Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאלה שלא מקפידים על כל שריטה ברכבם, אבל יש כאלה שכן. אותם צריך לכבד.

לכן, יש להוציא את הספריי הרעיל מחוץ לחוץ (אם זה כבר לא נעשה) ולאכוף כראוי.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תחנה את האוטו ברחוב צדדי, כזה שלא הרבה עוברים דרכו בלילה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

1)קושרים אמסטף/רטוויילר לרכב.

2)מעלים את הרכב לסלון הבית, עם מנוף.

3)שוכרים מאבטח מחברת שמירה.

אלו היו האופציות היקרות, ועכשיו לאופציות הזולות:

1)כיסוי לרכב.

2)החנייתו בחניון סדור.

בהצלחה!.

פורסם

אני חושב שפעם בשנה אני מוכן לתת לספריי הזה להיות על הרכב שלי... כל עוד זה לא בכוונה ולא נגרם נזק לרכב.

יש לי רכב שמושקע בהרבה הרבה מעל המחיר הריאלי שלו ....

אבל ילדים זה ילדים,ואם במהלך משחק ילדים ניתז קצת ספריי על הרכב אז ניחא.

ואם יש ילד שבאמת בא במטרה לרסס את הרכב שלי כשהוא חונה בחניה - אז אני מתנחם בזה שאותו ילד הוא הבעיה של ההורים שלו.

אבל אם נניח בחור בן 18 ומעלה יבוא לרסס את הרכב שלי בכוונה תחילה מול העיניים שלי,לא יודע איך זה יגמר.

פורסם

תתכונן אם ככה לערב קשה. בשנה שעברתי לא פעם ולא פעמיים ראיתי אנשים מבוגרים ממלאים רכבים שלמים בספריי וצוחקים עם הילדים שלהם על כך....

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני ממתין ליד הרכב שלי הערב עם ספריי ציאניד... כל אחד שיחליט שזה מצחיק לרסס לי את האוטו אני ארסס לו את הילד ואז כולנו נוכל לצחוק ביחד ולהנות מיום העצמאות השמח

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

זה עוד טוב, כל פעם שאני מטייל בעצמאות יוצא לי לראות חבורה של ילדים שמפתיעים מישהו, מרססים אותו ובורחים.

לפני שנה או שנתיים אני כבר לא זוכר, ראיתי מקרה ברחובות, הייתה במה גדולה, באו 2 ילדים בני 15-16 לבחור בן 30 ריססו אותו והתחילו לברוח, הבחור רץ אחריהם ותפס אחד מהם, הילד קיבל מכות בצורה שלא נראה לי שהוא יוכל עוד ללחוץ על המיכל ספריי.

זה גורר לאלימות ולעצבים, וכמובן כמו שציינת לנזק לרכבים, לצערנו אין אפשרות להשתלט על זה ולכן הפעולה הכי טובה זה פשוט לשטוף את הרכב למחרת על הבוקר

מי שהולך למקומות הומים היום , במות הופעות וכו', שימו לב שאתם שמים טוב את הפלאפון והארנק בכיסים בצורה שתרגישו, במקומות כאלה נגנבים בלי סוף פלאפונים וארנקים, הכל צפוף ואנשים מתחכחים אחד בשני ולפעמים לא מרגישים שיש איזה יד שנמצאת לך בתוך הכיס

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

מי המציא את הדבר הנוראי הזה זה מסוכן דליק ולא ידידותי לצבע מטלי אני לא מוצי את האוטו בכלל

ואבי תגיד לי איפה אתה גר שאני יבוא אולי לשפוך כל מיני חומרים אחרים על הרכב שלך אין הבדל חח יום עצמאות אמרת לא ? חחחחחח

אם כל הכבוד ליום הכיף הזה אני לא מוכן שהתקרבו לרכב שלי כי ברגע שירססו ספריי שלג אם השנים זה יהיה גם ספריי צבע נקודה.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

חג שמח!

ImageX1.jpg

ImageX2.jpg

ImageX3.jpg

ImageX4.jpg

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא נעים בכלל לבעל הפיגו,ועוד רכב חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את הפוגרום הזה ראיתי על מכוניות ואופנועים רבים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
די כבר להתלונן על כל דבר

גם אני כילד צבעתי רכבים בלבן, זה חלק מהכיף, תשתחררו קצת.

יום אחד נסענו למעלה אדומים מגבעת זאב, צבעתי לאמא שלי תרכב בלבן והיא בקושי ראתה כל הדרך חזרה כי לא הצלחנו להוריד, עדיין אני רואה את זה כדבר שכיף לעשות וזה חלק מיום העצמאות, אז תשתחררו.

ואם חס וחלילה לא עלינו לא עלייך ושלא יקרה לעולם - היתם נקלעים לתאונה כתוצאה מהראות הלקויה - עדיין היית רואה את זה בתור כיף?

נ.ב --- SHAYY

התמונה עם הפיג'ו הרגה אותי מצחוק, אני כבר שעה מסתכל על זה ונקרע...מסכן בעל הרכב

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...