Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיתי עם פלייר ולא הלך.

חשבתי לנסות לקדוח עם מקדח דק, אבל אני חושש לשבור את הקרמיקה...

אשמח לקבל רעיונות.

תודה!

Photo223.jpg

פורסם

אני הייתי מנסה לקדוח עם מקדח דק על מצב פתיחה. ז״א נגד כיוון השעון ואולי הבורג ישתחרר. לא הייתי מפחד כי יש מסביב לבורג דביל מפלסטיק

פורסם

זה יחסית פשוט.

קונים מקדח 2 מילימטר.

קונים בורג מחלץ (זה בורג עם הברגה הפוכה.) שכאשר פותחים אותו. הוא ננעל לתוך הבורג הישן.

השלבים הם.

קודחים כ חצי סנטימטר לפחות לתוך הבורג הישן.

מבריגים את הבורג ההפוך לתוך הבורג הישן.

והבורג לאט לאט יוצא החוצה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כיוון שהבורג נמצא בדיבל פלסטי, הייתי מציע לחמם אותו במבער גז קטן (כמו מלחם גז) עד שהדיבל ימס, ואז לשלוף אותו בקלות עם מברג דק.

:turn-l:
פורסם

לא תצליח לקדוח את הבורג ולחלץ אותו בעזרת השיטות המקובלות.

מה שאני עשיתי במקרה כזה הינו דבר פשוט ביותר :-).

תשיג מסרט או מברג דק ותתחיל לחפור מסביב לדיבל ואז תשלוף את הבורג יחד עם הדיבל.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני דופק את הדיבל פנימה יחד עם הבורג ומכסה את הפתח עם רובה בצבע המתאים.

זה לא רכב ולא צריך לדאוג מהחלודה.

תשים על הבורג מברג או דורן ובמכה חזקה ומדוייקת הדיבל והבורג ייכנסו פנימה (לא צריך הרבה).

פורסם

אתה יכול לנסות ולתפוס את מה שנשאר מהבורג עם ג'בקה (פלייר פטנט).

ובכל מקרה, להבא - דאג להשתמש בברגי נירוסטה באיזורים רטובים.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אם אתה סתם רוצה לסתום את החור- דפוק אותו פנימה.

אם אתה רוצה להוציא- כמו שיובל הציע- חמם בעזרת מלחם/Blower/ברנר ושלוף את הבורג בעזרת שפיץ פלייר.

פורסם

תודה לכלולם על ההצעות.

לכסות אותו זה לא יעזור לי כי אני צריך להוציא אותו והכניס שם אחד אחר (זה אחד הברגים שמחברים לקיר את העמוד שמחזיק את הטוש באמבטיה)

אני אנסה ואעדכן אתכם.

פורסם
תודה לכלולם על ההצעות.

לכסות אותו זה לא יעזור לי כי אני צריך להוציא אותו והכניס שם אחד אחר (זה אחד הברגים שמחברים לקיר את העמוד שמחזיק את הטוש באמבטיה)

אני אנסה ואעדכן אתכם.

אל תהיה מרובע, דפוק את הבורג פנימה וסגור עם רובה בצבע המתאים.

קדח חור חדש 2-3 ס"מ מעל\מתחת לחור הקיים וסגור עניין.

מומלץ להשתמש במקדח מיוחד לקרמיקה (מקדח חד שחורץ את הקרמיקה בקלות). עם מקדח כזה אתה לא חייב לקדוח בין האריחים אלא אפילו (מומלץ) באמצע אריח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלא תחשבו ששכחתי לעדכן. פשוט אין לי זמן לזה כי אני צריך להשיג מקדחה (שלי נעלמה :-(

אחרי שאשיג אעדכן אתכם.

תודה

• תוכן חדש...