Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הייתי בחברת אלבר והציעו לי שם יונדאי I30 CW שעשתה 65 קילו והמחירון שלה הוא 90K !

בבעלותי רכב מזדה 3 שנת 2005 מחירון בסביבות 45K גם מליסינג לשעבר

בדקתי במחירון והיונדאי המחירון שלה אחרי שכלול הוא 75K !

אמרתי זאת למוכר והוא הסביר שככה נהוג הם לא מורידים מהמחיר של הרכב מכיוון שאני לא נותן מזומן מלא ! אלא נותן להם רכב ישן ומוסיף כסף כל חודש!

האם זה נכון ?

יש לציין שהמזדה צריכה לעבור בדיקה ויכול להיות שיורידו לה עוד מהמחירון !

תודה לעוזרים !

פורסם

אז הוא אמר ....

השקלול של התשלומים צריך לבוא בריבית שתשלם על ההלוואה , לא מחיר הרכב.

אם הוא יתעקש , תנסה לקחת הלוואה ממקור אחר. יצא לדעתי יותר זול (תנסה לדבר בבנק, בד"כ ההלואות שם הזולות ביותר ואם אתה לקוח ותיק או מועדף, אתה יכול לנסות להתמקח גם בבנק על הריבית)

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

חרטא.

אתה אמור לשלם מחיר מחירון משוכלל. הביטוח כמובן יכסה במקרה של אובדן את המחירון המשוכלל ולא מעבר.

אתה אמור למכור במחירון משוקלל ולקנות במשוקלל.

פורסם

תראה, העסק שלנו עושה עסקאות דומות מול UMI כבר שנים. (מחזירים אוטו משומש ולוקחים אוטו משומש קצת פחות).

תמיד מול הסוכן יש כל מיני חישובים שהוא עושה בפנים רציניות ותוך עלעול במחירונים, במסך המחשב מולו, ועל נייר.

בסוף הוא אומר משהו כמו "מחירון תמורת מחירון" "הנחת לקוח עסקי" "הרכב שאתה מוסר הוא מחברה" וכל מיני אמירות שאין מאחוריהן כלום.

כל האמירות של נכבדי הפורום לגבי מה אתה אמור לתת ומה אתה אמור לקבל, ממילא לא רלוונטיות מעבר לשניה שהן נאמרות, על ידיך , על ידי היועצים השונים או על ידי סוכן המכירות.

הכלל במקרה זה הוא כמה אתה מוסיף כדי להשתדרג , ואם זה מתאים לך , או שאתה יכול למצוא עסקה טובה יותר.

במקרה שלך, (והכל לפי מה שהעלית, לא בודק אותך...) אתה מוסר את הרכב שלך, ומוסיף עוד 45 אש"ח כדי לקבל רכב ששוויו האמיתי הוא 75 אש"ח. מה שאומר שעל הרכב שלך קיבלת 30 אש"ח.

בהנחה שאתה יכול באמת למצוא עסקה זהה (כלומר מישהו שימכור לך ,תמורת מזומן ,את אותו הרכב עם אותם נתונים, ב75 אש"ח) ובמקביל למכור את הרכב שלך בעצמך ביותר מ-40 אש"ח (אם נניח ש-10 אש"ח הם העלות הכוללת של המימון ל36 חודש) הרי שהעסקה לא משתלמת.

כל שקל שתוציא מעבר ל40 (האמת שאפילו קצת פחות מ40, עלות המימון אינה כה גבוהה) הוא רווח נקי שאתה מכניס לכיס.

לפני שאתה מחליט, פתח לוח יד 2 וראה בכמה מוכרים מאזדה 3 שנת 2005 יוצאת ליסינג.

(רמז- לא בהרבה כסף, ויש מבחר של אקזמפלרים במצב טוב כמו חול על שפת הים, ככה שאם שלך סובלת מבלאי או ליקויים קלים אתה תתקשה בכלל להתפטר ממנה, ולא משנה המחיר).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אין דבר כזה ״נהוג״, הכל תוצאה של מו״מ. אבל בהרבה מקרים עדיף למכור רכב ישן בשוק פרטי, אפילו בירידה די רצינית מהמחירון, ובמקביל לנצל חולשה של שוק יד 2 בקניה רכב יותר חדש, כאשר גם עליו לא תשלם מחירון ואפילו לא קרוב למחירון. עסקה ״מחירון תמורת מחירון״ לרוב לא טובה ללקוח, אתה ״מרוויח״ אולי 10 אלף על רכב ישן, אבל מפסיד 20 על החדש (המספרים להמחשה בלבד :) )

יש לי איזה חבר שעשה עסקה כזו עם אימפרזה שלו שנת 2003, אזי יצא בסוף שבעצם נתן את האימפרזה שלו בחינם !

פורסם

מניסיון עבר עם שלמה סיקסט ואוטו דיל כשביקשתי לעשות טרייד אין הם הסכימו לתת מחירון מלא על הרכב שלי תמורת מחירון מלא על הרכב המבוקש. כמובן שעם מזומן הרכב שלהם שווה כמה אלפים טובים פחות.

מה אתם מצפים? למתנות חינם?

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

ממש אבל ממש לא.

חבר שלי שעשה ליסינג מימוני בשלמה סיקסט על I30 CW 2009 רוצה עכשיו להחליף את הרכב לחדש.

האוטו שלו עשה 35K ק"מ וחברת הליסינג לא מוכנה לתת לו על הרכב יותר מ 70K ש"ח כטרייד-אין.

הבן אדם מוכן למכור אפילו ב 75K רכב ששוה 87K במחירון ועם כלום ק"מ (פחות מזה הוא כרגע לא מתחדש).

בקיצור השוק בצד של הקונים גם כשמדובר כביכול ברכבים מבוקשים. אל תתפשר על פחות מ 15% הנחה ממחירון.

אם תרצה את הטלפון של המוכר צור איתי קשר.

מיקי

• תוכן חדש...