Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שגם אני לא מבין מה הריצה אחרי מספרים "יפים".

אני אישית "התברכתי" במספר שמורכב כמעט מכל הספרות האפשריות,

ולא בסדר עוקב. זו ירושה מאחד ממקומות העבודה שלי, ולהגיד לך

שפעם זה הפריע לי? ממש לא. היום לא הייתי מחליף מספר, רק בגלל

הטרחה של להודיע לכולם, ולכל המקומות הרולוונטיים.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
BiG_BuG2, הוא צודק. זה לא נותן לך כלום, מי זוכר היום בע"פ מספרי טלפון של אנשים? הכל שמור אצלך בזכרון של המכשיר.

כנ"ל לגבי אשכול המספרים "היפים" בלוחיות רישוי.

גם אם הוא צודק לדעתו, יש צורה להביע את המירמור שלו..

וכשהמספר הוא 05XX600006 אני מאמין שיותר אנשים יזכרו אותו בעל פה.

בכל מקרה, זה סתם נחמד, לא פחות ולא יותר.

האמת שגם אני לא מבין מה הריצה אחרי מספרים "יפים".

אני אישית "התברכתי" במספר שמורכב כמעט מכל הספרות האפשריות,

ולא בסדר עוקב. זו ירושה מאחד ממקומות העבודה שלי, ולהגיד לך

שפעם זה הפריע לי? ממש לא. היום לא הייתי מחליף מספר, רק בגלל

הטרחה של להודיע לכולם, ולכל המקומות הרולוונטיים.

היום כל מה שדרוש זה הודעה אחת לכל החברים שלך בפייספוק ולכולם כבר יש את המספר החדש שלך, לא בעיה בכלל.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

נתחיל מזה שאין ולא יהיה לי פייסבוק.

חוץ מזה, לא יודע מה איתך, אבל לי יש עוד הרבה מאוד מקומות

שאני צריך להודיע להם על שינוי המספר, וזה ממש לא אפשרי דרך הפייסבוק,

ככה שגם אם היה לי אחד, זו עדיין טרחה גדולה.

אבל איך אומרים, אם זה עושה לך טוב, ולא דורש איזה מאמץ מיוחד, למה לא?

פורסם

מספר מיוחד עדיף על סתם עירבוב, גם קל לזכור, גם לפעמים אנשים פוערים פה על המספר ("מה? איך השגת?...).

הדוגמא הכי טובה, היא 054-4444444, שהיה שייך לפני 200 שנה לאריה דרעי, ומאז מחליף ידיים כמו תחתונים (מציקים הרבה למספר הזה).

המספר שלי הוא:

05x-xxx-לא-פה (כמו *מונית - על אותו עקרון).

----

פורסם

המספר שלי דומה מאוד למספר שהצגת (444444444444)

בכל אופן, מאז שיש לי אותו זה רק מזל נאחס :)

חוץ מזה מאוד קשה להקריא אותו למישהו.

אל תעשו מספרי זהב :)

פורסם
המספר שלי דומה מאוד למספר שהצגת (444444444444)

בכל אופן, מאז שיש לי אותו זה רק מזל נאחס :)

חוץ מזה מאוד קשה להקריא אותו למישהו.

אל תעשו מספרי זהב :)

אני אשמח לקנות אותו ממך,

עוד דוגמא למשהו הזוי:

646188gold.png

"מספרי זהב" (זה לא זהב, זה בורדו) בגולן טלקום.

----

פורסם

העניין הוא שגם אם מספר הזהב הוא בעל 6 ספרות זהות, עדיין לטעמך אני אמור לזכור גם באיזה קידומת הוא, מה שמייתר את כל עיקרון ה"זכרון הקל" כי פשוט בודדים יזכרו מאיזה קידומת אתה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא רוצה מספר שכל ילד יזכור. מספר מספיק קליט כדי שמי שצריך לזכור יזכור ולא יותר מזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתמול שמתי יד על כמה מספרים יותר יפים מאלה שמוצעים תמורת 7500 ש"ח, אבל בסופו של דבר לא נזקקתי להם וויתרתי.

יש לגולן עוד מספיק מספרים יפים שאפשר לקבל תמורת 39 ש"ח (מחיר הקו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב, אז עברתי לHOT-MOBILE, ניידתי 3 מספרים מפלאפון אליהם.

הקטע המשעשע שאני מגיע לפלאפון על מנת לפרוץ את המכשירים.

אני: "שלום, באתי לפרוץ את המכשירים"

נציגה: "איזה הצעה קיבלת?"

אני: "89 ש"ח ללא הגבלה"

נציגה: "בלי אינטרנט"

אני: "עם אינטרנט"

נציגה: "אה, אבל אנחנו מציעים ב-119 ללא הגבלה"

אני: "אבל הם ב-89"

נציגה: "כן, אבל אין להם קליטה לגולן טלקום הם קרסו"

אני: "אני ב-HOT-MOBILE"

נציגה: "גם להם יש בעיות בקליטה!"

אני: "HOT-MOBILE זה מירס, לאבא שלי יש מירס 10 שנים והכל בסדר, דווקא בפלאפון יש כמה איזורים שאין לי בהם קליטה בכלל"

אחרי כמה דקות שהנציגה עשתה טלפון למחלקת ניוד

נציגה: "ב-106 ש"ח, רוצה?"

אני: "לא"

נציגה: "בלה בלה בלה, בעיות קליטה בלה בלה בלה, אין להם שירות בלה בלה בלה"

אני: "אני סגרתי אתכם עסקה על 220 ש"ח בחודש ואתם מחייבים אותי על 290, אתם רמאים ומפירי חוזה. ועל איזה שירות אתם מדברים? כשהצעתם את חבילת האנלימיטד נרשמתי באינטרנט לפני שבועיים ואף נציג לא חזר אליי. שלחתי לכם פקס, אף אחד לא חזר אליי. חייגתי *166, הייתי שעה על הקו ואף אחד לא ענה לי. תפרצי לי את המכשירים וזהו"

ועכשיו במקום לשלם יותר מ-500 ש"ח על 3 מכשירים זה הולך לעלות עכשיו פחות מ-200.

כחלון תודה רבה לך, שיהיו עוד הרבה כמוך.

פורסם

קסנון - גם אתה לא הבנת:

1. אם אתה משלם לפלאפון (או כל ספק אחר) תמורת המכשירים - תמשיך לשלם תמורתם בדיוק כמו קודם. ההבדל הוא שבהוט לא תקבל זיכוי. מאידך יתכן שהמחיר הזול יהיה עדיף על תשלום לפלאפון עם זיכוי.

2. גם אתה וגם הנציגה לא קלטתם שהכיסוי של הוט כמעט זהה לכיסוי של פלאפון - פרט לאזורים מצומצמים יחסית שבהם להוט יש כבר רשת עצמאית. במרבית המדינה הם מסקים שירות באמצעות פלאפון, כלומר איכות הכיסוי שלהם זהה לזו של פלאפון. אין כל קשר לכיסוי של מירס ההיסטורית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1.יש כמה איזורים ספיציפיים שלא היה קליטה בפלאפון באיזור שלי, אני אבדוק בימים הקרובים אם עכשיו יש לי קליטה.

2. עם פלאפון סגרתי עסקה לפני מספר חודשים רק על סים (בלי מכשיר) שכוללת 4000 דקות בתוך הרשת, 1250 דקות מחוץ, 1250 SMS וגלישה חופשית כל זה ב-220 כולל מע"מ. אז למה האינטרנט לא עובד בכלל והם מחייבים אותי על 290 ש"ח למרות שלא הייתי בכלל קרוב לחרוג מהמכסה?

עכשיו ב-HOTMOBILE האינטרנט דווקא כן עובד.

אני מציע לכולכם לנטוש את כל החברות שמצצו מאיתנו את הדם במשך שנים ולתת צ'אנס לחברות החדשות.

פורסם

אני גם הזמנתי סיפ עם התוכנית הבסיסית של HOT-MOBILE, למרות שאין לי שימוש בו כרגע. אבל שישב בבית, ככה גם יהיה לי מספר קליט וגם קו נוסף שלא עולה לי כסף אלא אם אני משתמש בו.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

למי שיש בעיות בקבלת קוד אישור מגולן טלקום : הרגע דיברתי עם נציגה (חביבה ביותר!) שלהם, והמתנתי בקושי 3 דקות על הקו, איזו הפתעה נעימה.

הם מודעים לבעיה שיש ללקוחות פלאפון (ובכלל זה רמי לוי) לקבל את סמס האישור ועובדים מולם לתקן אותה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

גם אני דיברתי עם נציגה חביבה של HOT (המתנתי פחות מחצי דקה!) ,לאחר שלא קיבלתי את הסים למרות שהובטח לי שיגיע עד 12 בצהריים.

היא הבטיחה שהוא יגיע מחר. ניתן להם עוד צ'אנס, בכל זאת הם אמורים לקלוט חצי מדינה אליהם, לגיטימי.

מישהו קיבל כבר סים שלהם ?

Stay Dirty

• תוכן חדש...