Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוי לפיס,מה אתם אומרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת,הפירסומות שלהם עשו לי חשק לעשות מנוי.בא לי לקבל טלפון מאריאלה D:

מדובר על כ60 שקלים בחודש,בכל שבוע מתקיימת הגרלה ביום חמישי.

ה60 שקל האלה לא יהרגו אותי.

מה אתם אומרים?

פורסם

אכן, עדיף לתרום לנזקקים.

אופציה נוספת:

לך לקזינו, ושים שם את 60 השקלים הללו על 0 ברולטה שלוש פעמים רצוף (בהנחה שזכית בכל פעם). אם זכית, יש לך קצת יותר משניים וחצי מליון שקלים, שזה מליון יותר ממפעל הפיס. הסיכוי לזה הוא בערך אחד לחמישים אלף.

אם יש למפעל הפיס יותר מ50,000 מנויים (סביר מאוד), אז הרולטה מנצחת בסיכויים.

אם זכית, קח את המליון הנוספים הללו, ותרום אותם לקהילה. כך גם זכית בכסף עם סיכויים טובים יותר, וגם הקהילה קיבלה הרבה יותר כסף ממה שנוזל דרך ידיהם של עסקני מפעל הפיס ואשכרה מגיע לאנשהו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני אומר שיש להם אחלה מחלקת שיווק.

איפה שהוא שם לפני יותר מעשור,לפני שידעתי מי זאת אראלה,היה לי מנוי במשך שנתיים,כסף לא ראיתי ממנו,אז נכון,זה עניין של מזל,אבל אם כבר מזל,לך על ויינר,לפחות יהיה את המתח של המשחק.

פורסם

אימי זכתה בטלוויזית LCD של METZ דיי עלובה יש לציין, לפני שנה, לאחר ששנים רבות יש לה מנוי.

אם חושבים על זה, היא בעצם קנתה אותה עם דמי המנוי במשך אותן שנים.

!AWDSOME

פורסם

סטטיסטית, הם מרוויחים ואתה מפסיד.

הם בונים על זה שאתה תגיד "רק 60 שקלים".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שים את ה 60 שקלים בצד ותוך 10 שנים יש לך זכייה בטוחה של קרוב ל 10,000 שקלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

על זה אמא שלי אומרת: אתם יודעים כמה הרווחתי מכך שאיני קונה פיס?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להורים שלי יש מנוי לכל אחד, חוץ מ"מזל טוב" ביום ההולדת הם לא שומעים מהם כלום :-)

כמו שאמרו - עדיף לקזינו או לנזקקים :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מפעל הפיס והימורים אחרים שאין בהם אלמנט חזק של יכולת אישית זה מס על טיפשות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

יש לי את המנוי כבר מעל שנתיים ולא זכיתי בשום דבר רציני.

כמו שאמרו רק בימי הולדת מזל טוב עם 10 שקל זכייה.

אני לא יודע למה אני עדין עם המנוי.

אבל לעומת זאת חבר מהעבודה של אבי זכה במכונית ואחד אחר בפרס הראשון.

גם בעבודה של אחותי זכו בטלויזיה ועוד סכום כסף.

עדיף ווינר כמו שאמרו.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

היה לי את זה כמה חודשים, היו לי הרבה זכיות של 11 שח, ופעם אחת הבאתי את המכה עם איזה 50 ש״ח :lol:

בשלב כלשהו הבנתי שזה מטומטם וביטלתי.

V5

פורסם

8 שנים שאני מנוי לקקה הזה ועוד יותר דפוק שבעבר הרחוק שלי הייתי מוכר את המנויים האלו וידעתי מראש כמה שזה לוקש,אבל אישתי ביקשה להצטרף והתחנונים שלי לא עזרו. אין סיכוי בעולם שתבטל את זה ברגע שתתחיל ! וביום שתתקשר לבטל אני חותם לך שתמצא את עצמך עושה עוד מנוי בנוסף אם לא 2.

Gn'f'R

פורסם

אתה מוזמן לעשות מנוי אצלי.

אני מבטיח לשלוח לך ברכה ליום הולדת.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...