Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מעוניין לקנות מיני חדשה, מתלבט בין ה-2 הנ"ל.

יתרונות וחסרונות שמצאנו עד עכשיו:

פיאסטה "אמביינטה" (1.25)

5 כוכבי בטיחות

3 שנים אחריות

7 כריות אוויר

מערכת שמע עם שליטה מההגה

מחיר 75K

איביזה "רפרנס" (1.4)

שנתיים אחריות

4 כריות אוויר

מערכת hill-hold - עזרה בזינוק בעליה.

רדיו דיסק קנווד

קרוז קונטרול

באופן כללי הדש נראה פחות "מאובזר" (רק פלסטיק)

מחיר 70K

ההבדל בין הדילים שהוצעו לי בסוכנויות הרשמיות מסתכם בבערך ~3K (לטובת האיביזה)

(כלומר אם מסכמים את כל העניינים שמוסיפים לעסקה, כמו התקנת אזעקה ע"י הסוכנות וכו')

אז 2 שאלות

- יש לכם איזושהי העדפה שאתם יכולים לנמק לטובת אחת מהמכוניות האלה? (או משהו נגד?)

- ייבוא מקביל: שמעתי על חברת "עמק איילון" שתייבא רכבי פורד בייבוא מקבילי לארץ

ההעדפה הכללית שלי כרגע היא לטובת הפיאסטה

לדעתכם עדיף קנות עכשיו או לחכות חודש-חודשיים למחירים של עמק איילון?

דרך אגב, לגבי הרכבים שציינתי למעלה, אשמח אם חברי פורום שרכשו את הרכבים האלה בחודשים האחרונים יוכלו לציין פה (או לשלוח לי בפרטי) 'מה הצליחו להוציא' מהסוכנות - זה ייתן רפרנס טוב מאוד למיקוח.

פורסם

אני באמת הייתי מחכה לראות את המחירים של היבוא במקביל.

לגבי המכוניות,אישית הפיאסטה עדיפה,יותר בטיחותית,עוד שנה של אחריות,היא קצת יותר חלשה אך בפנים ניראית הרבה יותר מעניינת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה גם מה שאני אומר לו.. (היא גם יותר חסכונית בדלק על הנייר)

בכל מקרה עוד כמה ימים יש לו נסיעת מבחן על האיביזה (על הפיאסטה כבר עשה)

ואז הוא יחליט בינהן סופית ובמידה ובחר בפיאסטה - יחליט אם לחכות כמה חודשים לייבוא המקבילי או לקנות עכשיו.

סיכוי קלוש, אבל חשבנו שנבדוק אונליין אולי מישהו יודע דברים לפני הפרסומים של "עמק איילון"

בכל מקרה אם יש למישהו עוד אינפורמציה מועילה בנושא הזה אז נשמח לשמוע.

תודה רבה.

פורסם

אתה יכול לחכות 4 חודשים למחירים של היבואן המקביל,

למעשה אתה יכול גם לפנות לסוכנות ולשתף אותם בלבטים שלך ואולי להוריד כמה אלפים מהמחיר או לקבל אקסטרה תוספות.

שאלה:

האם למישהו יש ניסיון עם היבואן "דלק מוטורס" בנושאים\מצבים כאלו? ואם כן איך צלח המו"מ?

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני הזמנתי פיאסטה .ראשית לגבי גובה הכסא נראה לי שעושים סיפור יותר גדול ממה שזה, אני 1.87מ׳ ובנסיעת המבחן זה ממש לא הפריע לי - העובדה שלא ניתן להרים ולהוריד את הכסא ואפילו התקדמתי קצת. לכבי מה ניתן ללהוציא מסוכנויות - ניגשתי והתעניינתי וכששאלתי בסניף תל אביב מה ניתן לקבל, אמרו לי שאם אני ״סוגר עכשיו״ אני מקבל מראה חכמה (2,500 ₪ לפי מחירון של פורד) שזה Gpsומצלמה אחורית משולבים במראה . האוטו באמת עצל מעט בס״לדים נמוכים ,כפי שנאמר כאן אבל בס״לדים גבוהים מגיב יפה .. ,ההרגשה באוטו כאילו אתה בתוך גדול יותר ,גלגלי r15 מעדנים ,בקיצור אני מחכה לרכב .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אני הזמנתי פיאסטה .ראשית לגבי גובה הכסא נראה לי שעושים סיפור יותר גדול ממה שזה, אני 1.87מ׳ ובנסיעת המבחן זה ממש לא הפריע לי - העובדה שלא ניתן להרים ולהוריד את הכסא ואפילו התקדמתי קצת. לגבי מה ניתן ללהוציא מסוכנויות - ניגשתי והתעניינתי וכששאלתי בסניף תל אביב מה ניתן לקבל, אמרו לי שאם אני ״סוגר עכשיו״ אני מקבל מראה חכמה (2,500 ₪ לפי מחירון של פורד) שזה Gpsומצלמה אחורית משולבים במראה .. ,ההרגשה באוטו כאילו אתה בתוך גדול יותר ,גלגלי r15 מעדנים ,בקיצור אני מחכה לרכב .

קיבלתי אתמול את האוטו ,אני מרוצה ,הידנית עושה יפה את העבודה ויש תאוצה ויש שו׳בבות וזריזות ,הילדים מאחורה (9,11) מרוצים ויושבים בסדר מאחורה

פורסם
אני באמת הייתי מחכה לראות את המחירים של היבוא במקביל.

לגבי המכוניות,אישית הפיאסטה עדיפה,יותר בטיחותית,עוד שנה של אחריות,היא קצת יותר חלשה אך בפנים ניראית הרבה יותר מעניינת.

לא מכיר את היבואן המקביל אבל נראה לי שעדיף בכלל לחכות שנה שנתיים ולראות שבאמת מישהו עומד מאחורי זה ולא באים לתת מכה וללכת. יבוא מקביל שאולי יהיה זול בכמה שקלים זה נשמע נחמד אבל מעניין מה יקרה כשיצטרכו פתאום לתת מענה לריקולים למיניהם וכו', כמה גב ואם מי אפשר יהיה לדבר.

לעצם העניין, הפיאסטה מאובזר יותר והאיביזה חזקה מהנה יותר לנהיגה. כל אחד מה שיותר משחק אצלו תפקיד בשיקול. נסיעות מבחן בשתי המכוניות זה יותר ממומלץ כדי להגיע להחלטה שטובה לך

פורסם

לעצם העניין, הפיאסטה מאובזר יותר והאיביזה חזקה מהנה יותר לנהיגה. כל אחד מה שיותר משחק אצלו תפקיד בשיקול. נסיעות מבחן בשתי המכוניות זה יותר ממומלץ כדי להגיע להחלטה שטובה לך

הפרשי הביצועים זניחים. האיביזה בטח לא מהנה יותר לנהיגה. הפיאסטה מכונית טובה יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הפרשי הביצועים זניחים. האיביזה בטח לא מהנה יותר לנהיגה. הפיאסטה מכונית טובה יותר.

סתם קביעה חסרת בסיס. מנסיעה על השתיים האיביזה מהנה יותר לנהיגה בלי שום ספק.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...