Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כשבועיים עבר הרכב של אבי תאונה וירד מהכביש

הסיפור המלא : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=431175

הרכב שירד מהכביש הוא סיאט לאון 1.8 ידנית בת חצי שנה.

נכון להיום אני לא מצליח למצוא אלטרנטיבה לרכב הישן. הרכב בגירסה הידנית אינו מגיע ארצה יותר.

את הדגם עם ה DSG שללנו בגלל אמינות לא ברורה של התיבת הילוכים(הסוכן של סיאט חבר של אבא ואמר שלא כדאי להכניס ראש בריא למיטה חולה).

כרגע הוזמנה נסיעת מבחן לפוקוס 2.0L אבל הדגם מגיע אוטומטי (חיסרון).

הדרישות בגדול: נוחות נסיעה , מנוע בריא ,אמין, גודל פיזי לא קטן. הנהג היחידי ברכב הוא אבא שלי (מבוגר ואחראי).

מה עוד קיים בשוק בטווח המחירים הזה ?

רב תודות

פורסם

לדעתי אם אהבתם את הליאון, תוכלו לרכוש סקודה אוקטביה 1.8 טי.אס.איי. בגרסה ידנית.

רכבים נוספים שיכולים לבוא בחשבון הם מכוניות שמורים לנהיגה רוכשים, שכן מכוניות אלה נרכשות לרוב בגיר רגיל.

פורסם

הכל תלוי בתקציב כמובן. אבל אם מדברים על סדר גודל הגיוני יש את האופל אסטרה 1.4 טורבו שמוצעת ב 115kללקוחות שופרסל

פורסם

להוסיף קצת ולקנות פוקוס ECOBOOST

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האם תוכל להרחיב בנוגע לאמינות של תיבת ההילוכים (DSG)?

אני דווקא שומע עליה דברים טובים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שוב שלום.

לגבי סקודה אוקטביה- למיטב ידיעתי הדגם הידני אינו משווק בארץ (1.8 TSI) , הדגם האוטומט מגיע למחיר של כמעט 150K ש"ח.

לגבי האופל אסטרה - אני אבדוק את האוצפיה הזאת אבל המנוע שם קטן יותר וחלש יותר בהרבה מהסיאט שהייתה.

הפוקוס אקו בוסט - נשללת בעיקר בגלל המחיר - 150K ש"ח.

פיאט בראבו - נשללת בעיקר בגלל מנוע חלש.

לבחור ששאל לגבי תיבות ה DSG - יש שני סוגי תיבות DSG6 ו DSG 7 , הראשונה תיבת 6 הילוכים מצוייה בעיקר בדגמים החזקים יותר של צמפיון השניה בחלשים, לאחר דיפדוף באינטרנט יש לא מעט חומר על זה שהגיר קורס כעבור 15K ק"מ , בגלל שהגיר לא בנוי לעמוד במומנט שהמנוע מפיק.

פורסם

אתה בטוח לגבי זה שאין שיווק של לאון 1.8TSI? לדעתי זאת טעות, אולי אין במלאי כרגע...

לגבי האוקטביה, אם תבקש יפה - תקבל ידנית :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נכון לאתמול אין במלאי לאון 1.8 בכלל והמשלוח הבא אמור להגיע באמצע אוקטובר. המשלוח שמגיע רק עם תיבות DSG. :(

לגבי סקודה היה ביקור אתמול גם כן - הנציג נשאל יותר מפעם אחת לגבי 1.8 וכשנאמר לו שאני מעוניין באוטומט אמר שאין.

מה זה אומר לבקש יפה? :)

פורסם
שוב שלום.

לגבי סקודה אוקטביה- למיטב ידיעתי הדגם הידני אינו משווק בארץ (1.8 TSI) , הדגם האוטומט מגיע למחיר של כמעט 150K ש"ח.

לגבי האופל אסטרה - אני אבדוק את האוצפיה הזאת אבל המנוע שם קטן יותר וחלש יותר בהרבה מהסיאט שהייתה.

הפוקוס אקו בוסט - נשללת בעיקר בגלל המחיר - 150K ש"ח.

פיאט בראבו - נשללת בעיקר בגלל מנוע חלש.

לבחור ששאל לגבי תיבות ה DSG - יש שני סוגי תיבות DSG6 ו DSG 7 , הראשונה תיבת 6 הילוכים מצוייה בעיקר בדגמים החזקים יותר של צמפיון השניה בחלשים, לאחר דיפדוף באינטרנט יש לא מעט חומר על זה שהגיר קורס כעבור 15K ק"מ , בגלל שהגיר לא בנוי לעמוד במומנט שהמנוע מפיק.

הדברים לגבי הבעיות שהיו בDSG7 מתיחסות לדגמים הישנים. מאז תחילת השנה (2012) כל הגירים כפי שהצהיר היבואן מגיעים עם תיבה משודרגת שבה כבר אין בעיות וגם כאן בפורום עוד אף אחד לא התלונן. בגיר הקודם היו באמת בעיות והיצרן ייחס את זה לאקלים הקשה של ישראל. שידרגו את התיבה וגם אלה שהחליפו להם את המצמדים וגם אלה שקנו חדשות כבר לא נתקלו בבעיה. נראה שזה נפתר.

פורסם

לגבי סקודה היה ביקור אתמול גם כן - הנציג נשאל יותר מפעם אחת לגבי 1.8 וכשנאמר לו שאני מעוניין באוטומט אמר שאין.

מה זה אומר לבקש יפה? :)

אם האוקטביה מעניינת אתכם, אוכל לבדוק זאת "מקרוב".

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הדברים לגבי הבעיות שהיו בDSG7 מתיחסות לדגמים הישנים. מאז תחילת השנה (2012) כל הגירים כפי שהצהיר היבואן מגיעים עם תיבה משודרגת שבה כבר אין בעיות וגם כאן בפורום עוד אף אחד לא התלונן. בגיר הקודם היו באמת בעיות והיצרן ייחס את זה לאקלים הקשה של ישראל. שידרגו את התיבה וגם אלה שהחליפו להם את המצמדים וגם אלה שקנו חדשות כבר לא נתקלו בבעיה. נראה שזה נפתר.

מאז תחילת השנה עברו פחות מ - 6 חודשים נראה עוד 6 חודשים..

לא סתם מלאים העיתונים במודעות פירסומת ובמבצעים.

פורסם
אם האוקטביה מעניינת אתכם, אוכל לבדוק זאת "מקרוב".

האוקטביה מאוד מעניינת אותנו , הבעיה היא המחיר! התקציב הינו 120K ש"ח . אגב - הסיאט הקודמת נקנתה ב114K ש"ח.

נכון לעכשיו זה המחיר שהם רוצים על הגרסה של 1.4 TSI.

במידה וזה רלוונטי אני אשמח למידע בנושא...

פורסם

ג'וני בוי ממש לא מדייק. לי החליפו את המצמדים לסט משודרג- החזיקו רק 20,000 ק"מ

גם אחרים התלוננו שלאחר ההחלפה זה לא החזיק מעמד.

שלא תבינו אותי לא נכון: אני מאוד אהבתי את הרכב הזה בשילוב הגיר המיוחד הזה.

צריך לקוות שאכן בשנת המודל 2012 פתרו את הבעיה.

פורסם

בדגמים 1.8 ניתן להזמין אוקטביה עם גיר אוטומטי ״רגיל וטוב״, ובכך ״לפתור״ את בעיית ה-dsg. כל ההפסד הוא בערך ליטר דלק אחד ל-100 ק׳מ ו 8 כ׳ס בהספק.

• תוכן חדש...