Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת חברת הג'אנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה הזאת מצרפת ,זו רשת כמו אוטו דיפו לאביזרי רכב בארץ,כשהייתי חי בצרפת והייתה לי מאזדה mx3 הייתי קונה שם לפעמים

פורסם

אני מכיר מקום שמיבא גאנטים מצרפת ומאיטליה... הוא היבואן הבלעדי של המון צמיגים לארץ.

אם אתה רוצה פרטים תיצור קשר בה"פ.

פורסם

אקיצר

אתה רוצה את הג'אנט הזה ? - YES

אתה רוצה אותו במחיר טוב ? - YES

אתה רוצה את זה מהר על האוטו שלך ? - YES YES YES

אז זה כל מה שאתה צריך לעשות :

*לגשת לצמיגי פורטל ברחוב ריב'ל בתל אביב

*הוא ימצא לך את אותו דוגמא של הג'אנט ממבחר חברות וציפויים

*ואיזה אופסט שבא לך ומרווח ברגים שצריך

אז למה אתה מחכה :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הגנטים עם מנוע ? בטח. הם מזיזים את הציריות של הגלגלים שמזיזות את הגל הינע שמפעיל את המנוע.

או שזה להפך? ובקצרה.

אין גאנטים עם מנוע.

יש גאנטים שהחלק החיצוני שלהם נפרד על ידי מין גלגלון קטנטן ואז אתה נוסע וכשאתה עוצר, החלק החיצוני של הגאנט ממשיך להיסתובב מספר שניות...

זה קיים, והאמת שזה דיי יפה.

:twisted:

פורסם

כל מה שאני יכול לעשות זה להפנות אותך למישהו שמיבא אותם...

תשאל אותו מה שאתה צריך, הוא היבואן, אם הוא יימכור לך הוא יימכור את זה במחיר שהוא מביא לחנויות, ולא לצרכן.

שווה...

פנה בה"פ

• תוכן חדש...