Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ההורים שלי משדרגים סוף סוף את הפלאפון למכשיר עם בלוטוס. אני רוצה לקנות להם דיבורית בלוטוס לרכב, אבל משהו קבוע וכמה שיותר פשוט למשתמש (בכל זאת, אנשים מבוגרים). יש להם ניסאן אלמרה 2004, עם רדיו פשוט, נשלף (לא מקורי). אני יודע שיש אפשרות להתקין דיבורית קבועה ברכב, אך גם יש מערכות רדיו דיסק עם בלוטוס מובנה.

מישהו יכול להמליץ לי מה עדיף לקנות ואיפה?

תודה מראש! :-)

פורסם

למרות שביקשת דיבורית קבועה אני אמליץ לך על

Jabra drive

שהיא אמנם לא קבועה אבל לדעתי מבחינת תפעול היא עולה על הרבה אחרות-איכות השיחה מעולה ואני שוקל להזמין לאבא שלי גם כזאת, 46 דולר מאיביי כולל משלוח וגם לא צריך להתקין כלום

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio

פורסם

שמע אני נתקלתי בדיבורית ממש נחמדה לפני שבוע..

ביריד של חבר (אני איש קבע)

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776995

מה שנחמד בה זה שהיא ניידת מרכב לרכב (ללא צורך בהתקנה)

היא נטענת באמצעות פאנל סולארי בגב המכשיר (נצמדת לשמשה) או באמצעות מטען מצת.

ניתן לחבר אליה עד 8 טלפונים (2 בו-זמנית!)

יש מיקרופון חיצוני שמתחבר לשמיעה טובה יותר..

חיבור אוטומטי בכניסה לרכב..

בזאפ היא מעט יקרה.. אם תספיק לנסוע לגני התערוכה עד סוף היריד לעמדה של הייסנס תוכל לקנות אותה ב199 אם אני זוכר נכון..

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם
למרות שביקשת דיבורית קבועה אני אמליץ לך על

Jabra drive

שהיא אמנם לא קבועה אבל לדעתי מבחינת תפעול היא עולה על הרבה אחרות-איכות השיחה מעולה ואני שוקל להזמין לאבא שלי גם כזאת, 46 דולר מאיביי כולל משלוח וגם לא צריך להתקין כלום

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio

הייתה לי באוטו דיבורית ניידת של מוטורולה ואחרי כמה חודשים נדפקה לה הסוללה (פריקה מיידית, אפילו אחרי שעתיים טעינה), לכן אני מחפש דיבורית קבועה לרכב שלא תזדקק לטעינה חוזרת כל פעם.

• תוכן חדש...