Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני 4 חודשים היה איזה מבצע בהוט שמקבלים שנים ממירים חינם ואחד מהם הוא ממיר HD השחור החדש ואחד רגיל.

בממיר החדש יש בעיות לאומת הישן.

התחנות עוברות לאט מאוד, בדילי.

לפעמים עובר ערוץ לבד סתם ככה פתאום.

אם נמצאים על תחנה X ורוצים לדפדף בחצים מה יש בשעה יותר מאוחרת באותו ערוץ לפעמים הוא לא נותן לדעת, ואם כן אז רק ל3 תחנות הקרובות ולא למשך כל היום.

האם מישהו נתקבל בבעיות כאלו בממיר החדש השחור של הוט HD או שככה זה בממיר החדש?

תודה.

פורסם

היו לי בעיות אחרות אבל דומות עם הממיר הזה, אצלי התקשרתי לחברה והם שלחו טכנאי שהחליף את המגבר בארון של הכבלים.

כדאי שתנסה, למרות שמצד שני הבנתי שאם אתה מזמין טכנאי וזו קריאת שווא זה משהו כמו 100 שקל.

קקטוסולר ידנית

פורסם

לא יודע לתת הסבר הגיוני אבל ככה זה היה אצלי- באו התקינו ממיר כזה ובדיוק אותם סימפוטמים כמו שתארת. במקרה היה לי שלט חדש מהשקית. ניסיתי איתו וזה עבד... אין לי מושג למה אבל עובדתית זה המצב. תנסה שלט אחר אם יש לך או שפשוט תיגש ותחליף לחדש את השלט שלך. אין לך מה להפסיד...

פורסם

היום החליפו לי ממיר בחדר.

זה היה הקודם (תמונה מגוגל להמחשה), הוא עם HD והוא מהיר כמו שד. באמת מ-א-ו-ד מהיר.

(21092)_1.jpg

היום החליפו לי לממיר HD מקליט והאמת שהוא דיי צב, ממש לא כמו הקודם.

אבל לפחות יש 500 ג'יגה להקלטה... ככה הוא נראה.

hot_magic_hd.jpg

אם לא מעניין אתכם הקלטה אל תתקרבו לממיר הזה.

הוא לא מגיע עם הארדיסק כברירת מחדל, אתם יכולים להצטרף להוט והם יזרקו לכם ממיר כזה בלי הארדיסק.

תימנעו מכך ותדרשו את התומסון.

פורסם

לפותח השרשור, תתקשר לתמיכה. בטח יציעו לך לבצע עדכון לתוכת הממיר או אולי זו בעיית תשתית.

אצלי יש 2 ממירי HD מהירים ועובדים חלק ובלי אף בעיה.

פורסם

עשו לנו 1000 עדכוני תוכנה ועדין זה הממיר הכי גרוע בעולם.

איטי להחריד, אי אפשר לצפות בלוח השידורים מעבר לשידור הקרוב, לפעמים פשוט לא עולה, לוקח לו שבוע להדלק, מעבר בין ערוץ לערוץ לוקח חצי שעה. בקיצור זוועה של ממיר.

פורסם

וואי XENON ,

בדיוק חשבתי להתקשר להוט ולבקש מהם להחליף את המג'יק הרגיל שיש לי במג'יק HD כמו בתמונה שהעלית.

הוא עד כדי כך גרוע??

איכות הצפיה לא מפצה על האיטיות ?

ביעסת אותי עכשיו....רציתי HD :|

פורסם

זה לא משהו בלתי נסבל, הוא פשוט לא מהיר כמו התומסון.

איכות הצפייה ב-HD מצויינת ואפשר להקליט 2 תוכניות במקביל.

פורסם
היום החליפו לי ממיר בחדר.

זה היה הקודם (תמונה מגוגל להמחשה), הוא עם HD והוא מהיר כמו שד. באמת מ-א-ו-ד מהיר.

(21092)_1.jpg

היום החליפו לי לממיר HD מקליט והאמת שהוא דיי צב, ממש לא כמו הקודם.

אבל לפחות יש 500 ג'יגה להקלטה... ככה הוא נראה.

hot_magic_hd.jpg

הוא לא מגיע עם הארדיסק כברירת מחדל, אתם יכולים להצטרף להוט והם יזרקו לכם ממיר כזה בלי הארדיסק.

עשו לנו 1000 עדכוני תוכנה ועדין זה הממיר הכי גרוע בעולם.

איטי להחריד, אי אפשר לצפות בלוח השידורים מעבר לשידור הקרוב, לפעמים פשוט לא עולה, לוקח לו שבוע להדלק, מעבר בין ערוץ לערוץ לוקח חצי שעה. בקיצור זוועה של ממיר.

בדיוק הממיר שבתמונה יש לנו, מג'יק HD

מה עושים אז?

איך פותרים את הבעיות שרשמו עליו?

כל הקטע זה "השדרוג" שלו וכל מה שקישקשו עליו, הוא ממש לא משודרג הוא שואפס ל0

פורסם

נבל(ה)וט, לאחותי בדירה הייתה בעיה של קליטה באינטרנט, התקשרתי ואמרו לי שהבעיה מצריכה הגעה של טכנאי, אחרי שסידר את התקלה הציע לי לעבור לממירים החדשים ללא עלות מכיוון שאנחנו לקוחות וותיקים,

כמו כל ישראלי שמציעים לו משהו בחינם - לקחתי, מאז רק תקלות, אין מידע, הממיר נתקע, ערוצים לא עוברים. כמה פעמים התקשרתי וכל פעם הסבירו לי שצריך לנתק את הממיר מהחמשל ולעשות עדכון גרסה.

בפעם האחרונה, הסברתי להם במפורש שאם לא מחזירים את הממיר הרגיל, אז אני לא מתכוון להישאר אצלהם, לטענתם אין להם במלאי(בסדר....) אחרי שחזר אליי "מנהל שירות לקוחות" הסברתי לו שאני לא מבקש יותר מדיי סה"כ שהממיר יעבוד כמו שצריך ושאני רוצה את הממיר שהיה לי, יום למחרת היה אצלי טכנאי והחליף לממיר הקודם.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

לא הבנתי את הנקודה - הוא מגיע עם דיסק קשיח או לא? הרי ההגיון אומר שהוא צריך מקום אחסון להקלטה, לא?:)

בשורה התחתונה: אם מישהו רוצה ממיר מקליט ב-HOT, זוהי האופציה היחידה, לא?

פורסם

לממיר הזה יש הכנה לדיסק קשיח, טכנאי של HOT מתקין אותו רק במידה ודרשת זאת.

בתמונה שהעלתי בהודעה הקודמת אתה יכול לראות שיש "תא אחסון" מצד ימין למעלה, שם יש מקום לדיסק קשיח.

פורסם

מה ז"א במידה ודרשתי זאת?

הזמנתי את הממיר במיוחד בשביל ההקלטה, אז הקטע עם הדיסק הקשיח די ברור, לא?

אם הטכנאי יבוא ללא הדיסק קשיח, זו הולכת להיות חתיכת אי-נעימות...

פורסם

אם זה המקרה אז אני מניח שיהיה בסדר.

מה שאמרתי קודם הוא דבר כזה - אתה יכול להצטרף ל-HOT באופן רגיל, בלי שתכלול בחוזה כל מיני חבילות או ממיר מקליט.

אבל HOT יכולים להתקין לך בבית כזה ממיר שיש לו הכנה לדיסק קשיח, אבל בפועל אתה מקבל אותו ללא דיסק קשיח.

במקרה כזה עדיף להמנע מהממיר הנ"ל ולדרוש ממיר של תומסון כי הוא פשוט הרבה יותר מהיר.

פורסם

עכשיו הבנתי :).

אגב, הוא הולך להחליף את הממיר של תומפסון ואין ברירה, כיוון שזהו הממיר המקליט היחיד של HOT. נמאס כבר לפספס תוכניות, בגלל שלא נמצאים באותו זמן בבית:(.

• תוכן חדש...