Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע כללי על איתוראן סייב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, שלא כמו בחתימתי, התחדשתי עם סיאט איביזה חדשה, 1.4, רפרנס, גיר רגיל.

בחברות הביטוח הציעו לי כמעט בכולן איתוראן סייב, חוץ מחברה בודדת שדרשה מיגון יצרן בלבד(אימובילייזר).

אז ככה, מי שמכיר, מהו איתוראן סייב ובמה כרוכה ההתקנה שלו? הבנתי שיש תשלום חודשי לאיתוראן, מהו גובה התשלום?

תודה מראש לעונים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני גם קניתי האיביזה החדשה ורכשתי ביטוח מקיף+חובה בלי שום תוספת למיגון (רק אימבוליזר מקורי שבא עם הרכב)

למה אתה לא הולך על פחות כאבי ראש ??

איתוראן סייב זה 1000שקל בחברה ושני ראשונה זה חינם, אחרי זה כל חודש אתה משלם סכום של 28-30 שקל בחודש (לא ביג דייל אני יודע).

פורסם

לי יש כזה.

העלות שלו היא סביבות ה-1000 ש"ח וכוללת מנוי לשנה בד"כ.

לאחר מכן בעיקרון העלות של המנוי היא כ-19 ש"ח לחודש.

ההתקנה שלו היא בד"כ מתחת לכיסא.

אין חורים בדש בורד ואין צורך בקודנית.

הוא מזהה הנעה לא מורשית ואז איתוראן מתקשרים אלייך.

הוא אינו מזהה פתיחה של דלתות, פריצה וכו'.

אצלי הוא התקלקל והצריך ממני לבזבז יום שלם על מנת להחליף אותו.

אני קיבלתי אותו מתנה מהסוכנות וזאת הסיבה היחידה שהתקנתי אותו.

למרות שיש לי אוקטביה החברת ביטוח מוכנה להסתפק באימוביילזר בלבד.

פורסם
שלום רב, שלא כמו בחתימתי, התחדשתי עם סיאט איביזה חדשה, 1.4, רפרנס, גיר רגיל.

בחברות הביטוח הציעו לי כמעט בכולן איתוראן סייב, חוץ מחברה בודדת שדרשה מיגון יצרן בלבד(אימובילייזר).

אז ככה, מי שמכיר, מהו איתוראן סייב ובמה כרוכה ההתקנה שלו? הבנתי שיש תשלום חודשי לאיתוראן, מהו גובה התשלום?

תודה מראש לעונים.

גם אני על אותה איביזה,, והייתי באותה סיטואציה.. כל החברות שבדקתי בהן, ביקשו איתוראן וציינו שהרכב הנ"ל נמצא ברשימת הרכבים המאוד גניבים..

מבדיקה שעשיתי, ההתקנה עולה 1100 שח בכל סוכניותצ איתוראן, וזה כולל דמי מנוי לשנה ראשונה..

החל משנה שנייה זה 27 שח בחודש..

מה שכן הוא שההתקנה הזו תחסוך לך כמה מאוד שקל בביטוח המקיף..וחוץ מזה אתה יכול ללחוץ על חברת הביטוח להשתתף איתך בעלויות של ההתקנה..

אני למשל קיבלתי החזר של 500 שקל מ"כלל", אז יצא לי דיל מצויין, בהצלחה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני דיברתי עם הסוכנות של סיאט והם יביאו מתקין מורשה מטעמם במחיר של 990 ש"ח, בביטוח אמרו שזה מקובל עליהם.

מה אמרת לביטוח כדי לשכנע אותם להשתתף איתך בעולויות?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
..מה אמרת לביטוח כדי לשכנע אותם להשתתף איתך בעולויות?

לחצתי על הסוכן וגרמתי לו להרגיש חרא עם עצמו :wink:

סתם, הבאתי הצעות יותר טובות מחברות אחרות ואז התחלתי ללחוץ עד שקיבלתי מחיר דומה אך כולל ההתקנה :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...