Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי מערכת הכוללת HU של פיוניר הנ"ל 5850DEH (עם הדולפינים)

מגבר של LIGHTNING AUDIO 300.4

סאב (אם זה משנה) 12KFC קנווד 400 RMS

ורמקולים של מורל דוטק אוביישן 6.5.

בזמן האחרון (לאחר שלא היו רעשים כאלו בעבר) התחלתי לשמוע מעין הפרעות, רשרושים קלים שיוצאים מהטוויטרים,

בעבר לא היו רעשים כאלו, רק רעשים קלים ממש שלא מובחנים כאשר מעלים את הווליום של ה HU לתחום הממש גבוה כשהמוזיקה לא פועלת(שאינני מגיע לשם גם כשהמוזיקה עובדת).

מדובר ברעש שמתחיל רק כאשר המנוע עובד, כאשר הוא אינו עובד אין רעשים והפרעות.

האם אפשר לדעת ככה במה מדובר? או שיש לקחת את הרכב לבדיקה של מומחה בנושא? אם כן אני גר בראשל"צ ואשמח להמלצה.

הידע שלי דל במערכות לכן לשחק עם זה לבדי זה די קשה ואני בטח לא אבין שום דבר.

נ.ב, האם ייתכן כי לאחר התקנה של מערכת BT גרמה להפרעות הנ"ל? המערכת הינה חיצונית בעלת רמקול משלה ואינה מתחברת למערכת המוזיקה ברכב. אבל היתה בעיה בזמן ההתקנה בגלל הקודנית שלקח זמן לחיבורה מחדש.

אני לא יכול לדעת האם זה קרה מאז ההתקנה כי שמתי לב לרעשים האלו רק בשבוע האחרון.

תודה רבה ושבת שלום!

אגב הרעשים, חלים בכל מצב כשהרכב מונע, גם כאשר אני עוצר את המוזיקה ולא משנה באיזה ווליום אני נמצא, פשוט כאילו המנוע גורם לאיזשהו רשרוש במערכת.

Opel Adam S 2017

פורסם

השערה מהחלל (ז"א- שאין לי מושג אם יש בכלל קשר, אבל שווה בדיקה)

תבדוק אולי יש בריחות חשמל. אם הוא לא מקבל מספיק או משהו... אולי זה קשור לאלטרנטור כי הוא בעצם מטעין את המצבר בעת שהאוטו מונע ואם זאת בעיית חשמל היא תתקשר לשרשרת המצבר, שאחת מהתחנות, אלטרנטור שמה.

JL Audio

פורסם

זה צפצוף ? ברגע שלוחצים על גז הוא מתחזק?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

Negative

אני לא ידוע אם מדובר באלטרנטור או מצבר, אבל יכול להגיד לך שהמצבר משנת 2008/9, עדיין עובד, יכול להיות שזו הבעייה? (לפני כחצי שנה ביצעו בדיקת חשמל והיתה תקינה וטובה עפ"י הבודק, שבא להתקין לי חדש ולבסוף ביטל).

לא נדלקה לי נורת מצבר או משהו כזה ברכב...אם זה קשור איכשהו :p

אגב! משהו ששמתי לב אליו, לאחרונה מאז התקרית התחלתי לקבל הרבה פעמים זרמים חשמליים כמו פריקה מהגוף של הרכב, כשאני יוצא מן הרכב ושם את הרגל השמאלית בחוץ אז הגב של הרגל נוגע בצד הרכב, אז אני מקבל מעין "זבנג"

mefisto:

לא בדיוק צפצוף, אלא כמו שאתה מנסה לקלוט תחנת רדיו ויש רעשי הפרעות מעצבנים, רק שהרעש הוא יציב ולא משתנה אלא נשאר קבוע.

הרעש לא ממש משתנה עם הגז אלא ממש מעט.

תודה על התשובות!

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...