Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השלט נפל כנראה וכאשר לוחצים על כפתוכ מסויים הוא משתגע ועושה ריסט.

איפה קונים שלט חדש?

האם אוניברסלי מאיביי יתאים?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני קניתי את השלט האוניברסלי מאיביי, והוא מתאים לתדיראן 10N אצלי. לא כתוב ברשימת הקודים שלו על טורנדו, אבל בשביל 20 שקל אין טעם לא לנסות.

בדף ההוראות שקיבלתי איתו דווקא כן היה קוד לתדיראן, אבל הוא לא עבד, אז נתתי לשלט לרוץ על מצב זיהוי אוטומטי עד שהוא מצא קוד מתאים.

http://www.ebay.com/itm/350479112317?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

עריכה: שנינו מנתניה, שלח לי את הכתובת שלך בה"פ ואני אקפוץ אליך עם השלט לבדיקה.

Stay Dirty

פורסם

לגבי שלט אוניברסלי - חפשו ע"ג המזגן את שם היצרן. רמז, טורנדו ותדיראן זה לא. "טורנדו" מיוצר על ידי מידאה, וה"תדיראן" שהרכבתי השבוע מיוצר על ידי גרי.

:turn-l:
פורסם

פניתי ישר אליכם ..

אין לי מושג לגבי מחירים לא בדקתי.

שמנערים את השלט שומעים שמשהו נדפק , אני ינסה להחליף בטריות למרות שהתצוגה עובדת יפה מאוד ומשתגעת רק בלחיצה על כפתור מסויים.

חיפושיות 73-74

פורסם

דפקתי על השלט ושמתי בטריות חדשות והוא חזר לתפקוד מעולה !

תודה לאסף שרצה לבוא ולעזור לי !!!

חיפושיות 73-74

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מקפיץ את השרשור

מישהו פה התנסה בשלט אוניברסלי? אני צריך אחד חדש למזגן טורנדו גולד A10 מיוצר ע"י מידאה , שלט מקורי אין יש רק אוניברסליים באינטרנט הבעיה אני לא יודע מה נכון למזגן

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...