Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2009

lioralk17
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לליסינג והציאו לי מאזדה 3 2009 עם 108 אלף קילומטר ב61 אלף שקל

מה אתם אומרים שווה ?

יש לרכב בעיות או שזה רכב טוב ?

פורסם
הלכתי לליסינג והציאו לי מאזדה 3 2009 עם 108 אלף קילומטר ב61 אלף שקל

מה אתם אומרים שווה ?

יש לרכב בעיות או שזה רכב טוב ?

לא.

108 ק"מ ל3 שנים זה 36 ק"מ בשנה , זה הרבה מאוד! (פי 2.5 מק"מ השנתי של נהג ממוצע)

גם המחיר לא משהו. השוק מוצף במאזדות האלו בגלל הליסינג, ולכן תמצא הרבה

חתיכות כאלו מנהגים פרטיים שלחוצים למכור, גם ב50 וקצת.

מאזדה 3 נחשב רכב אמין וטוב.

פורסם

עד כמה שני זוכר, מחירון לוי יצחק של מאזדה כזאת (2009, צורה חדשה) הוא באזור ה-80 אלף ש"ח.

תצטרך למצוא מוכר מאוד מאוד לחוץ כדי שיגלח לך 30 אלף ש"ח ממחיר המחירון על מאזדה יד ראשונה פרטית. נכון, השוק של הרכב הזה גרוע, אבל לא עד כדי כך. ב-50 אלף ש"ח תוכל למצוא כנראה מאזדה 3 מודל 2009 עם קילומטראז' מזויף, תאונה קשה או סתם עבר מפוקפק.

בכל מקרה, לרכב אין בעיות ובאופן כללי הוא טוב אבל יש חסכוניים ממנו, מרווחים ממנו ואמינים ממנו. הכל שאלה של מה זה טוב בשבילך. בשבילי טוב זה רכב שיכול לרדת לשטח בסוף שבוע, מהבחינה הזאת מאזדה 3 זה רכב גרוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
עד כמה שני זוכר, מחירון לוי יצחק של מאזדה כזאת (2009, צורה חדשה) הוא באזור ה-80 אלף ש"ח.

תצטרך למצוא מוכר מאוד מאוד לחוץ כדי שיגלח לך 30 אלף ש"ח ממחיר המחירון על מאזדה יד ראשונה פרטית. נכון, השוק של הרכב הזה גרוע, אבל לא עד כדי כך. ב-50 אלף ש"ח תוכל למצוא כנראה מאזדה 3 מודל 2009 עם קילומטראז' מזויף, תאונה קשה או סתם עבר מפוקפק.

בכל מקרה, לרכב אין בעיות ובאופן כללי הוא טוב אבל יש חסכוניים ממנו, מרווחים ממנו ואמינים ממנו. הכל שאלה של מה זה טוב בשבילך. בשבילי טוב זה רכב שיכול לרדת לשטח בסוף שבוע, מהבחינה הזאת מאזדה 3 זה רכב גרוע.

צורה חדשה זה מ2010, עד 2009 וכולל - זה צורה ישנה. מחירון של ACTIVE שנת 2009 לפי יד2 זה 72 אלף. לא

יודע לפי לוי-יצחק, אבל המחירונים של לוי יצחק הם קומבינה מקושקשת לטובת חברות הליסינג, ולא משקפים בגרוש את

העיסקאות האמיתיות כיום.

מאחר והשוק מוצף במכוניות האלה, ניתן למצא פה ושם מכוניות כאלו גם ב50 ומשהו. מצרף תמונת מסף מיד2

כמובן שצריך לבדוק כל מכונית לגופה, אך אני משוכנע שאפשר למצא גם כאלו בלי עבר מפוקפק. העיסקה שהציג

בכל מקרה לא משתלמת, ולו בשל הק"מ הגבוה במיוחד שהרכב הזה עשה.

1.png

פורסם
צורה חדשה זה מ2010, עד 2009 וכולל - זה צורה ישנה. מחירון של ACTIVE שנת 2009 לפי יד2 זה 72 אלף. לא

יודע לפי לוי-יצחק, אבל המחירונים של לוי יצחק הם קומבינה מקושקשת לטובת חברות הליסינג, ולא משקפים בגרוש את

העיסקאות האמיתיות כיום.

מאחר והשוק מוצף במכוניות האלה, ניתן למצא פה ושם מכוניות כאלו גם ב50 ומשהו. מצרף תמונת מסף מיד2

כמובן שצריך לבדוק כל מכונית לגופה, אך אני משוכנע שאפשר למצא גם כאלו בלי עבר מפוקפק. העיסקה שהציג

שחכתי לציין שאתם צריכים להתחשב בזה שאני קונה את הרכב מלייסינג רק מסיבה אחת

שאין לי את הסכום הזה לשלם במכה אחת

אני עושה תשלומים ... זה ידוע שאני יכול להשיג ביותר זול אם אני קונה מבנאדם פרטי

אבל אין לי את הסכום הזה ...

פורסם

אז תמשיך לחפש בליסינג מאזדה 3, יש להם הרבה מאוד מכוניות כאלו, אבל עם ק"מ נורמלי ולא 108 ל3 שנים.

פורסם

העיסקאות האמיתיות כיום.

1. מחירון יד 2, עם כל הכבוד, עדיין לא קובע את השוק. הוא מצויין לקבלת קנה מידה, אבל בפועל השוק עדיין מתיישר לפי המחירון של לוי יצחק.

כשאתה ניגש לבנק כדי לקבל מימון, כשאתה עושה תאונה וצריך לקבל החזר מהביטוח - מי שקובע את שווי הרכב זה רק לוי יצחק. יד 2 זה בשביל לבדוק אם אתה בכלל בכיוון.

2. חפש טוב ביד 2, הרגע פרסמתי מודעה פיקטיבית למאזדה 3 מודל 2009, עם 55 אלף קילומטרים ב-42 אלף ש"ח. זה אומר שאני באמת מוכר רכב כזה? לא בטוח. יכול מאוד להיות שאני סוחר שבסך הכל מנסה למשוך אותך אלי לסוכנות. כלל ראשון במכירות - החלק הקשה ביותר הוא לגרום ללקוח להגיע אליך לעסק. למה רמי לוי מוכר עוף בשקל, כי הוא מרוויח מזה? לא, כי הוא מושך אותך אליו לחנות ומוכר לך דברים אחרים מהם הוא מרוויח.

תקרא את השרשור הזה. שם אומנם מדובר על פונטו, אבל המגמה זהה בכל הרכבים יוצאי הליסינג.

3. מתיחת הפנים של מאזדה 3 בוצעה במהלך שנת 2009. ספציפית - ביוני 2009.

פורסם

לא תמצא רכב זול יותר אצל בן אדם פרטי.

כן תמצא רכב זול יותר אצל סוחר פרטי שמתחזה לאדם פרטי ומנסה למכור לך רכב שעבר תאונה, היה בהשכרה מרובת אנסים או סתם זויף לו הקילומטראז'.

במקרה הטוב תצליח למצוא במחיר דומה רכב מבעלות פרטית, אבל לא בטוח שזה עוזר לך.

פורסם

לפני כחודשיים מישהו מהמפשחה שלי קנה מאזדה 3 שנת 2009 הצורה החדשה שעלתה על הכביש באוקטובר 2009 ועדיין באחריות יצרן עד סוף השנה, עם 72K על השעון במחיר של 65K ש"ח מחברת ליסינג/השכרה מוכרת.

הרכב יד ראשונה כמובן ללא תאונות וללא החלפות של חלקים וכו'. הוחלף מצבר לחדש במעמד המכירה וזהו זה.

המגרשים מפוצצים במאזדות הנ"ל, אפשר למצוא רכב במצב טוב וק"מ סביר.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

העיסקאות האמיתיות כיום.

אני אתקן אותך,בשנת 2009 שני הדגמים שווקו, גם הצורה החדשה וגם הישנה.

אביב8)

• תוכן חדש...