Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנני עומד לפני החלטה איזה מהנ"ל לקנות. ניסיתי ע"פ כל המידע שיכולתי לאסוף לעשות השוואה כמה יעלה לי כל רכב בשלוש השנים הבאות. הרבה ממה שאני עומד לכתוב פה מבוסס על הבנתי הכללית ואני ממש לא בטוח במה שאני אומר, לכן אשמח אם תתקנו אותי!

*לגבי תיקונים: זה הנתון שאני הכי פחות יודע לגביו. מצד אחד יש שאומרים שהוא מאוד אמין ויש שאומרים שהוא לא. מישהו יכול לאמת או להפריך את העלויות הנ"ל?? יש שלושה נהגים לרכב.

Polo VS Spark.png

פורסם
הנני עומד לפני החלטה איזה מהנ"ל לקנות. ניסיתי ע"פ כל המידע שיכולתי לאסוף לעשות השוואה כמה יעלה לי כל רכב בשלוש השנים הבאות. הרבה ממה שאני עומד לכתוב פה מבוסס על הבנתי הכללית ואני ממש לא בטוח במה שאני אומר, לכן אשמח אם תתקנו אותי!

*לגבי תיקונים: זה הנתון שאני הכי פחות יודע לגביו. מצד אחד יש שאומרים שהוא מאוד אמין ויש שאומרים שהוא לא. מישהו יכול לאמת או להפריך את העלויות הנ"ל?? יש שלושה נהגים לרכב.

אני חושב שירידת ערך היא יותר גדולה

פולו - כ 13% , ספארק - כ-16%

פורסם

נתחיל מזה שהשוואת העלויות בוודאי לא צריכה להיות הגורם המשמעותי ביותר לבחירה בין שתי המכוניות הללו.

בנוגע למה שכתבת:

ביטוח מקיף (אני מניח +חובה) - נשמע מאוד מאוד גבוה, במיוחד בפולו. בטוח אפשר להשיג בפחות. כמה ניסית?

ירידת ערך - מאוד אופטימית, וגם תלויה בהמון משתנים אחרים שקשה להעריך. עדיין, ההפרש בין השתיים צפוי להיות דומה למה שתיארת ולו מכיוון שהפולו יותר מבוקשת.

צריכת דלק - לחלוטין לא דבר שאפשר לשער מראש. צורת הנהיגה מאוד משפיעה על הצריכה.

עלות מוסך משוערת - גם לא דבר שאפשר להעריך בצורה טובה

בקיצור, יש יותר מדי סימני שאלה בנתונים שהעלית. ממש לא הייתי מסתמך עליהם לצורך בחירה.

תן תקציב וננסה למצוא לך חלופות עדיפות (אם אני מבין נכון ואתה מתייחס לפולו צורה קודמת).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נהג חדש הצליח להוציא מקיף על אאודי A3 אני חושב, ב8 אלף - שיחה שזכורה לי שחבר ביצע לידי לפני כשנה.

למה שעל הפולו זה יעלה יותר, ועוד בצורה אגריסיבית שכזו.

תבדוק בעוד מקומות ולא רק השוואת מחירים ב2-3 מקומות.

ירידת ערך משתנה ותשתנה, יכולים להכניס פתאום את הפולו לליסינג (לא יודע אם קיים), את הספארק יצא לי לראות בהשכרות לא בטוח לגבי הליסינג, לקחת את זה גם בחשבון?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...