Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

100 קמ"ש, 3000 סל"ד, דיזל ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיאט אינקה של אחי עם מנוע 1900 דיזל המוכר של קונצרן VW נוסע בטורים גבוהים לפי דעתי האם הגיוני שהוא ייסע כ-100 קמ"ש ב3000 סל"ד כאשר הגבול האדום הוא ב4500 לערך?? :roll:

המנוע עבר כ 200K ק"מ הרכב שנת 99.

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם
הסיאט אינקה של אחי עם מנוע 1900 דיזל המוכר של קונצרן VW נוסע בטורים גבוהים לפי דעתי האם הגיוני שהוא ייסע כ-100 קמ"ש ב3000 סל"ד כאשר הגבול האדום הוא ב4500 לערך?? :roll:

המנוע עבר כ 200K ק"מ הרכב שנת 99.

בדיוק ככה, המנוע החלש בשילוב עם הילוכים קצרים נותנים ביצועים סבירים.

אבל אני חושב שהגזמתה קצת, 3000 סל"ד ב120, ו 2500 ב100.

פורסם

אם אתה מדבר על מנועי TDI אזי הסל"ד המדובר הוא אכן גבוה, הגולף 97' הישנה שלי (1.9 110 כ"ס) שייטה ב110 קמ"ש וב2500 סל"ד.

אולי ה handbrake משוך או משהו? :)

פורסם
אם אתה מדבר על מנועי TDI אזי הסל"ד המדובר הוא אכן גבוה, הגולף 97' הישנה שלי (1.9 110 כ"ס) שייטה ב110 קמ"ש וב2500 סל"ד.

זה מוזר. אצלנו בפאסאט 98' עם מנוע זהה השיוט היה בדיוק 2000 סל"ד על 100 קמ"ש... דווקא במנועי TDI אין שום סיבה לסל"ד גבוה בשיוט - יש להם מספיק כוח גם בסל"ד אפסי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דווקא במנועי ה-TDI הסל"ד נמוך יותר (אצלי בטולדו TDI במהירות של 100 קמ"ש האוטו על בערך 2000 סל"ד) בגולף SDI שהייתה לי לפני זה באותה מהירות הרכב היה ב-3000 סל"ד בערך...

פורסם

דווקא במנועי ה-TDI הסל"ד נמוך יותר (אצלי בטולדו TDI במהירות של 100 קמ"ש האוטו על בערך 2000 סל"ד) בגולף SDI שהייתה לי לפני זה באותה מהירות הרכב היה ב-3000 סל"ד בערך...

מדובר פה על מנוע הSDI ולא הטורבו.

הגיר הידני של הTDI יותר ארוך.

חוץ מזה אתם משווים טולדו ידנית לפאסאט שרוב הסיכויים שהיא אוטומטית.

פורסם

זה מוזר. אצלנו בפאסאט 98' עם מנוע זהה השיוט היה בדיוק 2000 סל"ד על 100 קמ"ש... דווקא במנועי TDI אין שום סיבה לסל"ד גבוה בשיוט - יש להם מספיק כוח גם בסל"ד אפסי.

רוני

כנ"ל באוקטביה טורבו דיזל 90 כ"ס

• תוכן חדש...