Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה מיאטה 2003: יבוא גג קשיח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלה קצרה: אני מתכוון לקנות בחו"ל גג קשיח למיאטה 2003. (מאזדה MX5).

האם קיימת בעיה עם משרד רישוי ו/או מכס שלא יתנו לי לשחרר אותו בכל מיני טענות שזה דורש אישור/בטיחות וכו'?

תודה

פורסם

מיותר אין כמעט שלג בישראל.

למה קניתה את הרכב ?

אתה יודע שהגג עשוי פיברגלס !

פורסם
הא? זה סתם הארדטופ שאפשר לפרק עם כמה ברגים, לא?

נכון,

השאלה היא מה הסיכויים שזה יתקע במכס בגלל כל מיני אישורים שלא צריך...

עד כמה שידוע לי מיאטה לא נמכרה אם אופציה של גג קשיח

פורסם
מיותר אין כמעט שלג בישראל.

למה קניתה את הרכב ?

אתה יודע שהגג עשוי פיברגלס !

אין גם הרבה בוץ בכבישי ישראל ,למה לך 4X4?

יש גם גג מקרבון. דרך אגב, מה לא טוב בפיברגלס?

פורסם

הסיכוי שיתקע במכס הוא מאוד גבוה. תצטרך להמציא אישורים למשרד התחבורה שאכן הגג מתאים לדגם. מאזדה כן ייצרה גגות קשיחים מתפרקים לדור הראשון והשני.

מה שתצטרך לעשות זה לנסות לפנות למחלקת שירות הלקוחות בדלק-מוטורס, לומר להם שאתה רוצה לייבא גג קשיח ושאתה צריך אישור. צילום של האישור (אם תקבל כמובן) אתה צריך לצרף לטופס ייבוא חלפי רכב לצריכה עצמית ולא מסחרית. שולח בדואר את הטופס למשרד הרישוי ומחכה לתגובה מהם. אם תקבל אישור, תביא את הגג, אחרת, חבל על הכסף.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מנסיון ארוך טווח ביבוא חלקים לרכב האספנות שלי, הכמס זה גוף נוראי.

דרושה המון סבלנות ורצון גדול כדי לייבא חלקים. הכאב ראש צפוי להיות לא קטן.

אם יש לך אפשרות לקנות בארץ, עשה זאת, אם לא, גש לייבוא, אבל עשה זאת בכל הכוח, אחרת צפויה לך אכזבה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
הסיכוי שיתקע במכס הוא מאוד גבוה. תצטרך להמציא אישורים למשרד התחבורה שאכן הגג מתאים לדגם. מאזדה כן ייצרה גגות קשיחים מתפרקים לדור הראשון והשני.

מה שתצטרך לעשות זה לנסות לפנות למחלקת שירות הלקוחות בדלק-מוטורס, לומר להם שאתה רוצה לייבא גג קשיח ושאתה צריך אישור. צילום של האישור (אם תקבל כמובן) אתה צריך לצרף לטופס ייבוא חלפי רכב לצריכה עצמית ולא מסחרית. שולח בדואר את הטופס למשרד הרישוי ומחכה לתגובה מהם. אם תקבל אישור, תביא את הגג, אחרת, חבל על הכסף.

תודה,

אני אתחיל עם התהליך ואעדכן על ההתקדמות.

פורסם
מנסיון ארוך טווח ביבוא חלקים לרכב האספנות שלי, הכמס זה גוף נוראי.

דרושה המון סבלנות ורצון גדול כדי לייבא חלקים. הכאב ראש צפוי להיות לא קטן.

אם יש לך אפשרות לקנות בארץ, עשה זאת, אם לא, גש לייבוא, אבל עשה זאת בכל הכוח, אחרת צפויה לך אכזבה.

בינתיים אין לי אפשרות כזו, עוד לא מצאתי אחת.

אבל ראיתי בפורום מחירים מופרזים כמו 20K. גג בחו"ל עם כל ההוצאות של יבוא ו מיסים לא יעלה יותר מ 5-6K.

אתה יכול להמליץ לי איך להקטין כאב ראש עד מינימום? :)

• תוכן חדש...