Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אני מחפש כמו כולם רכב משפחתי חסכוני בדלק חסכוני בתיקונים\תקלות ,חסכוני ברישוי + ביטוח , בקיצור רכב החלומות :-P

אספתי מספר דגמים שאשמח אם תשפכו לי קצת אור עליהם . כל הדגמים מתייחסים לשנתון 2007/8 .

התקציב הוא 65-80 אלף .רכב כמובן אוטומט בטיחותי תא מטען שמתאיב לעגלות וכו....

1)טויטה קורולה

2)סובארו B4\B3

3)הונדה סיווק\אקורד

4)מיצובישי לאנסר

5)מאזדה 3

תודה רבה לעונים ושיהיה המשך יום טוב .

פורסם

B4 לא ממש חסכונית כי יש לה הנעה כפולה (אומנם 90% על הסרן הקדמי, אבל עדיין יש אקסטרא מכלולים). B3 עם מנוע 1.5 חלשה.

קורולה מהשנים שאתה מדבר אם אני לא טועה רובוטית עם כל מה שיוצא מזה.

כך שנישארת לנסר, סיויק, אקורד וקורולה. אקורד רכב נחמד מאוד, אבל מבחינת אבזור היבואן די התקמצן ודגם 2.0 בסיסי היה עם טאסות.

אני חושב שסיויק הבחירה הטובה ביותר, רכב יחסית חסכוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קורולה 07 היא לא רובוטית אלא אוטומט רגיל. ניתן להשיג במחיר הרבה יותר נמוך ממה שפותח השירשור מוכן לשלם. רכב יחסית חסכוני (12 לליטר משולב) ופשוט לא מתקלקל. היו ברשותי שני רכבים כאלה (אחד 06 ואחד 07) במשך 6 שנים, 170 אלף ק״מ, אפס תקלות. טיפולים לדעתי סבירים, לא הכי זולים אולי, אך גם לא הכי יקרים.

רכב בנוי פשוט וטוב, אפילו טיימינג לא צריך לעשות :-D

פורסם

אם הקורולה לא רובוטית, אז זה בהחלט אופצייה טובה (למרות שגם רובוטית זה לא רע אם יודעים להסתדר איתה ובתמורה מקבלים ביצועים, כוח וצריכת דלק).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בגלל שאתה מחפש רכב חסכוני, בעל הוצאות זולות אני ממליץ להוריד מהרשימה את המכוניות המשפחתיות הגדולות (B4, אקורד) למרות שהם יהיו פתרון יותר טוב למרווח ותא מטען.

נשארנו עם סובארו B3, טויוטה קורולה, הונדה סיוויק, מאזדה 3 ומיצובישי לאנסר.

מהרשימה הזאת הייתי ממליץ על:

טויוטה קורולה. אמינה מאוד, צריכת דלק טובה, ביצועים טובים, נוחות נסיעה סבירה, מרווח טוב, תא מטען סביר בגודלו ונוח לשימוש. אתה יכול לחפש את הדגם של 2007 ברמת הגימור GLI המגיעה עם 4 חלונות חשמל (בSUN יש רק 2), שליטה מההגה על הרדיו, בקרת אקלים (לעומת מכאני בדגם הפשוט), ציפוי עור על ידית ההילוכים וההגה, 4 כריות אוויר לעומת 2 בSUN, מראה מרכזית מונעת סינוור וכו'. בתקציב שלך אתה יכול למצוא אחת שמורה מאוד ועוד ישאר לך כסף בצד, או שאתה יכול לחפש קורולה מהצורה החדשה (2009) עם תיבה אוטומטית רגילה, אבל היא תהיה ברמת הגימור הבסיסית, מה שאומר שהיא תהיה פחות מאובזרת וגם בגלל המחיר שלה לא ישאר לך הרבה כסף בצד. רצוי להימנע מדגמי 2008 עם התיבה הרובוטית, נכון שכאשר מתרגלים אליה היא לא רעה כל כך, אבל הסחירות נמוכה וירידת הערך גבוה יחסית.

מאזדה 3 2009 (צורה חדשה): היא תהיה פחות חסכונית מהקורולה והביצועים לא מרשימים כלל. אבל אתה מקבל מכונית בטיחותית יותר, מודרנית יותר ונעימה יותר לנהיגה ולשהייה ממושכת. גם האבזור בדגם הבסיסי לא מאכזב בכלל.

בנוסף לדגמים האלה הייתי מחפש פורד פוקוס GHIA 2.0 2007-2008. מדובר במכונית מעולה ושימושית. היא אפילו חסכונית והטיפולים זולים יחסית. לדעתי אופציה טובה ששווה לקחת בחשבון.

פורסם

קיה פורטה אולי ? היו פעם מבצעים טובים על רכבים שנת 2011 עם 0 ק"מ מליסינג.. 90K משהו כזה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...