Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני כמה ימים פונטו ספייס ידנית 60 כ"ס 106 אלף קילומטר

במחיר של כ 10.5 אלף

יד שניה (אני שלישית)

טופלה במורשה לא מזמן הוחלפה רצועת טיימינג ברקסים ובוצעו לה טיפולים על סך 5 אלף שקל

צרפתי את תוצאות הבדיקה, מה דעתכם עליה?

תודה רבה

IMAG0167.jpg

IMAG0168.jpg

IMAG0170.jpg

IMAG0171.jpg

IMAG0172.jpg

IMAG0173.jpg

IMAG0174.jpg

פורסם

אם כבר קנית את הרכב מה הטעם לחוות דעת על הבדיקה ?

יש כאן מה לתקן,לגבי מה וכמה צריך להתייעץ עם מוסך:גומיות לצירייה לא נראה לי כסת"ח- הייתי מחליף,לבדוק את הקלא'ץ,קורוזיה במערכת הקירור: לשטוף את כל מע' הקירור ולהחליף נוזל קירור,זה שיש קורוזיה אינו סימן טוב כלל.

אם יש באמת חריקה בשילוב ההילוכים לבדוק שמן ממסרה ידנית ואולי יש צורך להחליפו.

מדוע לא בדקו CO ? ממש תמוה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תתחדש~!

ממליץ שתירשם למועדון פיאט

לגבי תוצאות הבדיקה אינני יכול לעזור.

על פניו נראה שעשית עסקה טובה, מנוע דיי אמין ופשוט לטיפול.

במידה ויש לך את גרסאת ה-s ללא שעוני החום הייתי ממליץ לקנות מפירוקיה לוח שעונים של דגם מפואר יותר (sx-elx), לא סיפור להחליף.

ערן

פורסם

זה פורום "ייעוץ ברכישת רכב", לא פורום "חיזוקים מנטליים לאחר רכישה". מה הטעם לקרוא אפילו את הבדיקה אם כבר קנית את האוטו?

פורסם

לדעתי זו בדיקה מצויינת לרכב בן 10. תתחדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
זה פורום "ייעוץ ברכישת רכב", לא פורום "חיזוקים מנטליים לאחר רכישה". מה הטעם לקרוא אפילו את הבדיקה אם כבר קנית את האוטו?

מילה במילה מה שרציתי לכתוב כשראיתי את השרשור אמש.

לפותח, פתח שרשור בפורום טכני כדי לשאול על צעדים ראשונים ביישור קו וטיפול לאחר הרכישה, בהסתמך על תוצאות הבדיקה, ככה תקבל תשובות בונות יותר מאשר: "אחלה", "סבבה" ו"תתחדש".

סע לטובה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...