Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו שהיה בים המלח=אין מה לתקן. נקודה. מה שלא תעשה- לא תצליח להוציא את הרקבון הקשה שיש בפנים. מכוניות שהיו שם- ישר לזבל, אפילו חלקים שימושיים לא ניתן כמעט להוציא מהן! זוהי התחנה האחרונה של כל רכב, גם אם היה חדש לגמרי כשנרכש! כל ניסיון לדחות את הסוף- זה רק לדחות אותו קצת. אם חבר שלך רוצה לנסוע עוד קצת לפני שיזרוק את האוטו- לדעתי שפשוט יצבע אותו מלמטה עם טונות של צבע שחור+זפת- זה יעזור לו אולי לעבור טסט (וזו המטרה, לא:wink: )- אבל לא הייתי בונה לחיים הארוכים בשביל האוטו הזה יותר...:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תקשיב חמוד.

לרוב אני לא יורד לרמה כזאת אבל תגובתך הרתיחה אותי.

אני לא יודע מאיפה אתה מגיע למסקנה ורומז שאני מציע לאדם להונות מישהו אחר.

זה שאתה מוציא עלי מטענים שסביר להניח אישיים ונובעים מטעיות העבר שלך (יצא לי לקרא את שרשורי הרכישות שלך וזו דעתי). המלצתי לך תשאיר אותם לעצמך !

כל מה שהמלצתי לו ככלכלן בהווה ומנהל מוסך בעבר שתיקון של נזקי חלודה קשים כמו שהוא מתאר אנים משתלמים באופן כלכלי

אני אנסה להסביר מחיר תיקון+מחיר מכירה (במצב הנוכחי) > קניית רכב זהה מאותו שנתון

ברור שרכב שסובל מנזקי חלודה לא ימכר במחיר מחירון. אבל גם את עלות הנזק או שוויו של הרכב הניזוק הרוכש העתידי והמוכר יכולים להגיע להסכמה על שוויו (עסקאות נרקמות ברגע שמגיעים להסכמות כאלו).

מה גם שתיקוני חלודה לרוב חוזרים בחלקם פה ושם ומצריכים תחזוקה שוטפת.

התבייש לך על חלקו האחרון של התגובה שלך. ומיכוון שאתה לא מכיר אותי אישית אספר לך שאל לך לדאוג לאיך שהמדינה נראית בגללי. כרטיס הטיסה שלי למקום טוב יותר כבר בידי (אבכז זה כבר עניין לפוסט אחר למה ומדוע החטתי את אשר החלטתי).

בגדול וכחלק בהחלטה זו נשבר לי הXXX מכול מיני ראשי נעץ שחיים כאן ותפיסת עולמם צרה כעולם נמלה, והמחשבה הבסיסית שלהם ברמה האנושית הפשוטה ביותר שיש שזו תקשורת בין אישית לוקה ברעיון של ..."איך אני אדפוק אותו/איך הוא מנסה לדפוק אותי" וזה הגועל נפש האמיתי. ובגלל זה המקום שאתה חי בו נראה כמו שהוא נראה.

המלצתי לך ...צא מהסרט יש עולם יפה שם בחוץ

מה שתגיד הרי בפירוש אמרתה ״במצב מעולה״ ודבר שני איפה אכלתי אותה? בוולוו שפיצצתי עסקה? או בגולף שהתנכלו לי בחנייה? העסקה היחידה שאכלתי אותה זה בגולף הנוכחית ושם התפוצץ צינור מים אחותי לא הסתכלה על המחוג הרכב רתח וקרה מה שקרה, להגיד לך את האמת אני לא צדיק אבל מה שאני עושה אני שומר לעצמי ולא מציע לאחרים לעשות כך.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

ישנו צבע מיוחד (ממיר חלודה) POR-15

לדעתי לא ניתן להשיג בארץ.

צובעים על החלודה, זה יכול להיות פיתרון זול ופשוט בשבילך (בתנאי שהריקבון לא מתקדם כמו בתמונות שהצגת).

חפש בגוגל POR-15.

בהצלחה.

• תוכן חדש...