Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיצול RCA סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים, אני רוצה לפצל את הRCA של הסאב שיוצא מהרדיו דיסק, ניסיתי לפצל אותו לשני מגברים אך הבאס יוצא באיכות ירודה מאוד וחלשה, רציתי לדעת האם יש דרך לפצל ללא ירידה באיכות ובעוצמה.

תודה

יפני זה הכי אחי

פורסם

מפצל תמיד יוריד אית איכות השמע ואת העוצמה.

אבל מפצל איכותי ישמור לפחות על האיכות.

העוצמה יורדת משום שה ישלך כוח מסיום שיוצא מהHU למשל 4 VOLT.

עם מפצל אותו זה כאילו 2 VOLT לכול פיצול שעשיתה וכן הלאה תקנו אותי עם אני טועה..

בשיפוצים..

פורסם

אם אתה מחבר מפצל לשקע החשמל שלך - התנור מחמם פחות? המחשב עובד לאט יותר? המנורה עושה פחות אור?

המתח לא מתפצל, הזרם הוא זה שמתפצל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש מגברים שיודעים לקבל סיגנל וגם להוציא אותו כדי לשרשר למגבר נוסף.

איזה מגברים יש לך?

ודבר נוסף, למה דוקא את יציאת הסאב אתה רוצה לפצל?

מתחדשת*

פורסם

בואו אני יספר לכם את המערכת באוטו ככה שתוכלו אולי לעזור לי יותר .

הרדיו דיסק שלי הוא סוני איכותי דווקא, בעל 4 יציאות RCA, זוג לרמקולים וזוג נוסף עבור שליטה על הסאב.

בבגאז שוכנים להם זוג מגברים של פולס אודיו מדגם זהה , המגבר שמחובר ישירות לרדיו דיסק מגביר סאב פיוניר וזוג קומפוננטים קידמיים.

במגבר הזה ניתן לשרשר מגבר נוסף אך רק דרך חלק המוזיקה,וגם אז ל2 ערוצים בלבד, זאת אומרת שזוג הRCA שיוצאים מהשירשור הם זוג RCA נטולי באס .

כאשר ניסיתי לפצל את זוג היציאות של השירשור ל4 יציאות ( ובכך מצליח להגביר סאב בנוסף להגברה ) חוויתי בעיות סאונד שונות ומשונות, בנוסף לחוסר באס אמיתי .

לאחר מחשבה הבנתי שכדי לקבל באס אמיתי אני אצטרך לחבר את זוג הRCA שמיועדים לסאב שיוצאים מהרדיו דיסק גם למגבר המשורשר , לכן החלטתי לפצל את הRCA של הסאב ל4 במקום 2 כך שיהיה ניתן לשלוט על שני הסאבים ובנוסף לקבל באס אמיתי וחד,במקום כזה כאשר שירשרתי את הRCA של הסאב קיבלתי באס חלש מאוד , לא נקי, ונראה כאילו גורם לסאבים לחרחר .

חשבתי על רעיון לפתור את הבעיה , מכייון שפיצול המוזיקה תקין אבל פיצול הסאב שגוי , חשבתי אולי אצליח להעביר את ההגברה של הקומפוננטים למגבר המשורשר , ואת הסאב לחבר למגבר שמחובר ישירות , כך שיצא שמגבר אחד יגביר 2 סאבים, והמגבר המשורשר יגביר את זוג הקידמיים והאחוריים .

הבעיה היא שאני מפחד שמגבר אחד לא יצליח להגביר זוג סאבים, שאותם זוג יושבים על אותו ערוץ סאונד במגבר.

יפני זה הכי אחי

פורסם

עד כמה שאני מבין, מגבר משרשר יציאה אשר זהה לכניסה הצמודה אליה.

אם תחליף בין זוג הערוצים של הקומפ' לזוג הערוצים של הסאב במגבר הראשון, לא תוכל לשרשר יציאת סאב מלאה?

מתחדשת*

פורסם

לפי מה שהבנתי מפצל RCA מתחבר במקביל, במקביל המתח לא מתחלק אלא רק הזרם..

אני לומד אלקטרוניקה, אותי לימדו שאפשר לחבר טרנזיסטור וזה יספק לך את הזרם הרצוי אין לי מושג איך החיבור מתבצעה תכלס..

פורסם

חברים היום ביצעתי משהו שאומנם סוף סוף פתר את הבעיה אך אני מפחד שזה עלול לשרוף את המגבר.

במקום לשרשר ולהתסבך החלטתי להגביר על המגבר שמחובר אליו הRCA של הסאב את שני הסאבים , שני הסאבים מחוברים על אותו + ו - . רציתי לדעת האם הדבר יכול לגרום לאסון עבור הסאבים או המגבר ?

יפני זה הכי אחי

פורסם

שני המגברים הם בעלי התנגדות של 4 אום.

זה מפרט המגבר :

- יציב ב 2 OHM

- קרוס אובר דגיטלי מלא לכיוון

- Gain,hpf,lpf,full,

- super bass 3 דרגות Db 0 6 12

- טרבל באס .וויסות עוצמת ווליום ((GAIN

- טווח תדרים בין 50Hz to 500Hz 12dB ב HPF

- בין 12dB 50H to 250H ב LPF

- 60W*4 RMS at 4 Ohm

- 2*150Watt at 4 Ohm התנגדות ב RMS

- התנגדות רמקולים בין 2-16Ohm

- רגישות : 10-50kHz (-3dB)

- רגישות כניסה 100mV-4V

- התנגדות כניסה 20kOhm

- תדר תגובה 10-50kHz (-3dB)

יפני זה הכי אחי

פורסם

אתה צריך לבדוק באיזו התנגדות המגבר עומד בגישור (לא מופיע בנתונים שהעלית) ומה ההתנגדות של שני הסאבים בחיבור המקבילי שחיברת.

מתחדשת*

• תוכן חדש...