Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי בעיה כבר כמה חודשים שאף אחד לא הצליח לפתור, אני אשמח לשמוע מה דעתכם

יש לי את ה Ford Focus החדשה בערך שלושה חודשים, ומאז שקיבלתי אותה יש רישרושים שנשמעים כמו חיכוך של פלסטיקה בצד הימני של הרכב בתוך תא הנהג. רעש שנשמע כמו טיקים כאלה בין פלסטיקים

הבעיה קיימת בעיקר בנסיעה עירונית, בנסיעה על כביש משובש...

צירפתי תמונה שמראה את האיזור שנראה שהרעש בוקע ממנו

הרכב היה במוסך מספר פעמים, בהתחלה אמרו שסידרו חוטים שלא היו מוחזקים טוב, אבל הרעש עדיין נשאר והם טוענים שעכשיו אין רעשים.

האם מישהו נתקל בבבעיה ? אני אשמח לכל רעיון\עצה...

תודה מראש !

focus_noise.jpg

פורסם

גם לנו יש רכב כזה בדיוק, חדש משנת 2012, והיום בנסיעה ארוכה שמתי לב שמגיע רשרושים מהאיזור האחורי, כאילו יש חלון פתוח, למרות שכשבדקתי הכל היה סגור.

רעש מעצבן בנסיעה ללא רדיו אתה לא יכול שלא להבין בזה, כאילו החלון פתוח טיפה ויש רעשי אוויר שונים.

Opel Adam S 2017

פורסם

תבדקו אם זה קשור להתקנות מקומיות שבוצעו על הרכב, יכול להיות שצריך לתת שם איזה דחיפה או מכה קלה על מנת להכניס את החלק המתנדנד חזרה

Polo 2012

פורסם

גם אצלי מדובר ברכב חדש 2012 בליסינג

ניסיתי לתת דחיפה וכו' בכל מיני איזורים אבל זה לא עזר

הרכב נלקח למוסך בשביל לבדוק התקנות מקומיות שנעשו עליו, ומצאו שם כבל רופף. אבל גם אחרי שסידרו את זה עדיין הרעשים קיימים...

אני שומע את הרעש בכל פעם שיש שיבושים בכביש והאוטו קופץ קצת

זה לא קורה דווקא בתחילת נסיעה ו\או בעליה

יכול להיות שזה נובע מהדבקה לא טובה של השימשה הקידמית ?

החבר'ה מהליסינג בכלל לא מקצועיים ולא יודעים מה לעשות עם זה...

פורסם

גם אצלנו בליסינג.

אבל אצלי זה נמצא מאחורי הנהג, באיזור החלון השמאלי האחורי..גם מעצבן.

עוד לא בדקנו אצל חברת הליסינג או מוסך על מה מדובר.

Opel Adam S 2017

פורסם

מאוד פשוט:

לפרק את הפלסטיק, לתת למישהו לנהוג בכביש משובש ופשוט לשבת ליד הנהג.

האם ללא הפלסטיק יש עדיין רעשים ?

אם כן, נסה עם היד לבדוק מהו מחלק שמרעיש.

אם אין רעשים - הפלסטיק פשוט לא מותקן במקום.

פורסם

לפי מה שאני הבנתי, במוסך הם פירקו את הפלסטיק שעל הקורה הימנית והרכיבו חזרה.

אני לא ניסיתי לנסוע בעצמי עם עוד מישהו, אני באמת אעשה את זה, כי העובדים בליסינג ממש לא מבינים עניין..

הקטע הוא שלא בטוח שהרעש נובע מהקורה הימנית. יש מצב שזה מאיזור הדש בורד (קצת יותר שמאלה ולמטה), ואני לא בטוח אם אפשר לפרק ולבדוק את זה...

תודה

• תוכן חדש...