Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזדמן לי לנהוג לא מעט בדגם הקודם, עם מנוע 1.5, ולדעתי מדובר במכונית סבירה בהחלט ואפילו למעלה מזה.

ברור שהיא אינה מיועדת לחובבי הגה, ואני מניח שבה במידה אף אחד מרוכשיה לא חיפש מכונת נהיגה.

ללאנסר תיבה בת 4 הילוכים בלבד, אבל היא מתפקדת היטב, ובהחלט עדיפה על התיבה המעצבנת שבקרוז או הישנונית שבפלואנס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התיבה של הלנסר עדיפה על התיבה של הקרוז או הפלואנס 1600 אך היא אינה עדיפה על התיבה של ה-i30, הקורולה או המאזדה 3. מה גם שאין לה אפשרות לתפעול ידני של ההילוכים או לחצן Overdrive Off.

אגב, כמדומני הלנסר היא היחידה שמגיעה עם חלונות אחוריים כהים כבר בגרסת הבסיס. אני מניח שזה ייתרון חשוב בעבור חלק מהרוכשים. אני באופן אישי הייתי מעדיף פריטי אבזור אחרים, אולי דיבורית אלחוטית או חיבור USB למערכת השמע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הלנסר "ג'טפייטר" עוד כמה שנים תחליף את כל הסופר לנסר ה"משופרות" עם כל שלל הקישוטים שלהם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש מלא אנשים שלעולם לא יקנו סיאט, לא משנה כמה היא תעלה ואיזה מנוע יהיה לה.

הלאנסר הזאת בינונית לחלוטין, אני לא רואה שום סיבה לקנות אותה.

emotion of motion

פורסם
הייתי מעדיף לרכוב על פיל טטרן בשדה פלפל שחור מאשר לנהוג על מאזדה.

הרכב צריך להיות מסופק עם משקפי רייבן: לטייסים-להשלמת התחושה. לאחרים-להסתיר המבוכה.

הרגתם אותי מצחוק.... רכב מביך בהחלט

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אולי השם מעט יומרני אבל אתם די מגזימים עם הביקורת עליה.

הרבה ישראלים עדיין לא מוכנים להשתחרר מנקודת ההנחה שרכב יפני אמין יותר ולכן בשבילם המיצובישי אופציה לא רעה בכלל.

בכל מקרה, ההתלבטות שלי (רכב ליסינג לאמא שלי) הייתה בין i35 (שנצחה) לפוקוס כי הן פשוט מודרניות יותר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
נישגב מבינתי כיצד פיספסתם מיבחן השוואתי למטוס קרב ידוע מאוד של מיצובישי מן העבר. עם כינוי מענין...אח... הפוטנציאל הפוטנציאל..

אני כבר שנים מחכה שמיצובישי יוציאו דגם שיקרא זירו (ואם כבר מדברים על ה"פוטנציאל", תאר לך את הרכב בכסף/ לבן עם עיגול אדום על הדלת"

לאמריקאים זה לקח הרבה יותר מהר עם המוסטנג.

טוב נו, זאת לא ממש חכמה כשאתה בצד שמנצח. :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני כבר שנים מחכה שמיצובישי יוציאו דגם שיקרא זירו

הזירו הקודם היה מאוד מוצלח והייתה לו תכונה ייחודית: צינורות פליטה היו מסודרים בצורה כזאת שגז פליטה היה מוסיף לו דחף. אומנם כבר אז הקוקפיט של זירו היה כמו כלי חקלאי ביחס לקורסייר, אבל הוא הצליח לא רע ועבר שידרוגים רבים במהלך השנים.

אולי גם בג׳ט פייטר צינורות פליטה מוסיפים דחף? מה שהכי חסר לי בג׳ט פייטר זה שאין לו סמל כוונת כמו של מרצדס. כניראה שבמיצובישי שכחו את המקורות. לפחות אזיקים בהגה יש לו?

עריכה: אגב, בקשר לכמות הילוכים אני מאמין שבשלב מסויים היצרנים מגזימים כדי למשוך קונים. 4 הילוכים מספיקים מעל ומעבר לטווח פעולה התקין של הרכב. כאשר יש יותר מידי הילוכים הגיר מעלה ומוריד ללא הרף ולמעשה מרגישים שהגיר לא יודע מה לעשות עם ההילוכים המיותרים שיש לו. הגיר 09 של פולקסווגן שהיה לי בפסאט פשוט זוועה: הוא מעביר לשישי כבר על 60 והרכב נוסע על משהו כמו1500 סלד ובקושי סוחב. כל האצה דורשת הורדה של שני הילוכים לפחות. בסופו של דבר הגיר מתעסק יותר מידי במעבר הילוכים מאשר בנסיעה. אין סיבה להכניס הילוך שישי על פחות מ110.

מה יהיה הלאה? יצרנים יעשו גירים 18 הילוכים וכל מהלך יוריד 9 הילוכים?

למשל בגיר 5 הילוכים של מרצדס הוא מעביר לחמישי לפחות על 85 שזה 2000סלד ואפילו קצת פחות.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צביפר, הקורסייר הוא בערך ההיפך מזירו-חזק, גדול, כבד, ממוגן והוא פיתוח חדש יותר. כוחו של הזירו בפשטותו וקלות מישקלו-בגלל היעדר מיגון[כמו סובארו 83]לכן גם תימרון וביצועים טובים.

בגירה- היו גם טריומף ספיטפייר ולהבדיל מסרשמיט שלא היתה מחווה למטוס אלא פשוט חלק מהמטוס.

אשר לזירו המחודשת-רעיון מצוין, אני רואה מבחן השוואתי:אתה נוהג בזירו לדינג'רוס קורבה, אני במוסטנג עם מוני מושונוב.

הדגם הכי משופר[כמו קופרה]יקרא קמיקזה ויפחיד אמריקאים תמימים שיצאו לשברולט קרוז. הכל כלול.

קומנדר קומנדר,אחלה אחלה זיהוי מיגו'ר מיגו'ר.רכשתי החייל שויק, שוה לחזור ולקרוא אחרי שנים רבות?

רגע של רצינות-חוץ מסאבב,רולס רויס מייצרים מנועי מטוסים.היו גם מרצדס ובמוו. בטח יש עוד יצרנים רבים קשורים לתעופה.

יש גם שם צנוע שלא עשה מזה עניין, מכונית עממית. דווקא ג'ט פייטר .מי זה?

ידעתי שמיצובישי לנסר זה נושא מענין. חכו לגאלאנט בטל שיפ.

פורסם
הזירו הקודם היה מאוד מוצלח והייתה לו תכונה ייחודית: צינורות פליטה היו מסודרים בצורה כזאת שגז פליטה היה מוסיף לו דחף. אומנם כבר אז הקוקפיט של זירו היה כמו כלי חקלאי ביחס לקורסייר, אבל הוא הצליח לא רע ועבר שידרוגים רבים במהלך השנים.

אולי גם בג׳ט פייטר צינורות פליטה מוסיפים דחף? מה שהכי חסר לי בג׳ט פייטר זה שאין לו סמל כוונת כמו של מרצדס. כניראה שבמיצובישי שכחו את המקורות. לפחות אזיקים בהגה יש לו?

עריכה: אגב, בקשר לכמות הילוכים אני מאמין שבשלב מסויים היצרנים מגזימים כדי למשוך קונים. 4 הילוכים מספיקים מעל ומעבר לטווח פעולה התקין של הרכב. כאשר יש יותר מידי הילוכים הגיר מעלה ומוריד ללא הרף ולמעשה מרגישים שהגיר לא יודע מה לעשות עם ההילוכים המיותרים שיש לו. הגיר 09 של פולקסווגן שהיה לי בפסאט פשוט זוועה: הוא מעביר לשישי כבר על 60 והרכב נוסע על משהו כמו1500 סלד ובקושי סוחב. כל האצה דורשת הורדה של שני הילוכים לפחות. בסופו של דבר הגיר מתעסק יותר מידי במעבר הילוכים מאשר בנסיעה. אין סיבה להכניס הילוך שישי על פחות מ110.

מה יהיה הלאה? יצרנים יעשו גירים 18 הילוכים וכל מהלך יוריד 9 הילוכים?

למשל בגיר 5 הילוכים של מרצדס הוא מעביר לחמישי לפחות על 85 שזה 2000סלד ואפילו קצת פחות.  

אני חושב שארבע זה קצת נמוך מדי , לכן המיצובישי רועשת בכל האצה , וגם הפוקוס ואחרות , כמו היונדאי i30 שנהגתי בה לאחרונה

וששה הילוכים ממה שנראה אולי באמת יותר מדי , אם כי בi35 ששה הילוכים פלנטרי שבה נהגתי העברות והאצות היו טובות מאוד.

אבל התגובות באמת לשאר המכוניות , שאנשים כותבים ברחבי המדיה , נשמע שלא פעם, שאכן התיבות מתבלבלות , אז נשאלת השאלה המתבקשת מדוע לא עושים אוטמט של 5 הילוכים? , שזה מסתבר כנראה בדיוק מספר ההילוכים הרצוי.

פורסם
מוכרים עכשיו לאון 1.8TSI DSG ב-120K, למה שמישהו ירצה את הדבר הזה?

ואם רוצים "תחת" יש אוקטביה 1.2TSI או פלואנס דיזל.

נסה להתחבר לקו המחשבה של הלקוח הפוטנציאלי של רכב משפחתי ואז אולי השיקולים הבאים ידברו אליך:

• אחריות- שנתיים בלבד
  • אמינות- מוניטין ות'כלס בשטח
  • יש עדיין העדפה למרכב סדאן לעומת 5 דלתות בסגמנט המשפחתיות
  • למרות שאתה (וגם אני) נפיק הנאה רבה מ- 160 כ"ס, יש הרבה אנשים שזה ממש לא מעניין אותם ואפילו נרתעים מזה

לא נהגתי על הלאון אבל אני מניח שאמצא שם עוד אי אלו מאפיינים שירתיעו את הלקוח של משפחתית 1600 .

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אמנם דעתי לא ממש אובייקטיבית

בהחלט.

בקיצור, ה"ג'טפייטר" פונה לקהל יעד של אנשים שעדיין מקובעים בתבנית ה"יפנית - 1600 - אוטומט 4 הילוכים - סדאן" שפשטה את הרגל ממזמן.

• תוכן חדש...