Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר הסיפור כאן : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3331207#post3331207

אני עומד בפני החלפת צמיג אחד או שניים.

היבואן של Bridgestone לא מביא 87V, ולכן אני צריך לבחור אם לשים 87W, או להחליף את שני הצמיגים למשהו אחר לגמריי.

אם כבר נכפתה עליי הסיטואציה הזו, אני מבקש יעוץ לגבי הצמיגים.

1. ה Potenza שיש לי מרגישים מצויין למעט העובדה שהם מפרפרים ממש בקלות בהאצה מעמידה ויש הרבה תת היגוי.

2. איזה צמיג הייתם ממליצים כצמיגים קדמיים 215/40/17 קוד מהירות V. ?

3. האם זה בסדר שאשים נניח Toyo R1R מקדימה, ואשאיר את ה Potenza המקוריים מאחורה?

תודה על העזרה,

איתם.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

במידהו הצמיג עבר נסיעה מנהלתית ואתה מצליח להשיג את אותו הצמיג בדיוק (אותו דגם) אז ניתן להחליף צמיג אחד בלבד.

במידה ואתה לא יכול להשיג את אותו צמיג הייתי מחליף את הזוג (ואת הצמיג הישן עם ה-12K ק"מ הייתי שם כתור ספייר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
במידהו הצמיג עבר נסיעה מנהלתית ואתה מצליח להשיג את אותו הצמיג בדיוק (אותו דגם) אז ניתן להחליף צמיג אחד בלבד.

במידה ואתה לא יכול להשיג את אותו צמיג הייתי מחליף את הזוג (ואת הצמיג הישן עם ה-12K ק"מ הייתי שם כתור ספייר).

הצמיגים עוברים לרב נסיעה מנהלתית עם האצה חזקה מדי פעם.

בשום אופן לא דריפטים אם משהו קיצוני, אם כי יצא לי להגיע לתת היגוי מספר לא קטן של פעמים.

+ פעמיים נס הרים, אבל לא בהיסטריה.

השאלה היא - האם אותו דגם מחייב גם אותו קוד מהירות?

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
לאור הסיפור המוזר של הצמיג הבודד, האם ניסית לרכוש צמיג V מהסוכנות של צ'מפיון? אולי יש להם צמיג בודד כזה.

לא ניסיתי, ואני מעדיף לא לתת להם עוד שקל נוסף אם אני יכול שלא.

תודה על העצה.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אני לא יכול לשים אותו בתור ספייר כי הספייר קטן ואין מקום לספייר גדול יותר :)

הגאנט של הספייר גם הוא קטן מן הסתם.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

החלטתי לשים עוד Potenza אחד. היבואן לא מחזיק V, אז הזמנתי W.

לפי כל הגורמים לא אמורה להיות בעיה עם זה (ככה זה היה עד עכשיו...)

תודה על העזרה מכולם.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

לפי התיאורים שלך לגבי אופן הנהיגה אני הייתי קצת חושש לשים רק צמיג אחד מכיוון שלצמיג השני על אותו ציר יש כבר בלאי (תת היגוי זה אחלה בלאי לצמיגים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפי התיאורים שלך לגבי אופן הנהיגה אני הייתי קצת חושש לשים רק צמיג אחד מכיוון שלצמיג השני על אותו ציר יש כבר בלאי (תת היגוי זה אחלה בלאי לצמיגים).

מה גם - שאם אתה מגיע לתת-היגוי, זה אומר שאתה נוהג בצורה נמרצת יחסית.

מה שאומר - שרצוי שהאחיזה שלך תהיה טובה ככל הניתן. מה שלא תקבל משני צמיגים בעלי בלאי שונה.

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...