Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת אייל כיצד תשובתך קשורה לשאלה.

האם כדי לענות על מחיר טיימינג ל B3 יש צורך חשוב במיקומך הגיאוגרפי (קרי, מחירים שונים במוסכים מורשים שונים)?

פורסם

לפותח השרשור,

מומלץ להתקשר למוסך מורשה סובארו, לקבל הצעת מחיר טלפונית ובמקביל לבקש ממוסך מורשה שאתה מכיר, שאינו מורשה סובארו הצעת מחיר עם חלפים מקוריים.

סביר להניח שההצעה מהמוסך הפרטי תהיה זולה יותר והיות והרכב שלך לא באחריות, לא צריך להיות לך אינטרס לטפל אצל היבואן.

אם אתה מאיזור המרכז, אני ממליץ בחום על מוסך "גבע" ברחוב התושיה בתל אביב. הם אמנם מתחמים בפיג'ו- סיטרואן, אבל מטפלים בכל הרכבים והכי חשוב, אמינים והגונים בצורה נדירה.

פורסם

אני גר באזור המרכז.

אני מכיר מקומות שאפשר ללכת לטיפול אני רק רוצה לדעת מה סדר גודל המחיר בערך פחות או יותר

ועל מה המחיר?

תודה רבה מראש...

פורסם
אני גר באזור המרכז.

אני מכיר מקומות שאפשר ללכת לטיפול אני רק רוצה לדעת מה סדר גודל המחיר בערך פחות או יותר

ועל מה המחיר?

תודה רבה מראש...

תשובה סופית יהיה קשה לתת מכמה סיבות - 1. תלוי אילו חלקים אתה רוכש. מקוריים בחברה (מאד יקרים). תחליפיים (גם כאן יש מספר אופציות.

2. כאשר מחליפים רצועת תיזמון ייתכן ותאלץ גם (עפ"י בדיקה) להחלפת חלקים נוספים כגון, משאבת מים, חיבורי מים, טרמוסטט, רצועות מנוע...

לצערי בחברה/מורשי סובארו דורשים מחירים לא סבירים (לדעתי) והטיפול (מניסיוני) לא תמיד כפי שנדרש או דווח.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
שלום

רציתי לדעת כמה עולה בערך לעשות טיפול טיימינג לסובארו b3 2008

זה טיפול יקר גם במוסך שאינו שייך ליבואן ולא מומלץ להשתמש בחלפים שאינם מקוריים רק בגלל העובדה שאלה המסתובבים בשוק ברובם הגדול באיכות ירודה והנזק הפוטנציאלי לראשי המנוע ממיסב גלגלת מתח שיכשל אחרי 30K יהיה לפחות 10K ש"ח.

יש צורך להחליף פלגים שמחירם קרוב ל 500 ש"ח,קיט רצועה למדחס 400 ש"ח,רצועת אביזרים,רצועת תיזמון,3 גלגלות מתח,מותחן הידראולי(בהנחה שנוזל),מסנן+שמן מנוע,שמן הנע,שמן גיר אוטומט,נוזל בלם ואולי גם רפידות וצלחות בלם איזה גומיה לציריה.

אתה מגיע פה בחלפים ל4000 ש"ח לפני עבודה.

פורסם

בבדיקה אחרונה שעשיתי לרכב עם מנוע זהה (אימפרזה 1500) החלפת סט טיימינג מלא במוסך יבואן עולה 3500 ש"ח. לא זוכר אם זה כולל מע"מ..

• תוכן חדש...