Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי! [פולו]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטנו לעשות טרייד אין בחברת קל אוטו, אני רק יכול לשבח אותם על היחס ללקוח.

הסוכן היה אלאור הרוש. גולומב 40 בת"א.

כמובן ששניה אחרי שהוצאתי אותה הייתי בדרך לE&A למקצה שיפורים, ג'נטים וקופסא נחמדה :twisted:

IMAG0205.jpg

IMAG0206.jpg

IMAG0207.jpg

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תתחדש! צבע לבן ממש מתאים לה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עם תוכנה בכיוון ה130 סוסים. נחמד מאוד למנוע 1.2. מדובר על תאוצה של כ8 וקצת שניות 0 ל-100.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מדובר על פולו 1.2TSI, עם הטיונינג בוקס אני עומד כרגע על 130 כ"ס +- והמון מומנט לרכב כזה קטן. תאוצה 0-100 אורכת בין 8 ל8.5 שניות כשהנטיה היא לכיוון ה8.

תיבת הילוכים DSG.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לפי המוצהר 22.725

פורסם

זה מדהים כמה אפשר להוציא ממנוע בנפח צנוע בעזרת טורבו. פעם מומנט של 10 קגמ היה נחשב סביר.

• תוכן חדש...