Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 20 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני סטודנט צעיר בן 23, מעוניין לרכוש רכב קטן עד 30,000 ש"ח, אך אני כן מעדיף שזה יהיה יותר לכיוון ה20,000

חשוב לי שהוא יהיה קטן, חסכוני בדלק(אני מעדיף גיר ידני אך אם מדובר בדגם שיהיה קשה למכור אחר כך, אלך על אוטומט) , אמין מבחינת טיפולים(יחסית, אין לי יותר מידי כסף וזמן להשקיע בו).

ושאלה, מה בנוגע ללרכוש רכב יד שניה מסוכנות ליסינג? אטרקטיבי במחירים האלה?

פורסם

הייתי הולך על פיאט פנדה.

יש לנו אחת במשפחה אומנם לא ידנית, אבל מגלה אמינות טובה מאוד, חסכונית מאוד בדלק, טיפולים יחסית זולים, מימדים קטנים אבל מרווח לא רע בפנים, נוחה ביחס לרכבים קטנים אחרים שישבתי בהם.

בנוסף גם בתקציב שלך תוכל למצוא אחת ידנית משנתון יחסית מתקדם, 2006 אולי אפילו 2007, בלי הרבה בעיות.

חסרון בטיחות נמוכה יחסית-3 כוכבי ריסוק ו2 כריות אויר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אם הפנדה מתאימה לך מבחינת הגודל אז מצוין,אם לא ואתה רכב עם מרווח יותר גדול ותא מטען אתה יכול לבדוק את האחות הגדולה פונטו ספייס.

חוץ מזה יש לך גם את היונדאי גטס,אמנם לא חסכונית כמו הפנדה והספייס,אך זריזה מהם,נחשבת לאמינה ולא יקרה לאחזקה,בגירסאות GLF אין ABS וי שכרית אוויר אחת לכדאי לקנות GLX/GLS.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה.

בדגמים הנ"ל שהמלצתם לי עליהם. מה בנוגע לגיר? אני רואה שיש רובוטית אוטומטית ידנית וטיפטרוניק.

יש בעיה כלשהי עם דגמי הרובוטית והטיפטרוניק, או שהם דווקא מומלצים?

פורסם

בפנדה יש גיר ידני וגיר רובוטי,הגיר הרובוטי נותן לך חיסכון כמו גיר ידני,אך לא חלק בפעולה שלו כמו אוטומט רגיל,יש גם אפשרות להעביר הילוכים לבד.

בספייס יש גיר ידני,ברמת איבזור SX יש גיר רובוטי וב ELX יש גיר רציף שהוא עדיף,בונוס נוסף שיש לרכב 80 כ"ס ולא 60 כמו בSX.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היי,

אני סטודנט צעיר בן 23, מעוניין לרכוש רכב קטן עד 30,000 ש"ח, אך אני כן מעדיף שזה יהיה יותר לכיוון ה20,000

חשוב לי שהוא יהיה קטן, חסכוני בדלק(אני מעדיף גיר ידני אך אם מדובר בדגם שיהיה קשה למכור אחר כך, אלך על אוטומט) , אמין מבחינת טיפולים(יחסית, אין לי יותר מידי כסף וזמן להשקיע בו).

ושאלה, מה בנוגע ללרכוש רכב יד שניה מסוכנות ליסינג? אטרקטיבי במחירים האלה?

20000 אלף לך על הונדה סיווק96-2001 אמיניים דללקק כמעט לא נוגעיים רק אתה צריך לחפש יד נמוך ק"מ נמווך אמיין מאוד מנסיון

פורסם

מה זה כמעט לא נוגע?

פורסם

דיברתי עם חבר והוא אמר לי להתרחק מפיאט. האם יש עילה לדעה הזאת?

בנוסף, המליצו לי על דיהטסו סיריון (העיצוב הישן). מה דעתכם?

פורסם

כמו שחמי וחמותי לא מוכנים לגעת בסיאט

אבל גולף הם קנו.

אם יש לך אפשרות תקנה את הפונטו ספייס

כל מי שהכרתי עם האוטו מאושר עד הגג

קח לתשומת לבך שכל הבעלים שלהן לא ייתנו לך במחירון לעולם.

פנדה זה אוטו משעמם.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

יש הרבה אנשים עם סטיגמות על פיאט עבר הרחוק,התחחמות בעליות,בעיות במערכת חשמל,אולי לפני 20 שנה זה היה נכון היום זה לא כך. מי ששם מים בתור נוזל קירור שלא יתפלא שצריך לעשות ראש מנוע,הפיאט רגישה לזה.

הסריון גם טובה,אמינה,פשוטה יחסית אם בתקציב שלך נכנס הדגם עם מנוע ה1.3 זאת אופציה גם לא רעה.

הפנדה לא מתיימרת להיות מזדה מיאטה או ב.מ.וו E92,היא מוגדרת להיות חיסכונית וזולה לתחזוקה.

• תוכן חדש...