Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני שמעתי בתחזית שאמור כבר היום בלילה להיות גשם מגעיל כמו שהיה השבוע, לכן לא שטפתי את האוטו למרות שוהא נראה מזעזע. אם לא הייתי יודע שזה האוטו שלי הייתי בטוח שזאת פוקוס חומה...

פורסם

אני לא רוצה להיות ביקורתי אבל שרשור מוזר ומיותר.

מן הסתם כל הרכבים יהיו מלוכלכים וייראו כמו הצרות שלנו,זה לא שנשפך עליהם איזה דלי צבע או שמן ברקס.

כולה חול שיורד עם מים.

שבוע טוב.

פורסם

אני קניתי מכונת שטיפה (לחץ של 2.4B) שעושה עבודה מדהימה יחסית ללא הרבה ביזבוז מים ושני המכוניות נשטפו

חיצונית בחצי שעה!

פורסם
אני קניתי מכונת שטיפה (לחץ של 2.4B) שעושה עבודה מדהימה יחסית ללא הרבה ביזבוז מים ושני המכוניות נשטפו

חיצונית בחצי שעה!

תוכל לפרט קצת על המכונה? איזה סוג? כמה עלה? איפה? אני כבר הרבה זמן מתלבט אם לקנות אחת ולא ידעתי אם המכונות האלה שוות משהו

פורסם

אני עברתי כבר 2 מכונות אחת של יונדאי (כבדה ולא מומלצת) שהתקלקלה תוך זמן קצר ועשת הרבה בעיות

הנוכחית של KERSHER מעולה (נראה לי שלא 2.4B אלא פחות אני אבדוק בבית מה הדגם) עלתה 800 ש"ח

ועובדת מעולה.

אני בדקתי (חוץ מאחריות לאור הניסיון) גם את המשקל הKERSHER שוקלת חצי מהיונדאי וגם שבמידה ואין מים

המנוע מפסיק אוטו' לעבוד.

את העבודה היא עושה.

פורסם

לא רוצה לחשוב אפילו כמה חם וקשה הולך להיות לי בשטיפה אחרי שאני אקבל את הפונטו ): יישור קו כללי גם בעניין הניקיון.

אגב, שמעתי שיש משחה לשק העור הזה של ידית ההילוכים (ידנית), מישהו יודע כמה עולה?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

גם אני חזרתי מהבסיס היום וכבר הייתי חייב לנקות, אצלי החול לא סתם ישב על האוטו אלא גם נדבק מהספריי יום העצמאות שאנשים נחמדים עשו לי על האוטו.

הווישרים כבר נדבקו לשמשה והחלונות עשו רעש של חיכוך בפתיחה מהחול שנדבק...

אבל דווקא ירד הכל ממש בקלות, כנראה שהווקס ממש עזר :-o

וגם אני אשמח להשוואה בין הפנדה ל107, מעניין אותי אם עוד אנשים חושבים שה107 מרגישה כמו איזה שרייד 93 לעומת הפנדה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...