Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרישיון שלי הרכב יגמר לי ב10.4 אז השאלה שלי היא אם אני משלם את הרישיון רכב אני יכול להיות רגוע?

או שגם טסט חייבים לבצע לו עד ה11.4 או שאני יכול לחכות עם זה עד סוף החודש (הרי במדבקה שעל השמשה מופיע עד חודש 4 לא מופיע תאריך מדויק)האם זה תקף מבחינה משפטית?

תודה רבה!

פורסם

התשלום לא שווה כלום בלי לעשות את הטסט עצמו וקובע היום בו נגמר הטסט ולא החודש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בבדיקת רשיונות הרשיונות שתציג יהיו עם תאריך,

במידה ולא יהיו עליך רשיונות בדיקה פשוטה במסוף תגלה בדיוק מתי פקע רשיון הרכב.

תוקף הרכב תקין כאשר שילמת את האגרה וקיבלת את החותמת של מכון הטסטים בו הגשת את הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• ספונסר פורום
פורסם
שלום,

הרישיון שלי הרכב יגמר לי ב10.4 אז השאלה שלי היא אם אני משלם את הרישיון רכב אני יכול להיות רגוע?

או שגם טסט חייבים לבצע לו עד ה11.4 או שאני יכול לחכות עם זה עד סוף החודש (הרי במדבקה שעל השמשה מופיע עד חודש 4 לא מופיע תאריך מדויק)האם זה תקף מבחינה משפטית?

תודה רבה!

עשה טסט עד 11:4 או ליפני

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

אחד..

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה באמת שלא חד משמעי וזה בתחום האפור(תלוי גם כמה זמן עבר מאז שפג הרשיון ) - אני הייתי חוגג על זה לפחות שבוע שבועיים. השאלה האם אתה מוכן לשלם את המחיר למקרה שאיזה שוטר ירצה לעשות מזה עניין ? -לא שבהכרח שוטר חייב לעצור אותך.

מבחינת הביטוח , אתה חייב להיות עם טסט אם אתה רוצה כיסוי , למרות שנראה לי שבחלק מהחוזים הנוסח מאפשר פירצה שלפיה אתה יכול לא להיות על טסט מיד אלא שכבר עשית באותה שנה , תקרא את הפוליסה שלך (אם הביטוח זה ממה שאתה חושש).

בכל אופן ,אם אתה לוקח את הסיכון תדאג לנהוג בזהירות הרבה יותר מבעבר .

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם
זה באמת שלא חד משמעי וזה בתחום האפור(תלוי גם כמה זמן עבר מאז שפג הרשיון ) - אני הייתי חוגג על זה לפחות שבוע שבועיים. השאלה האם אתה מוכן לשלם את המחיר למקרה שאיזה שוטר ירצה לעשות מזה עניין ? -לא שבהכרח שוטר חייב לעצור אותך.

מבחינת הביטוח , אתה חייב להיות עם טסט אם אתה רוצה כיסוי , למרות שנראה לי שבחלק מהחוזים הנוסח מאפשר פירצה שלפיה אתה יכול לא להיות על טסט מיד אלא שכבר עשית באותה שנה , תקרא את הפוליסה שלך (אם הביטוח זה ממה שאתה חושש).

בכל אופן ,אם אתה לוקח את הסיכון תדאג לנהוג בזהירות הרבה יותר מבעבר .

קרא את כלל 5 של כללי הפורום

שום דבר לא אפור כאן

עברת ביום אחד ונתפסת והשוטר במצב רוח טוב יוותר לך . לא ייתן לך דו"ח

ייתן לך דו"ח זה 250 ש"ח + 6 נקודות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש בפורום הזה הרבה אנשים שאיני מצליח להבין את גישתם: מחזיקים רכב למרות שאין להם האמצעים הדרושים. יש שרשור העוסק בקושי לשלם תמורת דלק, עכשיו מישהו שמתקשה לשלם את הרישוי השנתי.

צריך לחזור לעניין הבסיסי: אם אין כסף לא מחזיקים רכב. אם מחזיקים רכב צריך להיות מוכן לשלם את מלוא העלויות, ובזמן.

SaarG - פותח השרשור מדבר על תשלום בדואר, לא באינטרנט. ממילא הוא קצת אחר את המועד לתשלום באינטרנט - אמנם נסיוני הוא שבד"כ הרשיון המשולם מגיע מהר מאוד, אבל אנחנו קרובים מאוד לפסח ולך תדע איך הדואר יתפקד עם תשלום באינטרנט.

גילוי נאות: אני נוהג לשלם את האגרה השנתית ביום בו היא מגיעה לתיבת הדואר ולעשות מבחן רישוי לפחות שבועיים (ובד"כ חודש) לפני המועד הנקוב ברשיון. זה נותן לי שקט נפשי ו"שפיל" אם צריך לתקן משהו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קרא את כלל 5 של כללי הפורום

שום דבר לא אפור כאן

עברת ביום אחד ונתפסת והשוטר במצב רוח טוב יוותר לך . לא ייתן לך דו"ח

ייתן לך דו"ח זה 250 ש"ח + 6 נקודות

כנראה שאתה יודע יותר טוב ממני.

אבל אני לא רואה הבדל גדול בין יום לשבוע .

התכוונתי שזה בתחום האפור לגבי הביטוח וזה מתוך מה שאני יודע וגם מתוך נושאים שיצא לי לקרוא בפורום .

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם

אין דברים אפורים בביטוח. יש לקרוא את הפוליסה ולראות מה ההתיחסות בה לעניין תוקף רשיון הרכב.

פורסם
הרישיון שלי הרכב יגמר לי ב10.4

עשה טסט עד 11:4 או ליפני

למען הסר ספק:

עד ה-11/4 אינו כולל את ה-11/4.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם תוקף רשיון הרכב הוא עד 10/4 יש לעבור טסט עד ה-10/4 (ועד בכלל)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...