Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחבר שלי רכב שעמד ונסע באיזור ים המלח וכל התחתית של האוטו חלודה ברמות קשות.

אין לצערי תמונה של הרכב, אבל זה נראה לא פחות גרוע מהתמונה שצרפתי שמצאתי בגוגל.

ממש ככה .

איך נפטרים מדבר כזה ? ניקוי חול ? ומה אז ? תוך כמה שעות זה יחליד מחדש ?

מה הפתרון ? יש איזה חומר שמסיר חלודה שיכול ממש להעלים את החלודה הזו ? מדובר ברכב בן 10 שנים שנוסע

ומה אז ? איך מגינים על החלקים שלא יחלידו ? להתיז שעווה ? לצבוע ?

אשמח לעצות.

תודה

4965501259_5c0bb3815b_b.jpg

פורסם

אין פתרונות קסמים, לצערי.

רק פירוק לגורמים, ניקוי כל חלק וחלק, צביעה מקצועית והרכבה. כל טיפול שתעשה חיצונית, ללא פירוק, לא יגיע לאותן נקודות מוסתרות או פנימיות, ומשם תזחל לה החלודה שוב החוצה.

פורסם

מכיוון שלא מדובר ברכב אספנות, אלא רכב נוסע, הוא רוצה להסיר מהמקומות הנראים (לא אכפת לו שיהיה במקומות המוסתרים קצת חלודה). מהי השיטה הטובה ביותר ? איזה חומר להשתמש ? האם למרוח אותו עם מברשת ? פיסטולט ? ומה אחרי זה כדי להגן ?

פורסם
מכיוון שלא מדובר ברכב אספנות, אלא רכב נוסע, הוא רוצה להסיר מהמקומות הנראים (לא אכפת לו שיהיה במקומות המוסתרים קצת חלודה). מהי השיטה הטובה ביותר ? איזה חומר להשתמש ? האם למרוח אותו עם מברשת ? פיסטולט ? ומה אחרי זה כדי להגן ?

דווקא בגלל שמדובר ברכב המשמש לנסיעה יומיומית הדבר מסוכן, שים לב יש ממש התחלה של רקבונות באיזור המתלה! , ממליץ כמו קודמי על פירוק לגורמים ,וטיפול המתכת בחומרים ברמה גבוהה, בסיס אפקוסי בעל מספר שכבות וצבע עליון יעשו את העבודה, גם ניקוי חול ,גלוון וצביעה ביסוד צורב הם פתרון מתקבל על הדעת.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
יש לחבר שלי רכב שעמד ונסע באיזור ים המלח וכל התחתית של האוטו חלודה ברמות קשות.

אין לצערי תמונה של הרכב, אבל זה נראה לא פחות גרוע מהתמונה שצרפתי שמצאתי בגוגל.

ממש ככה .

איך נפטרים מדבר כזה ? ניקוי חול ? ומה אז ? תוך כמה שעות זה יחליד מחדש ?

מה הפתרון ? יש איזה חומר שמסיר חלודה שיכול ממש להעלים את החלודה הזו ? מדובר ברכב בן 10 שנים שנוסע

ומה אז ? איך מגינים על החלקים שלא יחלידו ? להתיז שעווה ? לצבוע ?

אשמח לעצות.

תודה

אני ממליץ לך להיפטר מזה ככה.

המצרכים הדרושים לכך.

1) דף A4

2) טוש/ מדפסת

3)מחשב עם חיבור לאינטרנט

4)נייר דבק

5) ניסוח מבריק כמו "למכירה במצב מעולה...."

התמודדות עם נזקי חלודה היא קשה לרוב לא משתלמת ובטח לרכב שכמותו יש רבים...

פורסם

המצרכים הדרושים לכך.

1) דף A4

2) טוש/ מדפסת

3)מחשב עם חיבור לאינטרנט

4)נייר דבק

צודק!

בדיוק בגלל אנשים כמוך המדינה נראת כמו שהיא! גועל נפש בגלל אנשים כמוך יש הרבה אנשים שאוכלים חרא. לפחות אם אתה עושה דברים כאלה תעשה את זה בפרופיל נמוך.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

המצרכים הדרושים לכך.

1) דף A4

2) טוש/ מדפסת

3)מחשב עם חיבור לאינטרנט

4)נייר דבק

אם כבר אתה רע:evil:....

אז הוא קרוב לים המלח אפשר לצבוע בכחול ולזרוק לים - לא לפני שהוא דואג לשים סלעים בתוך האוטו כדי שלא יצוף......:wink:

כולה חלודה אפשר לחשוב.. זה הלחם והחמאה שלנו , המשוגעים!!!

יש עצות מועילות בשרשור הזה - צלם ותעדכן. בהצלחה.

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
צודק!

בדיוק בגלל אנשים כמוך המדינה נראת כמו שהיא! גועל נפש בגלל אנשים כמוך יש הרבה אנשים שאוכלים חרא. לפחות אם אתה עושה דברים כאלה תעשה את זה בפרופיל נמוך.

נו באמת נראה לך שמי שיקנה ג'יפ ב40,000 שקל? לא יעלה אותו על הליפט ויראה שיש חלודה?

יש אנשים שלא אכפת להם או מחפשים פרוייקט ויקנו אותו גם עם החלודה, כמובן אם המחיר יהיה בהתאם!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
צודק!

תקשיב חמוד.

לרוב אני לא יורד לרמה כזאת אבל תגובתך הרתיחה אותי.

אני לא יודע מאיפה אתה מגיע למסקנה ורומז שאני מציע לאדם להונות מישהו אחר.

זה שאתה מוציא עלי מטענים שסביר להניח אישיים ונובעים מטעיות העבר שלך (יצא לי לקרא את שרשורי הרכישות שלך וזו דעתי). המלצתי לך תשאיר אותם לעצמך !

כל מה שהמלצתי לו ככלכלן בהווה ומנהל מוסך בעבר שתיקון של נזקי חלודה קשים כמו שהוא מתאר אנים משתלמים באופן כלכלי

אני אנסה להסביר מחיר תיקון+מחיר מכירה (במצב הנוכחי) > קניית רכב זהה מאותו שנתון

ברור שרכב שסובל מנזקי חלודה לא ימכר במחיר מחירון. אבל גם את עלות הנזק או שוויו של הרכב הניזוק הרוכש העתידי והמוכר יכולים להגיע להסכמה על שוויו (עסקאות נרקמות ברגע שמגיעים להסכמות כאלו).

מה גם שתיקוני חלודה לרוב חוזרים בחלקם פה ושם ומצריכים תחזוקה שוטפת.

התבייש לך על חלקו האחרון של התגובה שלך. ומיכוון שאתה לא מכיר אותי אישית אספר לך שאל לך לדאוג לאיך שהמדינה נראית בגללי. כרטיס הטיסה שלי למקום טוב יותר כבר בידי (אבכז זה כבר עניין לפוסט אחר למה ומדוע החטתי את אשר החלטתי).

בגדול וכחלק בהחלטה זו נשבר לי הXXX מכול מיני ראשי נעץ שחיים כאן ותפיסת עולמם צרה כעולם נמלה, והמחשבה הבסיסית שלהם ברמה האנושית הפשוטה ביותר שיש שזו תקשורת בין אישית לוקה ברעיון של ..."איך אני אדפוק אותו/איך הוא מנסה לדפוק אותי" וזה הגועל נפש האמיתי. ובגלל זה המקום שאתה חי בו נראה כמו שהוא נראה.

המלצתי לך ...צא מהסרט יש עולם יפה שם בחוץ

פורסם

קח את הרכב להתזה בעזרת אבקת סודה סודה על גבי ליפט או מלגזה

יסוד צורב על הכל

ספריי שעווה

עלות כמה אלפים

פורסם

חלודה היא כמו סרטן בגוף אדם, אם הטיפול לא יסודי ונכון (לפעמים דורש הסרת האיבר הנגוע)

לא ניתן להתפטר מהנזק.

אם התקציב לא משחק פירוק אז מלא של כל החלקים שהיו במגע עם מי המלח וחלפתם או

הסרה בחומצה וציפוי בחומרים מונעי קורוזיה.

הבעייה העיקרית שאני צופה, היא שגם חלקים נסתרים שאינך רואה כרגע נפגעו והבעיות יצוצו

בהמשך, ריצפה, כנפיים, מנוע תחתון, אגזוז וכד'.

המסקנה העיקרית שלי היא פשוט לעבור הלאה, תיקון הנזק שנגרם יהיה גבוה משווי הרכב.

וההשקעה לא משתלמת. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני קניתי פעם טויוטה ראב 4 ממפעלי ים המלח זאת היתה עסקה הגרוע בחיי

הרכב היה פשוט רקוב

כל צמות החשמל מלאים בקורוזיה בעיות במגעים

רקבונות בשלדה ובחלקים הנעים משולשים מיסבים צריות בקיצור הכול חלוד

למזלי יום אחד יצאתי מהסינמה סיטי והרכב לא היה

מסכן הגנב לא מענין מה הוא מכר ממנו חחחח

בקיצור מה שקרוב לים המלח אפשר לזרוק לים

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

בדיוק ככה!

בשנות ה 90 היה לי סמוראי פתוח. התאים לי אחלה, רק שבאיזשהו שלב התחיל לנקר לי רעיון של להחליף לסמוראי סגור וממוזג.

פתאום צצו כמה שכאלו ב׳מרכז המכרזים׳ ביפו. דהרתי לשם לראות. זוועה. נראו לגמרי לא רע מקו ספי הדלתות ומעלה, אבל הרקבונות בשלדה ובבודי התחתון... גם הם היו ניצולי מפעלי ים המלח. בטיפשותי לא עמדתי בפיתוי והגשתי הצעה. למזלי הגדול לא זכיתי :lol: מישהו היה טמבל עוד גדול ממני והציע יותר.

לדעתי האוטו הזה לא זכה לחיות יותר מעוד שנה או שנתיים...

מפעלי ים המלח זה כנראה אחלה מפעל, אבל לא לקנות מהם רכבים...

שי 

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...