Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זה הלך הסים? כולה 40 שקל לחודשיים.

אני רק בשביל המספר היפה כבר הזמנתי סים בגולן למרות שאני גם אנייד את שלי.

למתעניינים - הכל שש, ובסוף 23 (שזה גורמי הפרוק הראשוני של שש)

אני בדיוק אותו דבר רק עם חמש (חמסה חמסה) ובסוף 23 (שזה 2 ועוד 3:?) וגם המספר של ג'ורדן שזה כמובן, הרבה יותר חשוב.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתמול בערב ביצעתי הזמנת ניוד של שלושה מספרים לגולן טלקום, אך מטריד אותי דבר אחד; מה לגבי מיקרו-סים ?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מיקרו סים זאת ממש לא הבעיה שלך, אל תדאג בקשר לזה. אני בטוח שהם מספקים מיקרו סים לאייפוניסטים.

ואם לא, אז אתה פשוט גוזר אותו/מזמין מאיביי חותך ייעודי ב-4 דולר.

עריכה: מהכתבה החדשה בYNET:

מוכרים מיני סים לאייפון?

כן, בכל החברות.

Stay Dirty

פורסם

1. חברות הסלולר המסורתיות עומדות להקטין את מצבת כ"א שלהן, פרטנר כבר קיצצה ביותר מאלף עובדים.

2. הרווחיות של החברות צריכה לעניין אותך, כשמס החברות שנגבה מצטמצם מישהו ייצטרך למלא את החסר.

ולמה שהעובד הקטן יצטרך לסבול בשם החזירות הקפיטליסטית, למה שלא יתחילו את הקיצוץ מראש הפירמידה ובראש בראשונה בשכר העתק של 'המנהלים'?

ניר שטרן ושאר צוות הניהול הגאון אשר מקבל מיליוני שקלים עבור גאונות זו, לא מצליח להתמודד בסביבת עבודה הוגנת ולא מונופוליסטית? לא יכול להיות...

הציבור בישראל הפך להיות עבדים נרצעים של קבוצה קטנה שגורפת לכיסה את כל הכסף.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

dorki, ממש לא ברורה לי הטענה שלך, שכן סלקום, פרטנר ופלאפון לא צריכות להיות גובות המיסים של הממשלה.

אותם 450 ש"ח בחודש למשפחה שהתפנו עוברים או לחיסכון שמגדיל את היציבות הכלכלית של אותה משפחה, או לצריכה שגם עליה ישולם מס, אבל הרווחים ממנה ילכו למקומות פרודוקטיביים יותר למשק מאשר הגדלת המינוף של עוד פירמידה.

כל שקל שהולך לעסקים קטנים מתגלגל במשק ויוצר הרבה יותר פעילות כלכלית מאשר אותם שקלים שהולכים לחזירים הגדולים.

אתה לא מאמין שמשק עם משקל גבוה של עסקים קטנים ובינוניים הוא בריא יותר? כי זה בדיוק מה שכחלון גורם לו, ואם היו פועלים בדומה לו בתחומים נוספים (תחבורה, פיננסים), מצב המדינה היה שונה לחלוטין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מעניין אותי לעבור לגולן טלקום.

אני כיום משלם 140 שקלים לסלקום, אבל זה חבילה שכוללת ניתוק-זיקה כי הבאתי את הגלקסי באופן פרטי מארה"ב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נקודה שכל המתניידים צריכים לחקור- על איזה תשתיות עובדות הספקיות החדשות. שמעתי שחלק יעבדו על פלאפון.

יש הבדל בתדרים שפלאפון עובדים איתם, זה אומר שלא כל מכשיר יקבל פריסה מלאה של קליטה. לכל מי שמתנייד, שיקפוץ רגע לhttp://gsmarena.com ויבדוק אם הטלפון שלו תומך 850+2100 בדור שלישי.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

זה כבר לא רלוונטי התדרים. פלאפון נותנת כיסוי טוב מאוד גם לטלפונים שלא תומכים בכל התדרים שלה.

גולן טלקום יתארחו אצל סלקום (מה זה אומר על המהירות גלישה?) עד שיעמידו את כל האנטנות שלהם, הוט מובייל מתארחים אצל פלאפון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, זה רלוונטי ביותר, כמו שאני לומד על בשרי. בעיקר בפריפריות ומבנים גדולים וסגורים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תסתכל בחבילות שלהם ותבין

אפילו בים היתה לי קליטה איתם, אולי באזורים פחות מיושבים יש בעיה. במקומות סגורים היתה לי קליטה עם פלאפון

נמצא הפיתרון למשפחה מחו"ל, בהוט מובייל חבילה שלא דיברת לא שילמת, המספר עם הסים נשארים אצלי במגרה עד לשנה הבאה שהמשפחה באים שוב ואז שוב שמים להם את התוכנית של 89 שקלים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אתמול בערב ביצעתי הזמנת ניוד של שלושה מספרים לגולן טלקום, אך מטריד אותי דבר אחד; מה לגבי מיקרו-סים ?

לפי הטוויטר שלהם, גולן מספקים סים פריק (מלשון מתפרק), ככה שהוא מתאים לכולם.

פורסם
זה בטח מכניס לך מלא בנות למיטה

זה לא מכניס לי מירמור לחיים, זה בטוח.:roll:

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

BiG_BuG2, הוא צודק. זה לא נותן לך כלום, מי זוכר היום בע"פ מספרי טלפון של אנשים? הכל שמור אצלך בזכרון של המכשיר.

כנ"ל לגבי אשכול המספרים "היפים" בלוחיות רישוי.

Stay Dirty

פורסם

מהגודל המופרך לחלוטין של שרשור "לוחיות יפות", כנראה שיש אנשים שכן מתעניינים בזה (מן הסתם לא אני ולא אתה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...