Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אנשים טובים.

רכשתי לפני חודש וחצי דובלו, עם מנוע חדש מיבוא. וקצת עשן שחור.

אחרי 3 שבועות הלך הטורבו, המכונאי החליף טורבו וגם חיישן אויר- (3500 אלף)

אני מבין במכוניות כמו גידול חסה...:shock:

כאן חשוב לי לציין כי כשהמנוע על סרק יש רעש חזק, והמכונאי טוען שהמותחן של הרצועות דפוק וזה עולה ללא עבודה 400 ש"ח :-o.

כעת כשאני מדליק את הרכב בבוקר בעיקר יש זרם עשן שחור, וכמובן שאני נותן גז בניוטרל (גיר רגיל) העשן שורף סולר.

אני מאוד ישמח שיכוונו אותי מה זה יכול להיות, ומה המחירים.

למשל אם זה שסתומים כמה אמור לעלות טיפול כזה. שלא יפילו אותי.

וכן האם יש קשר מהרעש של המנוע לעשן???

תודה לבנתיים.

פורסם

הרעש של המנוע הוא קרוב לוודאי כי הגלגלת של האלטרנטור או אחת האחרות לא תקינה.

בסוף תקרע לך הרצועה.

לגבי העשן השחור, זה יכול להית גם בגלל זה (בעיקר בעזיבת גז) אבל אם זה גם בסרק זה יכול להיות גם מזרקים דולפים.

ממליץ שתכניס את האוטו למוסך שיודע מה הוא עושה ומכיר את הרכב, אחרת יהרסו לך אותו וחבל. אשמח להמליץ אם תרצה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מאחר ומדובר בדגם טורבו, אני מבין שמדובר בדגם ה JTD.

כמה ק"מ יש לרכב ? האם יש לו איזושהי היסטוריה במוסכים מורשים ?

מודל 2003 (בן 10) זה רכב שצריך לגרד 300-400K ק"מ בתנאים "רגילים" של מסחרית, וזה בהחלט יכול להשליך על מצב המזרקים, טורבו, משאבה וכד'.

רכבים בגילאים האלו ובנסועה הזו צריכים להיות מטופלים היטב בשביל להמשיך להציג אמינות טובה - אחרת זה בור בלי תחתית.

ידוע לך מדוע הטורבו התקלקל ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם

מנוע "חדש" מיבוא - מושג ישראלי חסר כל שחר.

המנוע אולי חדש על הרכב, אך אין זה אומר שהוא חדש כמו אחד שיצא מהמפעל, או לחילופין משופץ.

ולעניין - תוכל לתאר לנסות לתאר לנו את הרעש שנשמע ומאיזה אזור בתא מנוע?\

במידה ואתה מאזור המרכז, ממליץ לקפוץ ליורה ממוסך גרינפלד מוטורס בראשון לציון, בעל ניסיון במסחריות פיאט.

• תוכן חדש...