה את החום, אך ברגע שמורידים חלון מרגישים את הסיוט האמיתי.

מניסיון אישי שווה את המחיר, לא עובר על שום תקנה או חוק ומהווה פתרון לבעיות האמיתיות והם השמש ולא העיניים של אחרים על המושב האחורי 8)

פורסם
הכי עדין שיש זה 50 אחוז ולפי התמונה, אתה ממש לא קרוב לכך :).

התנאי תאורה מטעים, זה הכי עדין שיש...אצלם ואעדכן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אלון, מפאת שמירה על תקנון הפורום, לא אפרסם פה את בעל המקצוע, אני אשלח לך את המידע בפרטי.

אגב, בגדול, אני הייתי ממליץ לכל יצרני הרכב אשר משווקים את דגמיהם בלבנט (המזרח התיכון וסביבותיו) לצייד את הרכבים בציפוי זה גם על חשבון עלית מחיר המוצר.

לשאלתך, מדובר על ציפוי (מדבקה) בטכנולוגית "נאנו" שקוף ללא גוון שחור (כשהוא על החלון ניתן לראותו במשקפי פולרואיד) להבנתי ישנם סיבי פחמן ומתכת שמרכיבים את הציפוי.

עוד בטרם ההתקנה הציג לי בעל המקצוע את יכולת ההגנה ביציאה לשמש וההרגשה ללא הציפוי ולאחר הסתרת היד עם הציפוי ובמקרה נוסף ב"תנאי מעבדה" כאשר מניחים את כף היד תחת נורת חימום UV עם הציפוי ובלעדיו-לא ניתן להסביר במילים את ההבדל.

לטעמי כאמור, מחייב כל בעל רכב ששומר גם על בריאותו :wink:

פורסם

מצטרף על ההמלצה על יוסי מצל-פוינט בקניון נהריה. ניגשתי אליו לפני שלושה שבועות, ביקשתי הכהיה עדינה לכל הרכב (ארבע חלונות ושמשה אחורית). הוא המליץ לי לעשות הכהיה קצת חזקה יותר בשמשה האחורית, למרות שחששתי, אבל זרמתי איתו.

חזרתי הביתה, הסתכלתי על הרכב, וגילית שהשמשה האחורית כהה לי מדי. חזרתי אליו, והוא עשה לי הכהיה עדינה בשמשה האחורית ללא תוספת תשלום. הכל היה באדיבות ובנועם, כמו כן גם העבודה הייתה מקצועית ויפה. חזרתי הביתה עם תחושה טובה.

ממליץ בחום.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

• תוכן חדש...