Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להפך! כמה שיותר כפתורים יותר טוב :D

מניח שכתבת את זה בהומור.

לטעמי כל הכפתורים האלה לא ממש הולך עם רכב ספורטיבי. אבל זה לא משהו שישבור עסקה.

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחזק.

ריבוי הכפתורים פוגם במראה הכולל ובתחושה אך לא סיבה לרכוש או לא, במחיר הנכון כמובן.

לדעתי האישית, אין מצב שהרכב יעלה פחות מ200K.

הימור שלי ל220K על הכביש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גם אני כמובן לא מתחבר לריבוי הכפתורים וחושב שהאינטיריור של הלאון קופרה בהחלט מספיק...

אבל(!) st במחיר של קופרה r?? כפתורים או לא - (ו-brz במחיר שפוי או לא) - ה-ST היא המכונית הבאה שלי, שוב, בהנחה והמחיר אכן יהיה 190k... ואתה יודע מה עידן? ב-220k על הכביש עדיין יש מצב :shock:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אני טיפה אצנן את ההתלהבות(גם את שלי). אני פשוט זוכר מבחן של ST מהדור הקודם נגד GTI MK5. המבחן היה של FIFTH GEAR אם אני לא טועה.. והגולף הייתה מהירה ממנה.

צריך לחכות למבחנים השוואתים מול המגאן RS והואגיות. אני בוודאי אלך לבדוק אותה גם בעצמי כשתגיע לארץ הקודש.

פורסם

דניאל, עזוב מהירה. נניח והגולף תהיה מהירה ממנה, אבל ה-ST תהיה מכונת נהיגה טובה יותר לנהג, איזו תעדיף?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
דניאל, עזוב מהירה. נניח והגולף תהיה מהירה ממנה, אבל ה-ST תהיה מכונת נהיגה טובה יותר לנהג, איזו תעדיף?

אני מסכים איתך אבל זה שקלול של דברים. בכל זאת עדיין מדובר בהנעה קדמית עם מגבלות.

צריך לבדוק אותה, יש לי כבר התרשמות מהמגאן CUP. אותי מעניין בעיקר לראות איך הפוקוס עומדת מולה.

בשנה הבאה גם יגיעו גולף MK7 ולאון MK3, קיצור תהיה לנו חגיגה:-D

פורסם

מהיכן הגעת לזה שאנחנו הגענו לעניין שהיא אטמוספרית? :-)

אדב, למונדיאו יש 240 סוסים צוהלים, אז 250 לא נראים כלכך הרבה :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

במנודיאו זה מרגיש מאוד טוב, אני מניח שב-st על אף שמדובר בתוספת קטנה יחסית בכוחות - זה ירגיש הרבה הרבה יותר טוב...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אני טיפה אצנן את ההתלהבות(גם את שלי). אני פשוט זוכר מבחן של ST מהדור הקודם נגד GTI MK5. המבחן היה של FIFTH GEAR אם אני לא טועה.. והגולף הייתה מהירה ממנה.

צריך לחכות למבחנים השוואתים מול המגאן RS והואגיות. אני בוודאי אלך לבדוק אותה גם בעצמי כשתגיע לארץ הקודש.

זה אכן יכול להיות מעניין אך מה שיותר יעניין את רובנו זה גם רמת השירות לרכבים האלה בארץ .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...