Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין גבול, פשוט אין. לא היה עדיף להעמיד שוטר על הפניה שימנע את "העבירה" במקום להתחבא ולנצל את הבלבול שנוצר במכוון?

תגובת השוטר השני, לקראת סוף הסרטון - Priceless.

http://www.youtube.com/watch?v=-HXlxAWkqgY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(מי שיכול לשתול את הסרטון כאן יבורך, אני לא מצליח משום מה). קיבלת. אלעד

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יאומן!

אבל עדיין אפשרי במדינה שלנו בהם שוטרי תנועה חדורי "מוטיבציה".

כנראה יש תחרות השוטר המצטיין. ומי נתן למפקד המחנה סמכות להציב תמרור? הוא לא רשות תמרור והשטח לא באחריותו!

מילא הוא טעה, אבל שוטרי התנועה מנציחים את הטעות! ועוד בצורה מגמתית, השוטר השני כנראה בא למשמרת שניה במקום , כי המקום חם ופרודוקטיבי. מי אמר שאין לשוטרים מכסות? האם במקום לתקן את מפקד הבסיס אוכפים בצורה עיוורת ואיוולת.

בושה! פשוט בושה! חייבים ללכת עם זה הכי רחוק שיש!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אם אין אישור לתמרור הזה, על ידי רשות תמרור מוסמכת , ומפקד המחנה הוא בוודאי לא הסמכות כל הדוחות הללו דינם להתבטל.

מה עוד שהתמרור עומד בסתירה למסלול הפניה שמאלה ולחץ על הכביש המתיר זאת כך שמבחינה גיאומטרית מישהו חשב כי הפניה שמאלה מותרת!!

בדיחה עצובה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

איכסה.

אני שאול את עצמי איך שוטר מתעלם מכל הסיפור ההזוי הזה - הוא הרי אמור להיות אמון על החוק.

אז על אכיפה של פניה בניגוד לתמרור הוא מבין שהוא אמון.

לטפל בתמרור שנראה לא חוקי ונוגד את כל שאר הסימונים הוא לא מרגיש חוב להיות אמון.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
למה אני לא מוצא את זה בדף הפייסבוק של המשטרה?

כנס לעמוד הפייס של המשטרה... החברה הציפו אותם עם הסירטון הנ"ל. :-P

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

שוטר: "מותר לי לבצע עבירה לצורך אכיפה"

"איזה אכיפה?"

שוטר: "של התמרור"

"אבל יש פה ניידת"

שוטר: "לא נורא"

"היית יכול לעשות סיבוב מלא ולהגיע בבטחה לפי החוק"

שוטר: "לא, לא, אני לא ראיתי שיש פה ניידת דבר ראשון"

priceless...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איכסה.

אני שאול את עצמי איך שוטר מתעלם מכל הסיפור ההזוי הזה - הוא הרי אמור להיות אמון על החוק.

אז על אכיפה של פניה בניגוד לתמרור הוא מבין שהוא אמון.

לטפל בתמרור שנראה לא חוקי ונוגד את כל שאר הסימונים הוא לא מרגיש חוב להיות אמון.

בסופו של דבר הוא שוטר לא שופט .

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

מה priceless בזה? הוא צודק. לשוטר מותר לעבור על המהירות המותרת כדי לרדוף אחרי עבריין, לשוטר מותר לעבור באור אדום כדי להגיע מהר לזירת אירוע. לשוטר מותר לצמצם את חרותו של אדם ולהגביל את תנועתו אם יש לו חשש סביר שהוא עומד לבצע עבירה. על אותו משקל, מותר לו לפנות שמאלה במקום "אסור" כדי לבצע אכיפה. בין אם היה צורך מבצעי לכך או לא, אי אפשר לקבוע מהסרטון הערוך והמגמתי שראינו כאן.

בכל אופן, מדובר לדעתי בתמרור שהוצב בצורה לא חוקית. ניתן לראות כי איור התמרור ומידותיו לא תואמות את התקן של משרד התחבורה. לדעתי ניתן לערער על הדו"ח כיוון שהתמרור לא אושר על ידי הגורמים המתאימים.

אני מהמר שמדובר בניידת מתנדבים שהוזמנה על ידי מפקד הבסיס. כשהמתנדבים חששו שמתחילה התקהלות הם הזמינו שוטר "אמיתי" שיבוא להרגיע את המצב. הגיע הזמן שמשטרת ישראל תתחיל להתנהג בצורה מקצועית ותיפטר מהחובבנים האלו שנקראים מתנדבי תנועה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גועל נפש.אנשים תורמים מעצמם למילואים וחוזרים עם דו"ח לא מוצדק.ועוד משטרת התנועה שולחת תיגבור כדי לעמוד בעומס.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אח, לפעמים אני כל כך אוהב את תרבות האינטרנט.

מחר בערוץ 2.

נגמר הבית זונות.

מי זה מפקד המחנה?

מגיעה לו קבילה והשם שלו יפורסם גם כן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בירוקרט מסריח..משחק אותה לא זוכר על הוראה שקיבל ממפקד התחנה. המדינה הזו עומדת לפני פיצוץ, לא ירחק היום שאזרחים יבצעו לינץ' בשודדי הדרכים האלה.

פורסם

בהחלט מקומם.

אני חושב שהיה מקום להתנהלות (לפחות זו שתפורסם בסרטון) נעימה יותר מול השוטרים. התלהמות ועצבים לא ממש תורמים במקרים האלה.

!AWDSOME

• תוכן חדש...