Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה| איך אפשר להיפטר מתת היגוי?

הכותרת קצת מצחיקה

אבל באמת, הרכב שלי (פוקוס 2001) כשאני נכנס לפניות קצת מהר

כמו שהוא אמור לעשות הוא נכנס לתת היגוי, חשבתי זה בסדר

לפני כשבועיים חבר שלי עשה לי סיבוב על סיאט לאון 2011 מנוע 1800 TSI

בפניות

הרכב שלו זורק תחת, כאילו נכנס להיגוי יתר..

איך אפשרי שגם אצלי זה יכנס להיגוי יתר ולא לתת?

אני לא מתכוון להשקיע עכשיו מליונים על הפוקוס שלי בשביל להכניס אותה להיגוי יתר בפניות אבל פשוט מאד מעניין אותי לדעת

הציטוט מאתר FXP. אין צורך להוסיף יותר.

מה שמעלה לי את הסברה שהטסטרים שלנו קלים עם היד על החותמת.

מה אתם אומרים?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לא הייתי אומר שזה זבל אנושי, סתם ילדים מתלהבים.

בטסט הם נוהגים עפ"י הכללים שלימדו אותם. הטמטום בא אחרי שכבר עוברים את הטסט.

V5

פורסם

כאמור, לא זבל, סתם ילדים שחיכו 17 שנה בשביל לראות מה זה התת-היגוי והיגוי-היתר שהם קראו עליו ב"אוטו". אין לזה קשר לרשיון או לטסטר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

FXP זה מסביר הכול,למרות שיש שם כמה פורומים הרבה יותר רצינים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בוא ואתן לך דוגמה לזבל אנושי שקיים במדינת ישראל.

אחותי החנתה את המכונית של ליד המדרכה בצורה נאותה. זבל אנושי שעבר שם במשך בשעות היום פגע בצורה רצינית בחלק הקידמי של הרכב. הזבל האנושי לא חשב להשאיר פרטים, אנשים שראו לא חשבו לקחת פרטים של הרכב הפוגע ולאף אחד לא היה איכפת. גם ככה היא ובעלה צריכים להתמודד עם חשבונות שיש להם לשלם ועכשיו זה.הכי גרוע הוא שהרכב כמובן משמש לשינוע המשפחה (לגן, לרופא, וכיוצא בזה) ועכשיו צריך להשבית את הרכב ולהשאיר אותו במוסך לתיקון.

כל מה שאני יכול לאחל לזבל שפגע באוטו בצורה נואשת שייתן את הכסף שהתיקון הולך לעלות לתרופות.

זוהי בהחלט דוגמה לזבל אנושי.

עריכה, בעצם יש מקרים אשר "יותר ראויים" להיות דוגמה בתור זבל אנושי שקיימים במדינה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3376489#post3376489

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מה שמעלה לי את הסברה שהטסטרים שלנו קלים עם היד על החותמת.

מה אתם אומרים?

הייתי בדיוק אותו הדבר בגילו (כנראה גם אני זבל אנושי). המזל שלי היה שאז באמת אפשר היה לזרוק תחת במכוניות.

המזל הגדול שלי היה כשעפתי מהכביש, לא קרה לי ולחברים באוטו כלום...

למה אתה חושב הולכים לקורס נהיגה, כדי לעמוד יותר נכון בפקקים?

למה אתה חושב מייצרים רכבים ספורטיבים?

למה אתה חושב הפורום הזה קיים?

צריך לקחת ילדים כאלה ולהנחות אותם, אבל, בשביל התקליט (for the record): אנחנו בעד היגוי יתר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...