Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

איפה אפשר לשכפל מפתח כמו שבתמונה (איזור חיפה/עמק יזרעאל)?

מדובר במפתח של VW, פאסט 2002 עם שלושה כפתורים (פתיחה/באגז'/סגירה) ואמובילייזר.

תודה לעונים!

חג שמח ושבוע טוב!

2012-04-03_12-42-41_931.jpg

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

ניסית לשאול בצ'מפיון? צפה לעלויות יקרות מאוד

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תראה את השרשור שאני פתחתי, אומנם לא קיבלתי שם הרבה תגובות אבל תעקוב גם אחריו, אולי זה יעזור לך.

את הפלסטיקה של המפתח אתה יכול לקנות באיביי, ואת המפתח המקורי להעביר לפלסטיקה החדשה

Polo 2012

פורסם
תראה את השרשור שאני פתחתי, אומנם לא קיבלתי שם הרבה תגובות אבל תעקוב גם אחריו, אולי זה יעזור לך.

את הפלסטיקה של המפתח אתה יכול לקנות באיביי, ואת המפתח המקורי להעביר לפלסטיקה החדשה

מדובר ברכב של חבר שנרכש אתמול במגרש באיזור חיפה. קיבל רק מפתח אחד בטענה שזה מה שיש. הוא מעוניין לשכפל מפתח

לכל מקרה שלא יהיה. האם אפשר לשכפל רק את המפתח בלי הפלסטיקה (לעשות מפתח רגיל לא קפיצי) בתנאי שמדובר במפתח

עם אימובילייזר.

בצ'מפיון לא נראה לי יתאים לו המחיר. אמרתי לו מראש ששם המחיר יהיה ממש גבוה!

תודה.

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

תחליפי מאיביי ב37$ כולל משלוחה:

http://www.ebay.com/itm/VW-Volkswagen-Remote-Flip-Key-Fob-Transmitter-New-Uncut-Jetta-Golf-/220990932351?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AVolkswagen%7CModel%3APassat%7CYear%3A2002&hash=item337416057f&vxp=mtr#ht_500wt_969

ואז, למנעולן רכב רציני שיקודד את הצ'יפ והשלט + יחתוך את הגולם של המפתח לצורה הנכונה (הכל יחד צ"ל כ-250ש').

סה"כ כ-400 ש' למפתח+ שלט דנדש.

מפתח רגיל עם אימובילייזר וללא שלט לפתיחה (עזוב קפיצי או לא, בלי שלט זה מבאס....) יעלה כ-250 ש'.

לדעתי, כדאי להוסיף את ההפרש של הקניה בEBAY ולקבל שלט.

אני לא מכיר מנעולנים באזור שלכם, אבל אם אתם במקרה מזדמנים לפ"ת, פאר המנעולים הם מקצוענים ,אדיבים ולא יקרנים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...