Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1)אם ברשותי מכונית בת כ12-13 שנים,כל כמה זמן מומלץ לבצע לה טיפול במוסך? והאם בגלל שהיא כבר ישנה זה בזבוז לבצע לה טיפולים במוסכי החברה שלה ועדיף ללכת למוסך פרטי?

2)כל כמה זמן יש לעשות למכונית חדשה טיפול?.האם מומלץ אצל החברה או במוסך פרטי?

3)האם באמת חשוב ואנשים מקפידים לבצע טיפולים חצי שנתיים ושנתיים באופן קבוע? ואם כן איפה?

5)עבור תיקונים ברכב,האם כדאי לבצע אותם אצל החברה או אצל מוסך פרטי? (כי זה נראה שלמוסך פרטי יקח יותר זמן לתקן בגלל שהוא פחות מקצועי מהחברה)

4)בכמה בערך טיפולים זולים יותר במוסך פרטי לעומת החברה?

5)האם זה נכון שאם מבצעים באופן קבוע טיפולים לרכב לפי המלצת החברה,לא קורה מצב שעליי להחליף לבד שמן כי הם מחליפים אותו בטיפולים במידה ויש צורך?

5)אשמח להמלצה על מוסך פרטי אמין ובעל מחירים הוגנים באזור רמת-גן\גבעתיים\בני-ברק\תל-אביב

תודה לעוזרים וסליחה על הבורות ;)

פורסם

טיפולים לרכב עושים כל X ק"מ על פי הגדרות היצרן. בדר"כ ברכבים של שנות האלפיים זה כל 15,000 ק"מ / פעם בשנה, מה שמגיע קודם. מבחינת המוסכים המטפלים אני אישית ממליץ על המוסכים הפרטיים ולא על המורשים גם מבחינת חלפים שנורא יקרים במורשה וגם מבחינת מיקצועיות בעבודה שנוכחתי לדעת עם השנים שאין על המוסכים הפרטיים מבחינת מקצועיות. שמן צריכים להחליף כל טיפול שיגרתי ביחד עם מסנן כמובן כל שחוץ מלבדוק שמן מידי פעם אין לך מה לגעת. מה שחשוב, תמיד תנסה לראות ולהבין מה עושים בריכבך כדי שלא תישפוך סתם כסף ושלא ינסו לעבוד עליך וכמובן כדי ללמוד לעשות דברים בעצמך.

פורסם

תודה,ומה עם טיפולים חצי שנתיים? זאת סתם גנבה? כי עד עכשיו עשינו טיפול שנתי וגם חצי שנתי

מהו מחיר סביר לטיפול שנתי?

פורסם

פולקסווגן פולו מודל 99' עשינו עכשיו אצל החברה (אחרי שטיפול גדול אחרון היה לפני שנה וחצי).בחברה הם קוראים לטיפול חצי שנתי טיפול קטן ולטיפול שנתי טיפול גדול.

פורסם

הייתי מוותר על טיפול חצי שנתי אלא אם כן אתה נוסע 15000 ק"מ בחצי שנתי הזה. וגם הייתי מוותר על טיפולים בחברה שאני מניח ששוחטים אותכם במחיר.

פורסם

כמה קילומטר אתה עושה בשנה?

כבעל פולו 16V 2001 אני יכול להמליץ לך על

מוסך רון, ברח' המסגר 31 בתל אביב

אני מטפל אצלו מהיום שקניתי את הרכב ומאוד מרוצה.

לדעתי אין צורך בטיפול חצי שנתי, אלא אם כן כמו שאמרו פה

אתה נוסע הרבה מאוד....

פורסם

אני מכיר את מוסך רון,הבעייה היא שהוא רצה אותו מחיר עבור טיפול שנתי כמו שהחברה רצתה.כמה זה אמור לעלות?

פורסם

אני אעלה את החשבונית של הטיפול של היום,מחר אקבל אותה ואחפש את החשבונית של הטיפול הגדול מלפני שנה וחצי

פורסם

הינה החשבונית של הטיפול האחרון,הטיפול שלפניו נעשה לפני כשנה ו4 חודשים,האוטו עבר מאז 8200 ק"מ.

הלכנו למוסך כדי לתקן תקלה בידית ההילוכים (זה רכב אוטומט הייתה תקלה שהידית לא נלחצת ואי אפשר להעביר לD,אבל זה לא רלוונטי כ"כ לנושא).

עשינו את הטיפול הזה כי העובד שעזר לנו אמר שצריך לעשות טיפול כי עבר הרבה זמן מהטיפול האחרון.איך המחירים של החלפים והשירות,יקר או סביר? זה בצ'מפיון מוטורס.

תמיד עשינו טיפולים אצלהם.

נ.ב. המחיר הסופי הוא 1223 אחרי מע"מ

נ.ב. 2 צרפתי גם את החשבונית של הטיפול שלפניו שהוא היה טיפול גדול+הייתה גם בעייה שהאוטו רעד והחליפו בגלל זה חוט הצתה ומצת.אשמח לביקורת גם עלייה.הטיפול הזה לאחר מע"מ עלה 1213

התמונה הימנית היא הטיפול האחרון,והשמאלית היא הטיפול שלפניו

תודה!

Photo 03-05-12 22 14 19.jpg

Photo 03-05-12 22 30 02.jpg

• תוכן חדש...