Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פניה מסוכנת חדשה מכביש 471

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

למי שנוסע בכביש 471 לכיוון פתח תקווה ,

בדיוק עכשיו סיימו שם מחלף עם כביש שעובר מתחת לגשר.

לא מזמן נסעתי בכביש בנתיב באמצעי ופתאום שמתי לב רק ברגע האחרון לאי תנועה כשרציתי לפנות ימינה לפתח תקווה ונאלצתי לעצור באי תנועה ואז להמשיך הלאה.

הסתכלי במראה האחורית לראות אם רק אני התבלבלתי ולא שמתי לב ולהפתעתי ראיתי שכל נהג שני חותך את האי תנועה.

בכל מקרה נסעתי שוב אתמול באותו כביש שוב בנתיב האמצעי כאשר אני עם עירנות מירבית ומתכוון לפנות ימינה ולהפתעתי עדיין נאצלתי לפנות בשניה האחרונה וכמעט חתכתי את האי תנועה.

מה שקורה שהאי תנועה וההפרדת נתיבים שנצבעו על הכביש הם בדיוק לאחר עליה קטנה ואז מיד יש סטייה ימינה , מה שנותן זמן תגובה של אולי שתי שניות מהרגע ששמים לב לזה ועד לזמן שאפשר לפנות.

לדעתי זה ממש מסוכן ורק עניין של זמן עד שמישהו יעשה שם תאונה.

למי אפשר לפנות בנושא הזה?

ומעניין אותי האם עוד מישהו שם לב לזה

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

אכן, הרגשה לא נעימה של תכנון לקוי.

אפשר גם לראות לא מעט סימני חריקות על האספלט(ואני לא חושב שמדובר בדריפט יזום8))

פורסם

מאיזה כיוון מדובר?

מכיוון כביש 4 לפ"ת או מכיוון 40 לפ"ת?

כי מכיוון כביש 40 הפניה די ברורה - רוב האנשים פשוט לא מסתכלים מעבר ל-50 מטר מהרכב...

פורסם

אני יודעת מה זה כביש מכבית אבל הפניות הן שונות כתלות בכיוון שאתה מגיע ממנו - מכיוון כביש 4 (ר"ג \ בר אילן) או מכיוון כביש 40 (צומת שעריה \ כביש 6)

פורסם

גם בירידה מהמחלף מכיוון זרובבל

הפניה ימינה היא על כביש שעדיין מלוכלך מחול, אבל מעבר לזה נוטה שמאלה (בפניה ימינה).

פניה קצת חדה ומשחק עם ההגה ואפשר לאבד זנב בקלות

פורסם
מדובר בכביש(471) 'מכבית' לכיוון פ"ת, ישנו פיצול במחלף לכיוונים ירושלים(שמאל) ופ"ת(ימין).

בדיוק מדובר בפניה הזאת,

יש שם תכנון לקוי מאוד.

ההפרדת נתיבים מתבצעת ממש ברגע האחרון לאחר עליה וכשרואים אותם יש זמן תגובה של שתי שניות לעבור לנתיב הימני אחרת את כבר פספסת את הפניה.

אני אנסה אולי לצלם את זה (או אולי ווידאו).

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

שים לב לסימון הנתיבים המחוק/צבוע מחדש/שונה כל יומיים, אבל חוץ מזה, לאיזה איזור בפ"ת אתה צריך להגיע?

מהכיוון שהגעת יש 3 יציאות:

1. לכיוון כפר גנים, קריית מטלון, נווה עוז.

2.איזור בי"ח השרון, אחדות, כפר גנים "הישנה", מרכז העיר.

3.עמישב, הדר גנים, שערייה.

היציאה החדשה(בגשר) לכיוון בי"ח השרון לא מסומנת כראוי, נכון, אבל יש נתיב פרישה גדול מאוד.

פורסם

לאורך כל תקופת העבודות הכביש הזה הוא בזיון אחד גדול שמהנדסי הבטיחות שלו צריכים לשבת בכלא ולא לתכנן כבישים. החאפריות החפפיניקיות זועקת לשמים והנה שלוש דוגמאות שעולות לי לראש:

1. במשך המון זמן היה שילוט הפוך ביציאה לפתח תקווה וקריית אונו (כלומר פתח תקווה שמאלה וקריית אונו ימינה) לבאים מכיוון בר אילן.

2. מי שהגיע מכיוון מזרח ועלה במחלף פתח תקווה - כפר מעש ופנה שמאלה לכיוון כפר מעש גילה מיד לאחר הפנייה כי הוא נוסע נגד כיוון התנועה, בלי שום שלט ושום תמרור שמזהיר אותו.

3. לאחרונה נפתח החלק המנוהר תחת מחלף פתח תקווה - כפר מעש. הסימונים על הכביש נעשו בצורה חאפרית לתפארת, ללא נתיב האצה בכלל ליורדים לכביש לכיוון מזרח ועם סימון בעייתי ובלתי ברור בעליל לעולים במחלף מכיוון מזרח.

ישראבלוף במיטבו. כנראה שעד שלא יהרג איזה חייל צה"ל מהנדסי "בטיחות" ימשיכו להשתין עלינו בקשת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...