Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק Citroen C3 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, קניתי בחודש שעבר סיטרואן C3 חדשה (מנוע 1600 אוטומט) , בבדיקות שעשיתי לצריכת הדלק שמתי לב שהאוטו עושה באיזור ה9-10 ק"מ לליטר, האם זה נורמלי ? נתוני יצרן טובים בהרבה, מה גם שאתר KML מראה על סדר גודל של 11-12, האם יכול להיות שיש לי איזו תקלה טכנית ? (יש לציין שהייתי המון עם מזגן החודש יחד עם זאת הייתה לי סיאט איביזה לפני כן DSG גם מנוע 1600 ועם מזגן הייתה עושה לי 11-12 ק"מ לליטר)

תודה לעוזרים !

פורסם
נסיעה בעירוני? בן עירוני? כמות האנשים ברכב? סחורה בבגאז'?

:roll:

האמת רוב הנסיעה עירונית, ורובה אני נוהג לבד יחיד לעבודה מגני תקווה לפתח תקווה בפקקים יחסית, מעבר לזה מידי פעם נוסע בסופ"ש לת"א או לים עם חברים אוטו מלא, תמיד בגאז' ריק

פורסם

בנסיעה עירונית בעיקרה לרכב 1.6 עם גיר אוטומטי זה נשמע סביר לגמרי.

לא יודע אם אפשר לסמוך על אתר KML אבל לצורך הדיון הנסיעה שלך היא לא "ממוצעת" אלא נוטה לכיוון הבזבזני ומכאן ההפרש.

בנוסף, הרכב חדש והמנוע צפוי להשתפר בתחום הצריכה בתוך כמה חודשים נוספים.

הגיוני שהאיביזה DSG חסכונית יותר כי זו תיבה ידנית עם תפעול אוטומטי ולא תיבה אוטומטית רגילה עם ממיר מומנט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...