Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני כעת לפני קנייה של רכב ראשון. חשוב לי לציין שאמנם יש לי רישיון אך לא נהגתי 5 שנים (מאז הטסט), ולכן אני מתייחס אליי כנהג חדש לחלוטין ואצטרך עוד לקחת שיעורי נהיגה לפני שעולה על הכביש.

הדרישות שלי (בסדר חשיבות יורד): קטן, אוטומט, חסכוני בדלק עד כמה שניתן (בהתחשב בזה שאוטומט...), אמין, בטיחות, חלקי חילוף לא יקרים, תיקונים לא יקרים במוסך.

תקציב: 20-25. ולא מעל. לא מעוניין לקחת הלוואות. זה התקציב...

לא חשוב לי: מראה.

הצרכים שלי: אוטו לנסיעות עירוניות שניתן להוציא לעתים (רחוקות) לנסיעה בין עירונית.

עכשיו לתאכלס, בחיפושים התכווננתי לכמה מכוניות, ורציתי לשמוע את הדיעה שלכם ומה עדיף בהתחשב בצרכיי ובתקציב.

טויוטה יאריס, דהייטסו סיריון- כנראה מחוץ לטווח התקציב שלי.

פג'ו 206

סיאט איביזה

פולקסוואגן פולו קלאסיק

פיאט פנדה.

קראתי הרבה על הרכבים אבל אשמח לשמוע מניסיונכם לגבי איזה רכב עדיף ועל מה להתמקד בקנייה.

עד עכשיו הייתי סוג של סגור על פג'ו 206 אבל חיפושים הביאו אותי לסיאט איביזה ובעיקר לפיאט פנדה והתחלתי להתלבט...

תודה : )

פורסם

דייהטסו סיריון 1300 אוטומטית דור ראשון, לדעתי נכנסת למסגרת התקציב שלך.

רכב שני מאד מאד מומלץ, שמבוסס אף הוא על מכלולי הסיריון: דייהטסו YRV.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה על התגובה!

לגבי יאריס ויפניות- לא מצאתי כל כך באיזור שלי ביד 2...

אשמח לדעות שלכם על האופציה העדיפה, יתרונות וחסרונות של שלושת הרכבים הבאים: פיאט פנדה, סיאט איביזה, פג'ו 206

פורסם

פנדה

יתרונות:חסכונית,זולה לתחזוקה,נחשב לדי אמינה,קלה לחניה.

חסרונות: מאחור אין הרבה מרווח,גיר פחות נעים מאוטומט רגיל,בפנדה יש רובוטי.

פיגו:

יתרונות:נוחה,מאחור יותר מרווחות מפנדה ותא מטען גדול יותר.

חסרונות:גיר נחשב ללא ממש מוצלח,יותר יקרה לאחזקה לא חסכונית כמו הפנדה.

איביזה פחות מכיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...