Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה עדיף - מאזדה 2006 קילומטרז סביר או 2008 קילומטראז גבוה ?

תגדירי ק"מ גבוה? מה מצב הרכב וכו'..

פורסם
2006 90K פרטי2

2008 120K ליסינג 1

בהתחשב בק"מ מול השנתון , ובבעלות הרכב (ליסינג/פרטי)

ממליץ לך ללכת על מודל 2006. אין שינוי בין השנתונים ברמת הדגם והאיכויות .

פורסם

אני לא רואה משמעות לקילומטרז'. צריך להסתכל על מצב הרכב נטו, אופן שהוא טופל וכד'.

הרכב השני שהוא 2006 הוא יד שנייה. יד ראשונה בטח גם היה ליסינג?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

30K זה זניח בעיני. אני נוסע על רכב עם חצי מיליון קילומטר ולא רואה עם זה בעיה.

אני חושב שעדיף רכב חדש יותר מבחינת השנתון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
30K זה זניח בעיני. אני נוסע על רכב עם חצי מיליון קילומטר ולא רואה עם זה בעיה.

אני חושב שעדיף רכב חדש יותר מבחינת השנתון.

כנראה שכחת שאתה נוסע על מרצדס.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

כמו שrazmel ציין.

kobi.idan2 לא שכחתי.:-) אבל ציינתי ש30K הבדל זה הבדל זניח גם אם לא מדובר על מרצדס.

אני מעדיף רכב שנסע יותר בבין עירוני מאשר רכב שנסע מאט אבל בעירוני כי זה יותר בלאי ויותר פיח במנוע.

פורסם

מלבד השנתון הגבוה יותר, מחיר רכב הליסינג נמוך ב7-15% מרכב זהה מיד פרטית

וחברת הליסינג מספקת לך גם אחריות לשנתיים על מנוע וגיר.

כפי שהחברים ציינו, לא משנה באיזה רכב תבחרי, נדרש לבצע בדיקה במכון כדי לוודא את מצבו האמיתי של הרכב, ולהימנע מאי נעימויות.

ענת

אוויס

2006 90K פרטי2

2008 120K ליסינג 1

פורסם

באיזה מזדה מדובר?

לפעמים יש הבדלים חשובים בדגם בין 2006 ל- 2008 (במזדה 6 זה בכלל דור שונה)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הקילומטראז' לא מעיד בהכרח על מצב הרכב. יתכן שהרכב עם הק"מ הנמוך עבר חיים יותר קשים ולעומת זאת השני עם הק"מ הגבוה יותר עבר את כל הטיפולים בזמן ובכלל, עבר חיים טובים יותר... רק בדיקה (מטעם הקונה, לא המוכר) יכולה להעיד על מצבו של הרכב. לפי הנתונים היבשים של האופציות שהציעו לך, זאת עם הק"מ הנמוך יותר כבר נחשבת ליד שנייה ויכול מאוד להיות שהיד הקודמת שלה הייתה ליסינג... ובכל מקרה, אצלך היא תהיה יד שלישית לעומת יד שנייה בלבד באופציה השנייה.

אני מניח שמדובר במאזדה 3 (שכחת לציין בדיוק באיזה דגם מדובר) אם כך הדבר, בין 2006 ל2008 הרכב עבר מתיחת פנים שכוללת איכות משופרת בקצת במתגי התפעול (מתגי בקרת האקלים, איתות וכו'), לוח שעונים ברור וקריא יותר, שקע בטמבון האחורי שמאפשר פתיחה נוחה יותר של הבגאז', וברמת האבזור "אקטיב" הבסיסית יש בה 6 כריות אוויר במקום 2 בלבד ב"אקטיב" 2006 (תוספת של 4 כריות אוויר!).

• תוכן חדש...